Anna Wiśniewska 09.09.2006 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2006 Czesc Dagus Halo Jacku Jak tam rodzinka ? Wszyscy zdrowi ? Najmlodszy dzis wyrznal tak ze se jedynke gorna polamal i mu tak dyndala a ja o godzinie 15:30 musialem jezdzic i dentysty szukac a on i tak sie dotknac nie dal O matkobosko !!! Jakieś te dni ostatnio wypadkowe - mój młodszy wczoraj na rentgenie palca u ręki, koleżanki mały podrapana rogówka, Twój dziś taka akcja... nieźle.... Jakies to zarazliwe po 3 godzinach a olgodziny po wizycie u drugie dntysty zaczal sie usmiechac szczerbata geba i nawet chrupki jesc a wczesniej to nawet o piciu nie bylo mowy NO to jak wcina chrupki - będzie żył. Ale co nerwów... no niestety - tak to jest z dziećmi... moje zawsze sobie łby rozwałały ( no jak się np. skacze na łóżku to można rprzywalić dyńką w parapet, nie ?) Był okres, że w Medicoverze mnie znali : "o, pani D, który dziesiaj ?. Bo dzwoniłam na inforlinię i konsultowałam z lekarzem czy się kwalifikuje do szycia czy nie ... Moja teściowa miała tak z moim mężem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 09.09.2006 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2006 Oluś, To ja mam pomysł na prezent dla Bezana ( z okazji lodówki) http://www.cafepress.com/villageware.37606566 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 09.09.2006 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2006 zyl bedzie, ale generalnie zab sie do trucia nadaje i leczenia kanalowego bo cos tam jest na wierzchu i sie bedzie zapalenie robilo iu inne paskudne ropnie, a on se nie da przeciez tam dotknac Fakt, że to kłopot. W końcu da się dotknąć tylko musisz znaleźć dobrego dentystę. Może na Nowym Zjeździe ? Choc słyszałam, że stamtąd już wszyscy uciekli... Nowlasnie tez sie nadtym zastanawiam. Nowy Zjazd to mial swietna opinie ale jak ja bylem dzieckiem, teraz to mi sie wydaje ze jednak nei sa juz tacy rewelacyjni choc jedni znajomi byli tam w podobnym przypadku i sa bardzo zadowoleni. I co robic ? Przecie do dwulatka ciezko znalezc odpowiedniego dentyste - chyba bede musial jednak na Nowy Zjazd wycieczke sobie zrobic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 09.09.2006 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2006 Oluś, To ja mam pomysł na prezent dla Bezana ( z okazji lodówki) http://www.cafepress.com/villageware.37606566 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 09.09.2006 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2006 Czesc Dagus Halo Jacku Jak tam rodzinka ? Wszyscy zdrowi ? Najmlodszy dzis wyrznal tak ze se jedynke gorna polamal i mu tak dyndala a ja o godzinie 15:30 musialem jezdzic i dentysty szukac a on i tak sie dotknac nie dal O matkobosko !!! Jakieś te dni ostatnio wypadkowe - mój młodszy wczoraj na rentgenie palca u ręki, koleżanki mały podrapana rogówka, Twój dziś taka akcja... nieźle.... Jakies to zarazliwe po 3 godzinach a olgodziny po wizycie u drugie dntysty zaczal sie usmiechac szczerbata geba i nawet chrupki jesc a wczesniej to nawet o piciu nie bylo mowy NO to jak wcina chrupki - będzie żył. Ale co nerwów... no niestety - tak to jest z dziećmi... moje zawsze sobie łby rozwałały ( no jak się np. skacze na łóżku to można rprzywalić dyńką w parapet, nie ?) Był okres, że w Medicoverze mnie znali : "o, pani D, który dziesiaj ?. Bo dzwoniłam na inforlinię i konsultowałam z lekarzem czy się kwalifikuje do szycia czy nie ... zyl bedzie, ale generalnie zab sie do trucia nadaje i leczenia kanalowego bo cos tam jest na wierzchu i sie bedzie zapalenie robilo iu inne paskudne ropnie, a on se nie da przeciez tam dotknac A to już stała jedynka ? To nieźle musi być złamana skoro decyja o truciu zapadła . Naszczescie mleczak Jas dopiero dwa latka skonczyl dwa tygodnie temu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 09.09.2006 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2006 zyl bedzie, ale generalnie zab sie do trucia nadaje i leczenia kanalowego bo cos tam jest na wierzchu i sie bedzie zapalenie robilo iu inne paskudne ropnie, a on se nie da przeciez tam dotknac Fakt, że to kłopot. W końcu da się dotknąć tylko musisz znaleźć dobrego dentystę. Może na Nowym Zjeździe ? Choc słyszałam, że stamtąd już wszyscy uciekli... Nowlasnie tez sie nadtym zastanawiam. Nowy Zjazd to mial swietna opinie ale jak ja bylem dzieckiem, teraz to mi sie wydaje ze jednak nei sa juz tacy rewelacyjni choc jedni znajomi byli tam w podobnym przypadku i sa bardzo zadowoleni. I co robic ? Przecie do dwulatka ciezko znalezc odpowiedniego dentyste - chyba bede musial jednak na Nowy Zjazd wycieczke sobie zrobic ja bym tak zrobiła. W poniedziałek namierzę telefon do kobiety, która była tam chirurgiem onkologiem i pracowała z dziećmi ( zresztą odeszła stamtąd, bo chyba psychika w końcu siadła). Ona jest rzeczywiście bardzo dobra ( jakies nowatorskie metody przeszczepów i takie tam). Może kogos poleci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 09.09.2006 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2006 zyl bedzie, ale generalnie zab sie do trucia nadaje i leczenia kanalowego bo cos tam jest na wierzchu i sie bedzie zapalenie robilo iu inne paskudne ropnie, a on se nie da przeciez tam dotknac Fakt, że to kłopot. W końcu da się dotknąć tylko musisz znaleźć dobrego dentystę. Może na Nowym Zjeździe ? Choc słyszałam, że stamtąd już wszyscy uciekli... Nowlasnie tez sie nadtym zastanawiam. Nowy Zjazd to mial swietna opinie ale jak ja bylem dzieckiem, teraz to mi sie wydaje ze jednak nei sa juz tacy rewelacyjni choc jedni znajomi byli tam w podobnym przypadku i sa bardzo zadowoleni. I co robic ? Przecie do dwulatka ciezko znalezc odpowiedniego dentyste - chyba bede musial jednak na Nowy Zjazd wycieczke sobie zrobic ja bym tak zrobiła. W poniedziałek namierzę telefon do kobiety, która była tam chirurgiem onkologiem i pracowała z dziećmi ( zresztą odeszła stamtąd, bo chyba psychika w końcu siadła). Ona jest rzeczywiście bardzo dobra ( jakies nowatorskie metody przeszczepów i takie tam). Może kogos poleci. Bede wdzieczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 09.09.2006 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2006 Dobry wieczór Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 09.09.2006 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2006 Bede wdzieczny Nie ma za co . Zresztą ona rwała nadprogramowe 2 stałe zęby mojemu starszemu i zrobiła to koncertowo ( choć były zdrowe ) Pogadam z nią - może ona się podejmie, bo to prosta robota tylko szybkim trzeba być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 09.09.2006 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2006 Dobry wieczór elo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 09.09.2006 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2006 Dobry wieczór hej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 09.09.2006 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2006 Czesc Dagus Halo Jacku Jak tam rodzinka ? Wszyscy zdrowi ? Najmlodszy dzis wyrznal tak ze se jedynke gorna polamal i mu tak dyndala a ja o godzinie 15:30 musialem jezdzic i dentysty szukac a on i tak sie dotknac nie dal O matkobosko !!! Jakieś te dni ostatnio wypadkowe - mój młodszy wczoraj na rentgenie palca u ręki, koleżanki mały podrapana rogówka, Twój dziś taka akcja... nieźle.... Jakies to zarazliwe po 3 godzinach a olgodziny po wizycie u drugie dntysty zaczal sie usmiechac szczerbata geba i nawet chrupki jesc a wczesniej to nawet o piciu nie bylo mowy NO to jak wcina chrupki - będzie żył. Ale co nerwów... no niestety - tak to jest z dziećmi... moje zawsze sobie łby rozwałały ( no jak się np. skacze na łóżku to można rprzywalić dyńką w parapet, nie ?) Był okres, że w Medicoverze mnie znali : "o, pani D, który dziesiaj ?. Bo dzwoniłam na inforlinię i konsultowałam z lekarzem czy się kwalifikuje do szycia czy nie ... zyl bedzie, ale generalnie zab sie do trucia nadaje i leczenia kanalowego bo cos tam jest na wierzchu i sie bedzie zapalenie robilo iu inne paskudne ropnie, a on se nie da przeciez tam dotknac A to już stała jedynka ? To nieźle musi być złamana skoro decyja o truciu zapadła . Naszczescie mleczak Jas dopiero dwa latka skonczyl dwa tygodnie temu Ojejciu , taki maluszek . Nieźle musiał się uderzyć i przestraszyć . Niby dobrze że to tylko mleczak ale rzeczywiście problem że pacjent to taki maluda jeszcze . Poszukaj naprawdę dobrego , dziecięcego stomatologa . Macie przecież Akademię Medyczną , może tam ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 09.09.2006 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2006 Dobry wieczór Cześć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 09.09.2006 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2006 Myslowitz gra właśnie koncert, a mnie się nie chce tyłka z domu ruszyć.I tak wszystko słyszę bo grają ledwie półtora kilometra ode mnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 09.09.2006 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2006 Witam nowoprzybyłych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 09.09.2006 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2006 Myslowitz gra właśnie koncert, a mnie się nie chce tyłka z domu ruszyć. I tak wszystko słyszę bo grają ledwie półtora kilometra ode mnie... otwórz okno i my posłuchamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 09.09.2006 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2006 Bede wdzieczny Nie ma za co . Zresztą ona rwała nadprogramowe 2 stałe zęby mojemu starszemu i zrobiła to koncertowo ( choć były zdrowe ) Pogadam z nią - może ona się podejmie, bo to prosta robota tylko szybkim trzeba być zaczynam sie bac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 09.09.2006 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2006 Bede wdzieczny Nie ma za co . Zresztą ona rwała nadprogramowe 2 stałe zęby mojemu starszemu i zrobiła to koncertowo ( choć były zdrowe ) Pogadam z nią - może ona się podejmie, bo to prosta robota tylko szybkim trzeba być Oj Neferka , leczenie kanałowe u dwulatka nie jest takie proste Wiesz, ta moja znajoma była chirurgiem szczękowym na onkologii. Jak mi opowiadała jak wygląda dziecko z rakiem kości szczęki to się mi słabo robiło. Myślę, że wiele widziała. Zobaczymy - może pomoże.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 09.09.2006 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2006 Dobry wieczór witaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 09.09.2006 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2006 Bede wdzieczny Nie ma za co . Zresztą ona rwała nadprogramowe 2 stałe zęby mojemu starszemu i zrobiła to koncertowo ( choć były zdrowe ) Pogadam z nią - może ona się podejmie, bo to prosta robota tylko szybkim trzeba być zaczynam sie bac Się nie bój tylko się ciesz, że to nie stały ząb..:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts