zaba_gonia 09.09.2006 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2006 Czuję się tutaj jak "za dawnych lat": Żaba, Olka i Mamoń musimy się kiedyś spotkać w realu - co Wy na to miłe Panie? Obawiam się, że jak się obie spotkacie to nie będę Wam do niczego potrzebny superowo by było Wychodzi na to, że to ja muszę do was przyjechać U kogo bede spała??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 09.09.2006 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2006 czesc z wieczora mam nadzieje ze w ew. umawianiu sie na ... .spotaknie nie przeszkadzam czesc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 09.09.2006 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2006 Uwaga moje chwasty wieczorowa porą:http://www.olkalybowa.republika.pl/ogrod/chwast.JPGhttp://www.olkalybowa.republika.pl/ogrod/chwast1.JPGhttp://www.olkalybowa.republika.pl/ogrod/chwast2.JPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 09.09.2006 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2006 Czuję się tutaj jak "za dawnych lat": Żaba, Olka i Mamoń musimy się kiedyś spotkać w realu - co Wy na to miłe Panie? Obawiam się, że jak się obie spotkacie to nie będę Wam do niczego potrzebny superowo by było Wychodzi na to, że to ja muszę do was przyjechać U kogo bede spała??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 09.09.2006 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2006 Czuję się tutaj jak "za dawnych lat": Żaba, Olka i Mamoń musimy się kiedyś spotkać w realu - co Wy na to miłe Panie? Obawiam się, że jak się obie spotkacie to nie będę Wam do niczego potrzebny superowo by było Wychodzi na to, że to ja muszę do was przyjechać U kogo bede spała??? zeby było sprawiedliwe troche u mnie i troche u Mamonia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 09.09.2006 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2006 Streszczenie Poprzednia stronke wczorajszego wieczoru zaczela Maxtorka i nastapil czas pozegnan dzis obradowala wielka trojca Zaba Ola i Mamon podstwą obrad byly dwa pytanka: 1. do czego dziewczyna Mamon potrzebny ? 2. Z kim bedzie spala Zaba ? Stronke zakonczyla Ola Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 09.09.2006 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2006 gratki Jajcek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 09.09.2006 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2006 RANKINGUM REKORDUM 1. Jajcek - 2952. inż. Mamoń - 246 3. SławekD-żonka - 186 4. Joanna i Janusz - 135 5. kze - 133 6. verunia - 122 7. Whisper -119 8. fizyk - 98 9. Kasztanka - 92 10. Majka - 84 11. Olkalybowa - 83 12. maksiu, - 80 13. Teska - 62 14. Sonika - 51 15. badi - 42 16. monka- 41 17. andrzejka- 38 18. Moniś, Aga J.G - 36 20. facio -35 21. markus_gdynia, zaba_gonia- 29 23. Jezier - 28 24. Ania Wiśniewska- 26 25. Nefer - 2526. andre59, marcel2000 - 21 28. Trini, Ew-ka, Witos - 20 31. Funia - 18 32. Tola - 16 33. Sylvia1 - 15 34. Agniesia - 14 35. joola - 13 36. Jane, karolka, Wojty, frosch - 10 40. kasia64- 9 41. duende- 8 42. kolia, Zielonooka, prymasek - 7 45. Januszz, tabaluga1 - 6 47. ania, lafcadio, edzia, Paty, jamles - 5 52. Ewuś, Pawson gawel- 4 55. damiangajda, Jańcek69, Daria, Agacka, Maxtorka - 3 60. Baba_budowniczy, DARIO 2, Gryfpc, , pp - 2 64. xrrr82, Dagi, Gość, Jolka, modulor, Olka, Molly, A-g-n-e-s, Osowa, jolana, Mychalina, Maluszek, Sloneczko - 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 09.09.2006 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2006 Czuję się tutaj jak "za dawnych lat": Żaba, Olka i Mamoń musimy się kiedyś spotkać w realu - co Wy na to miłe Panie? Obawiam się, że jak się obie spotkacie to nie będę Wam do niczego potrzebny superowo by było Wychodzi na to, że to ja muszę do was przyjechać U kogo bede spała??? zeby było sprawiedliwe troche u mnie i troche u Mamonia to znaczy ze o pólnocy będę zmieniał łóżko??? Ale wykapie sie u Mamonia , bo Ty masz szambo i nie chcę żeby sie przelało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 09.09.2006 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2006 gratki Jajcek dziekuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 09.09.2006 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2006 Czuję się tutaj jak "za dawnych lat": Żaba, Olka i Mamoń musimy się kiedyś spotkać w realu - co Wy na to miłe Panie? Obawiam się, że jak się obie spotkacie to nie będę Wam do niczego potrzebny superowo by było Wychodzi na to, że to ja muszę do was przyjechać U kogo bede spała??? zeby było sprawiedliwe troche u mnie i troche u Mamonia to znaczy ze o pólnocy będę zmieniał łóżko??? Ale wykapie sie u Mamonia , bo Ty masz szambo i nie chcę żeby sie przelało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 09.09.2006 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2006 Czuję się tutaj jak "za dawnych lat": Żaba, Olka i Mamoń musimy się kiedyś spotkać w realu - co Wy na to miłe Panie? Obawiam się, że jak się obie spotkacie to nie będę Wam do niczego potrzebny superowo by było Wychodzi na to, że to ja muszę do was przyjechać U kogo bede spała??? zeby było sprawiedliwe troche u mnie i troche u Mamonia to znaczy ze o pólnocy będę zmieniał łóżko??? Ale wykapie sie u Mamonia , bo Ty masz szambo i nie chcę żeby sie przelało ale MAmoń ma zimna wodę w kranach..ale chwila chyba ostatnio naprawił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 09.09.2006 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2006 Czuję się tutaj jak "za dawnych lat": Żaba, Olka i Mamoń musimy się kiedyś spotkać w realu - co Wy na to miłe Panie? Obawiam się, że jak się obie spotkacie to nie będę Wam do niczego potrzebny superowo by było Wychodzi na to, że to ja muszę do was przyjechać U kogo bede spała??? zeby było sprawiedliwe troche u mnie i troche u Mamonia to znaczy ze o pólnocy będę zmieniał łóżko??? Ale wykapie sie u Mamonia , bo Ty masz szambo i nie chcę żeby sie przelało Hihih hahahaha Cześć dziewczynki i chłopaki! Wesolutko tu dziś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 09.09.2006 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2006 Czuję się tutaj jak "za dawnych lat": Żaba, Olka i Mamoń musimy się kiedyś spotkać w realu - co Wy na to miłe Panie? Obawiam się, że jak się obie spotkacie to nie będę Wam do niczego potrzebny superowo by było Wychodzi na to, że to ja muszę do was przyjechać U kogo bede spała??? zeby było sprawiedliwe troche u mnie i troche u Mamonia to znaczy ze o pólnocy będę zmieniał łóżko??? Ale wykapie sie u Mamonia , bo Ty masz szambo i nie chcę żeby sie przelało Ale ja też mam szambo Żabko wychodzi na to ,że wykąpiesz się przed przyjazdem i potem będziesz już troszkę nieświeża Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 09.09.2006 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2006 Czuję się tutaj jak "za dawnych lat": Żaba, Olka i Mamoń musimy się kiedyś spotkać w realu - co Wy na to miłe Panie? Obawiam się, że jak się obie spotkacie to nie będę Wam do niczego potrzebny superowo by było Wychodzi na to, że to ja muszę do was przyjechać U kogo bede spała??? zeby było sprawiedliwe troche u mnie i troche u Mamonia to znaczy ze o pólnocy będę zmieniał łóżko??? Ale wykapie sie u Mamonia , bo Ty masz szambo i nie chcę żeby sie przelało Ale ja też mam szambo Żabko wychodzi na to ,że wykąpiesz się przed przyjazdem i potem będziesz już troszkę nieświeża Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 09.09.2006 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2006 Ale ja też mam szambo Żabko wychodzi na to ,że wykąpiesz się przed przyjazdem i potem będziesz już troszkę nieświeża Od smrodu jeszcze nikt nie zdechł. najwyżej Żaba będzie troszkę capiła kozą ....nie to się liczy :) Dobry wieczór Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 09.09.2006 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2006 Czesc Dagus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 09.09.2006 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2006 Czesc Dagus Halo Jacku Jak tam rodzinka ? Wszyscy zdrowi ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 09.09.2006 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2006 Czesc Dagus Halo Jacku Jak tam rodzinka ? Wszyscy zdrowi ? Najmlodszy dzis wyrznal tak ze se jedynke gorna polamal i mu tak dyndala a ja o godzinie 15:30 musialem jezdzic i dentysty szukac a on i tak sie dotknac nie dal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 09.09.2006 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2006 Czesc Dagus Halo Jacku Jak tam rodzinka ? Wszyscy zdrowi ? Najmlodszy dzis wyrznal tak ze se jedynke gorna polamal i mu tak dyndala a ja o godzinie 15:30 musialem jezdzic i dentysty szukac a on i tak sie dotknac nie dal O matkobosko !!! Jakieś te dni ostatnio wypadkowe - mój młodszy wczoraj na rentgenie palca u ręki, koleżanki mały podrapana rogówka, Twój dziś taka akcja... nieźle.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts