Anna Wiśniewska 09.09.2006 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2006 Jestem ponownie sorki, byłem na kolacji Późno dziś jadłeś Późno to jest 3 rano ( moja pora kolacji w zeszła środę i czwartek...) a może to wczesne śniadanie ? Raczej zakazana nocna przekąska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 09.09.2006 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2006 pytam bo myśłałam ze przesadzam Bo mądre dziewczynki wolą zapytać A propos mądrych dziewczynek przypomniało mi sie takie stwierdzenia ( a może to tytuł książki ) : Grzeczne dziewczynki idą do nieba a niegrzeczne idą gdzie chcą Od razu je zaanektowałam jako swoje Bo to szczera prawda. Zawsze mówię, że wolę zaszaleć i miec co wspominac na łożu śmierci :) Opwiadać prapraprawnukom brzmi lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 09.09.2006 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2006 Jestem ponownie sorki, byłem na kolacji obstawiam,że dzis była kiełbaska na ciepło kiełbaska była , ale na zimno pewnie była na ciepło ale sie z nami zagadełeś i ostygła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 09.09.2006 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2006 Jestem ponownie sorki, byłem na kolacji Późno dziś jadłeś Późno to jest 3 rano ( moja pora kolacji w zeszła środę i czwartek...) a może to wczesne śniadanie ? Raczej zakazana nocna przekąska Nie wyglądało na przekąskę - raczej na pierwszy i jedyny posiłek tego dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 09.09.2006 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2006 Wszystko mnie boli... no prawie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 09.09.2006 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2006 Jestem ponownie sorki, byłem na kolacji Późno dziś jadłeś Późno to jest 3 rano ( moja pora kolacji w zeszła środę i czwartek...) a może to wczesne śniadanie ? Raczej zakazana nocna przekąska Nie wyglądało na przekąskę - raczej na pierwszy i jedyny posiłek tego dnia Aaa, to do wybaczenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 09.09.2006 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2006 Wszystko mnie boli... no prawie Relaksik potrzebny :) i masaż :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 09.09.2006 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2006 Wszystko mnie boli... no prawie to prawie wszystko trzeba Ci wymasować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 09.09.2006 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2006 Jestem ponownie sorki, byłem na kolacji Późno dziś jadłeś Późno to jest 3 rano ( moja pora kolacji w zeszła środę i czwartek...) a może to wczesne śniadanie ? Raczej zakazana nocna przekąska Nie wyglądało na przekąskę - raczej na pierwszy i jedyny posiłek tego dnia obiad też jadłem o 18-tej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 09.09.2006 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2006 Wszystko mnie boli... no prawie to prawie wszystko trzeba Ci wymasować Za dużo roboty - wystarczy wymasować to co nie boli :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 09.09.2006 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2006 Wszystko mnie boli... no prawie Relaksik potrzebny :) i masaż :) nnoooo, jak się walnę do łożka to się dopiero rano obudzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 09.09.2006 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2006 Wszystko mnie boli... no prawie to prawie wszystko trzeba Ci wymasować Za dużo roboty - wystarczy wymasować to co nie boli :) właściwie to nie boli mnie tylko głowa i ten...no... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 09.09.2006 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2006 A na pewno jak sama się nie podejmie to poleci dobrego stomatologa dziecięcego . Na to liczę - wcale nie jest kogoś takiego znaleźć - szukałam i szczerze mówiąc wielkie rozczarowanie. Płacisz kupę kasy a trafiasz na ludzi nie mających pojęcia o dzieciach ... kiedyś zabrałam dziecko z fotela. dzis wlasnie jak pojechalem do pierwszego znalezionego przezemnie czynnego gabinetu to zaplacilem za to ze pan Doktor spojrz i nawet bal sie dotknac i stwierdzil zeby zostawic moze w poniedzialek wieczorem dziecko bedzie spokojniesze ja szukałam długo. Dzwoniłam z pytaniem o stomatologa dziecięcego. Okazywało się, że każdy jest dziecięcy Pojechałam do wypasionek kliniki prywatnej na Starówce - chodziło o ortodontę. Zasuszona baba obejrzała dziecko i powiedziała, że trzeba usunąć jeden stały ząb. Powiedziałam jej, że ok, tylko mój syn mdleje na widok krwi ( rzeczywiście tak było i to omdlenie nie było takie "normalne" tylko wyglądało na atak epileptyczny) Uważałam, że powinnam ją o tym uprzedzić ( jak wpisuję w kartę kolonijną to chyba powinnam ją ostrzec również) . Dostałam odpowiedź, że w takim razie powinnam z dzieckiem iść do psychiatry a nie do ortodonty :) NIe napiszę co jej odpowiedziałam :) rozbawila mnie ta pani doktor ale jak bym byl na twoim miejscu to zreszta te renomowne kliniki tak maja, kiedys w takiej renowmowanej klinice na Nowym Swieci moja zon robila sobie wszystkie zabi pod narkozza bo troche je wciazy polecialy kosztowalo to moje dwie pensje a konsekwecje tego ma do dzis jak lekarze otwieraja zeby sie zastanawiaja co tam zostalo upchane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 09.09.2006 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2006 Wszystko mnie boli... no prawie to prawie wszystko trzeba Ci wymasować Za dużo roboty - wystarczy wymasować to co nie boli :) właściwie to nie boli mnie tylko głowa i ten...no... Nie no - masowanie czaszki do niczego nie prowadzi - raczej masowanie tego...no.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 09.09.2006 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2006 rozbawila mnie ta pani doktor ale jak bym byl na twoim miejscu to zreszta te renomowne kliniki tak maja, kiedys w takiej renowmowanej klinice na Nowym Swieci moja zon robila sobie wszystkie zabi pod narkozza bo troche je wciazy polecialy kosztowalo to moje dwie pensje a konsekwecje tego ma do dzis jak lekarze otwieraja zeby sie zastanawiaja co tam zostalo upchane I nie ma na takich sądu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 09.09.2006 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2006 i na dokładkę drzazga mi w palec weszła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 09.09.2006 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2006 rozbawila mnie ta pani doktor ale jak bym byl na twoim miejscu to zreszta te renomowne kliniki tak maja, kiedys w takiej renowmowanej klinice na Nowym Swieci moja zon robila sobie wszystkie zabi pod narkozza bo troche je wciazy polecialy kosztowalo to moje dwie pensje a konsekwecje tego ma do dzis jak lekarze otwieraja zeby sie zastanawiaja co tam zostalo upchane I nie ma na takich sądu... w stanach by taki numer im nie przeszedl a u nas to jest wolna amerykanka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 09.09.2006 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2006 i na dokładkę drzazga mi w palec weszła no to trzeba wyssać :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 09.09.2006 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2006 i na dokładkę drzazga mi w palec weszła to trzeba wyssać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 09.09.2006 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2006 rozbawila mnie ta pani doktor ale jak bym byl na twoim miejscu to zreszta te renomowne kliniki tak maja, kiedys w takiej renowmowanej klinice na Nowym Swieci moja zon robila sobie wszystkie zabi pod narkozza bo troche je wciazy polecialy kosztowalo to moje dwie pensje a konsekwecje tego ma do dzis jak lekarze otwieraja zeby sie zastanawiaja co tam zostalo upchane I nie ma na takich sądu... w stanach by taki numer im nie przeszedl a u nas to jest wolna amerykanka W zeszłym roku było kilkanaście tysięcy zgłoszeń do Izby błedów w sztuce lekarskiej. Wydano 5 nagan. Ani jednego zakazu wykonywania zawodu. Super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts