Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Rekord wpisow....

Rysiu J

Recommended Posts

• Odpowiedzi 302,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• ila66

12921

• Jajcek

11240

• andre59

10909

• stukpuk

10872

Najaktywniejsi w wątku

pytam bo myśłałam ze przesadzam

Bo mądre dziewczynki wolą zapytać :)

:)

A propos mądrych dziewczynek przypomniało mi sie takie stwierdzenia ( a może to tytuł książki :roll: ) :

Grzeczne dziewczynki idą do nieba a niegrzeczne idą gdzie chcą :lol:

Od razu je zaanektowałam jako swoje 8) :lol:

Bo to szczera prawda. Zawsze mówię, że wolę zaszaleć i miec co wspominac na łożu śmierci :):)

:lol: :lol:

Opwiadać prapraprawnukom brzmi lepiej :D

Jestem ponownie :)

sorki, byłem na kolacji :wink:

Późno dziś jadłeś :wink:

Późno to jest 3 rano ( moja pora kolacji w zeszła środę i czwartek...) a może to wczesne śniadanie ?

Raczej zakazana nocna przekąska :wink:

Nie wyglądało na przekąskę - raczej na pierwszy i jedyny posiłek tego dnia :)

Późno to jest 3 rano ( moja pora kolacji w zeszła środę i czwartek...) a może to wczesne śniadanie ?

Aaa, to do wybaczenia :wink:

obiad też jadłem :)

o 18-tej :wink:

A na pewno jak sama się nie podejmie to poleci dobrego stomatologa dziecięcego .

Na to liczę - wcale nie jest kogoś takiego znaleźć - szukałam i szczerze mówiąc wielkie rozczarowanie. Płacisz kupę kasy a trafiasz na ludzi nie mających pojęcia o dzieciach ... kiedyś zabrałam dziecko z fotela.

dzis wlasnie jak pojechalem do pierwszego znalezionego przezemnie czynnego gabinetu to zaplacilem za to ze pan Doktor spojrz i nawet bal sie dotknac i stwierdzil zeby zostawic moze w poniedzialek wieczorem dziecko bedzie spokojniesze :evil: :evil: :evil: :evil:

ja szukałam długo. Dzwoniłam z pytaniem o stomatologa dziecięcego. Okazywało się, że każdy jest dziecięcy :evil:

Pojechałam do wypasionek kliniki prywatnej na Starówce - chodziło o ortodontę. Zasuszona baba obejrzała dziecko i powiedziała, że trzeba usunąć jeden stały ząb. Powiedziałam jej, że ok, tylko mój syn mdleje na widok krwi ( rzeczywiście tak było i to omdlenie nie było takie "normalne" tylko wyglądało na atak epileptyczny) Uważałam, że powinnam ją o tym uprzedzić ( jak wpisuję w kartę kolonijną to chyba powinnam ją ostrzec również) .

Dostałam odpowiedź, że w takim razie powinnam z dzieckiem iść do psychiatry a nie do ortodonty :):) NIe napiszę co jej odpowiedziałam :):)

:lol: :lol: :lol: rozbawila mnie ta pani doktor ale jak bym byl na twoim miejscu to :evil: zreszta te renomowne kliniki tak maja, kiedys w takiej renowmowanej klinice na Nowym Swieci moja zon robila sobie wszystkie zabi pod narkozza bo troche je wciazy polecialy kosztowalo to moje dwie pensje a konsekwecje tego ma do dzis jak lekarze otwieraja zeby sie zastanawiaja co tam zostalo upchane :evil:

Wszystko mnie boli... no prawie :wink:

to prawie wszystko trzeba Ci wymasować :wink:

Za dużo roboty - wystarczy wymasować to co nie boli :):)

właściwie to nie boli mnie tylko głowa i ten...no... :wink:

Nie no - masowanie czaszki do niczego nie prowadzi - raczej masowanie tego...no.... :) :wink:

rozbawila mnie ta pani doktor ale jak bym byl na twoim miejscu to :evil: zreszta te renomowne kliniki tak maja, kiedys w takiej renowmowanej klinice na Nowym Swieci moja zon robila sobie wszystkie zabi pod narkozza bo troche je wciazy polecialy kosztowalo to moje dwie pensje a konsekwecje tego ma do dzis jak lekarze otwieraja zeby sie zastanawiaja co tam zostalo upchane :evil:

I nie ma na takich sądu...

rozbawila mnie ta pani doktor ale jak bym byl na twoim miejscu to :evil: zreszta te renomowne kliniki tak maja, kiedys w takiej renowmowanej klinice na Nowym Swieci moja zon robila sobie wszystkie zabi pod narkozza bo troche je wciazy polecialy kosztowalo to moje dwie pensje a konsekwecje tego ma do dzis jak lekarze otwieraja zeby sie zastanawiaja co tam zostalo upchane :evil:

w stanach by taki numer im nie przeszedl a u nas to jest wolna amerykanka

w stanach by taki numer im nie przeszedl a u nas to jest wolna amerykanka

W zeszłym roku było kilkanaście tysięcy zgłoszeń do Izby błedów w sztuce lekarskiej. Wydano 5 nagan. Ani jednego zakazu wykonywania zawodu. Super.