Jajcek 08.09.2006 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2006 ho ho hooooo!!! gratki jajcek .....wiecie ,ze nie zauwazylam mojej liczby ponad3-ycyfrowej co za wstyd nic nie postawilam tak tak wstydz sie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 08.09.2006 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2006 ho ho hooooo!!! gratki jajcek .....wiecie ,ze nie zauwazylam mojej liczby ponad3-ycyfrowej co za wstyd nic nie postawilam tak tak wstydz sie lepiej pozno niz wcale http://www.beczkapolska.pl/pl/beczkiiantalki/images/beskidzkie.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 08.09.2006 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2006 No to ja poprawię Wam humor : Sprzedam psa http://images2.fotosik.pl/155/7c5238ee2da092c1med.jpg Umarłam ze śmiechu, proszę mnie reanimować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 08.09.2006 13:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2006 A ja zdążyłam wrócić z Medicoveru - dziecko przywaliło łapą w ścianę - złamania nie ma Wolę chyba tego psa niż moje młodsze ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 08.09.2006 13:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2006 czesc Wszystkim, czy ta pogryziona kanapa to Nefer na prawde Twoja???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 08.09.2006 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2006 czesc Wszystkim, czy ta pogryziona kanapa to Nefer na prawde Twoja???? no co Tyyyyyy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 08.09.2006 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2006 czesc Wszystkim, czy ta pogryziona kanapa to Nefer na prawde Twoja???? no co Tyyyyyy Nie tak tylko mysle znam extra hycla szybki, dyskretny, tani, utylizacja included Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 08.09.2006 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2006 czesc Wszystkim, czy ta pogryziona kanapa to Nefer na prawde Twoja???? no co Tyyyyyy Nie tak tylko mysle znam extra hycla szybki, dyskretny, tani, utylizacja included A nie zajmuje się 13-to latkami ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 08.09.2006 13:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2006 no to juz inny bo to podlega bardziej pod prokuratora, ale zobacze co da sie zrobic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 08.09.2006 13:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2006 Jakby co ...... to cena nie gra roli :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 08.09.2006 13:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2006 na pewno gra ale jest tyle promocji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 08.09.2006 13:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2006 Jakby co ...... to cena nie gra roli :) o rany nie załapałem nie gra o jest az tak źle ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 08.09.2006 13:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2006 Jakby co ...... to cena nie gra roli :) o rany nie załapałem nie gra o jest az tak źle ??? Na szczęście tylko sobie żartuję. Po prostu moje młodsze dziecko zawsze stara mi się zorganizować czas - jakieś prześwietlenie ręki od czasu do czasu - te sprawy. I telefony : "Pielęgniarka szkolna w sprawie Maćka ...." nieżle mi podnoszą ciśnienie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 08.09.2006 13:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2006 No to ja poprawię Wam humor : Sprzedam psa http://images2.fotosik.pl/155/7c5238ee2da092c1med.jpg Umarłam ze śmiechu, proszę mnie reanimować Buziaczek w lewy policzek, buziaczek w prawy policzek, a teraz sztuczne oddychanie... Verunia żyjesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 08.09.2006 14:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2006 No to ja poprawię Wam humor : Sprzedam psa Umarłam ze śmiechu, proszę mnie reanimować Buziaczek w lewy policzek, buziaczek w prawy policzek, a teraz sztuczne oddychanie... Verunia żyjesz? O popatrzcie jaki chętny Witajcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 08.09.2006 14:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2006 No to ja poprawię Wam humor : Sprzedam psa Umarłam ze śmiechu, proszę mnie reanimować Buziaczek w lewy policzek, buziaczek w prawy policzek, a teraz sztuczne oddychanie... Verunia żyjesz? O popatrzcie jaki chętny Witajcie Cze zazdrośniku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 08.09.2006 14:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2006 A ja zaraz idę sobie do domku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 08.09.2006 14:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2006 Postać w korku - przez to tiiiiiiiiiiii metro co mi je budują jakaś masakra sie odbywa :) Normalnie mam 7 minut do pracy - dziś jechałam 40 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 08.09.2006 14:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2006 Postać w korku - przez to tiiiiiiiiiiii metro co mi je budują jakaś masakra sie odbywa :) Normalnie mam 7 minut do pracy - dziś jechałam 40 Cześć Nefer - dlaczego zazdrośniku A ja mam normalnie 30 minut, a jechałem 40 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 08.09.2006 14:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2006 Postać w korku - przez to tiiiiiiiiiiii metro co mi je budują jakaś masakra sie odbywa :) Normalnie mam 7 minut do pracy - dziś jechałam 40 Cześć Nefer - dlaczego zazdrośniku A ja mam normalnie 30 minut, a jechałem 40 Bo Ci metra KUŹWA nie budują. A ono mi na plaster ( ceny mieszkań tylko winduje - co nie jest złe :)) bo i tak samochodu nie odstawię Zazrośniku - Verunię reanimować by się chciało co ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts