Pawson 08.09.2006 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2006 hihi tylko pokaż piwo to się Maxi pojawi Hihihi Jakbyś przerzucił tone grzybów to byś też szukał czegoś miłego Nie miała baba kłopotu to poszła na godzinkę do lasu jaka ty pracowita jesteś hmmmm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 08.09.2006 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2006 hihi tylko pokaż piwo to się Maxi pojawi Hihihi Jakbyś przerzucił tone grzybów to byś też szukał czegoś miłego Nie miała baba kłopotu to poszła na godzinkę do lasu jaka ty pracowita jesteś hmmmm Aż się poznać nie mogę A to jeszcze nie koniec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 08.09.2006 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2006 Cześć Żabka A co masz ? Ja Redd`sikiem służę Czerwonym ja wole żywca Cześć Maxtorka! cześć Pawson! Mnie coś ostatnio Żywiec podpadł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 08.09.2006 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2006 hihi tylko pokaż piwo to się Maxi pojawi Hihihi Jakbyś przerzucił tone grzybów to byś też szukał czegoś miłego Nie miała baba kłopotu to poszła na godzinkę do lasu jaka ty pracowita jesteś hmmmm Aż się poznać nie mogę A to jeszcze nie koniec zrób coś dobrego z grzyba .. ja bym zjadł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 08.09.2006 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2006 Cześć Żabka A co masz ? Ja Redd`sikiem służę Czerwonym ja wole żywca Cześć Maxtorka! cześć Pawson! Mnie coś ostatnio Żywiec podpadł zatrułaś się nim??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 08.09.2006 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2006 hihi tylko pokaż piwo to się Maxi pojawi to z Ciebie taka pijaczka???? witam w klubie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 08.09.2006 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2006 Cześć Żabka A co masz ? Ja Redd`sikiem służę Czerwonym ja wole żywca Cześć Maxtorka! cześć Pawson! Mnie coś ostatnio Żywiec podpadł zatrułaś się nim??? Nieeeee , ale jakiś taki niesmaczny był Jakby zepsuty Taki kwaśnawy Kilka razy dawaliśmy mu szansę , no nie wykorzystał jej Za to Tyskie i owszem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 08.09.2006 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2006 hihi tylko pokaż piwo to się Maxi pojawi to z Ciebie taka pijaczka???? witam w klubie Tam od razu pijaczka Dla zdrowotności wieczorkiem można a nawet trzeba 15 minut dziennie . Codziennie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 08.09.2006 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2006 hihi tylko pokaż piwo to się Maxi pojawi Hihihi Jakbyś przerzucił tone grzybów to byś też szukał czegoś miłego Nie miała baba kłopotu to poszła na godzinkę do lasu jaka ty pracowita jesteś hmmmm Aż się poznać nie mogę A to jeszcze nie koniec zrób coś dobrego z grzyba .. ja bym zjadł Robię grzybki marynowane . Za jakieś dwa tygodnie będą gotowe Reszta idzie do suszenia . A na deser mam pyszne rydze Za niedługo będą smażone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 08.09.2006 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2006 hihi tylko pokaż piwo to się Maxi pojawi to z Ciebie taka pijaczka???? witam w klubie Tam od razu pijaczka Dla zdrowotności wieczorkiem można a nawet trzeba 15 minut dziennie . Codziennie Jestes boska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 08.09.2006 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2006 hihi tylko pokaż piwo to się Maxi pojawi to z Ciebie taka pijaczka???? witam w klubie Tam od razu pijaczka Dla zdrowotności wieczorkiem można a nawet trzeba 15 minut dziennie . Codziennie Jestes boska Hihihi Ty też Ten chichocik jest spontaniczny i nie wskazuje na nadmierne spożycie trunków wyżej wymienionych a jedynie wyraża szczerą radość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 08.09.2006 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2006 dwie babki i piwo i ja czy ja umarłem i jestem w raju ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 08.09.2006 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2006 Halo , proszę pana , budzimy się To narkoza tak działa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 08.09.2006 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2006 dwie babki i piwo i ja czy ja umarłem i jestem w raju ?? Dobra dobra Pawson - wyluzuj trochę. Dla Ciebie będzie Maxtorka a dla mnie Żaba. A piwa starczy dla wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 08.09.2006 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2006 Halo , proszę pana , budzimy się To narkoza tak działa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 08.09.2006 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2006 dwie babki i piwo i ja czy ja umarłem i jestem w raju ?? Dobra dobra Pawson - wyluzuj trochę. Dla Ciebie będzie Maxtorka a dla mnie Żaba. A piwa starczy dla wszystkich no dobra ... ale dorzucasz jeszcze karton malborasów bo ja dałem piwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 08.09.2006 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2006 dwie babki i piwo i ja czy ja umarłem i jestem w raju ?? Dobra dobra Pawson - wyluzuj trochę. Dla Ciebie będzie Maxtorka a dla mnie Żaba. A piwa starczy dla wszystkich no dobra ... ale dorzucasz jeszcze karton malborasów bo ja dałem piwo Ja się tak nie bawię Po co puszczać pieniądze z dymem , Campari poproszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 08.09.2006 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2006 dwie babki i piwo i ja czy ja umarłem i jestem w raju ?? Dobra dobra Pawson - wyluzuj trochę. Dla Ciebie będzie Maxtorka a dla mnie Żaba. A piwa starczy dla wszystkich no dobra ... ale dorzucasz jeszcze karton malborasów bo ja dałem piwo No dobra Pawson, ale tylko takie znalazłem http://www.pubfoto.com/albums/Immagini/marlboro.sized.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 08.09.2006 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2006 dwie babki i piwo i ja czy ja umarłem i jestem w raju ?? Dobra dobra Pawson - wyluzuj trochę. Dla Ciebie będzie Maxtorka a dla mnie Żaba. A piwa starczy dla wszystkich Mamoń piłeś! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 08.09.2006 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2006 dwie babki i piwo i ja czy ja umarłem i jestem w raju ?? Dobra dobra Pawson - wyluzuj trochę. Dla Ciebie będzie Maxtorka a dla mnie Żaba. A piwa starczy dla wszystkich no dobra ... ale dorzucasz jeszcze karton malborasów bo ja dałem piwo Ja się tak nie bawię Po co puszczać pieniądze z dymem , Campari poproszę sie robi http://www.pastryscoop.com/images/press/texasweet1204/06-grapefruit-campari-marti.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts