Joanna i Janusz 10.09.2006 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2006 Czesc Dagus Halo Jacku Jak tam rodzinka ? Wszyscy zdrowi ? Najmlodszy dzis wyrznal tak ze se jedynke gorna polamal i mu tak dyndala a ja o godzinie 15:30 musialem jezdzic i dentysty szukac a on i tak sie dotknac nie dal wyrazy współczucia.... mojej Zuzi też znalazłam plamkę na ząbku, co mi wygląda na ubytek i też idziemy do stomatologa, na szczęście dziecięcy pracuje w mojej przychodni, to nie muszę daleko szukać. Byłam nią zachwycona, gdy moja środkowa w wieku 4 lat dorobiła się ubytku-wymagała wiercenia i P. doktor wszystko jej tłumaczyła i pokazywała. Do dziś Dominika chętnie idzie do dentysty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolka 10.09.2006 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2006 Witam niedzielnie w ten piękny słoneczny dzień Grzybobranie w pełni ja mam dobrze mnie rodzice zbierają ponieważ mieszkają blisko lasu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 10.09.2006 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2006 heloł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 10.09.2006 13:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2006 cze rekordzisty ... mebluje kuchnie ... niestety tylko na kompie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 10.09.2006 14:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2006 cze rekordzisty ... mebluje kuchnie ... niestety tylko na kompie... Cze! A czy wybór oncepcji i producenta dokonany??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 10.09.2006 16:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2006 Czesc Dagus Halo Jacku Jak tam rodzinka ? Wszyscy zdrowi ? Najmlodszy dzis wyrznal tak ze se jedynke gorna polamal i mu tak dyndala a ja o godzinie 15:30 musialem jezdzic i dentysty szukac a on i tak sie dotknac nie dal wyrazy współczucia.... mojej Zuzi też znalazłam plamkę na ząbku, co mi wygląda na ubytek i też idziemy do stomatologa, na szczęście dziecięcy pracuje w mojej przychodni, to nie muszę daleko szukać. Byłam nią zachwycona, gdy moja środkowa w wieku 4 lat dorobiła się ubytku-wymagała wiercenia i P. doktor wszystko jej tłumaczyła i pokazywała. Do dziś Dominika chętnie idzie do dentysty Taki stomatolog to skarb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 10.09.2006 16:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2006 Jajcek moja pani stomatolog podobna jest a do mnie nie masz daleko moge polecic szczerze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 10.09.2006 17:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2006 cos tu dzis cicho bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 10.09.2006 17:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2006 i pusto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 10.09.2006 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2006 jezdem dalej robie kuchnie ... okazuje sie ze to co wygladalo ok na papierze u pani projketant na kompie jesty ciut .. jakby ... SPIEP....!!! siedzem i knujem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 10.09.2006 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2006 Pawson to sobie sciagnij program chocby ze strony ikei latwiej ci bedzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 10.09.2006 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2006 sylvia .. mam cudo takie że cho cho ... właśnie w nim knuje jak wyknuje to wkleje a co mi tam :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 10.09.2006 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2006 sylvia .. mam cudo takie że cho cho ... właśnie w nim knuje jak wyknuje to wkleje a co mi tam :) Wklejaj wklejaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 10.09.2006 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2006 Witam wieczornie Cały dzień kręcił sie wokół grzybów . Najpierw zbieraliśmy , potem czyściliśmy i jak na rampie - jedne do duszenia , inne do octu a pozostałe suszymy . Dopiero teraz mam troszkę luzu Pawsonie , tylko się za mocno nie zanieczulaj przy tym projektowaniu , co by Ci jakiś Picasso nie wyszedł , albo inny Dali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 10.09.2006 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2006 Witam wieczornie Cały dzień kręcił sie wokół grzybów . Najpierw zbieraliśmy , potem czyściliśmy i jak na rampie - jedne do duszenia , inne do octu a pozostałe suszymy . Dopiero teraz mam troszkę luzu Pawsonie , tylko się za mocno nie zanieczulaj przy tym projektowaniu , co by Ci jakiś Picasso nie wyszedł , albo inny Dali i do tego Płonąca Żyrafa :) Ale Wam dobrze ---- marzy mi się łażenie po lesie - dziś pojechałam na fajkę do takiego niby-lasu ... juz mi się chce, ale nie mam na to koncepcji A w Puszczy kampinowskiej tłumy .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 10.09.2006 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2006 Pawsonie , tylko się za mocno nie zanieczulaj przy tym projektowaniu , co by Ci jakiś Picasso nie wyszedł , albo inny Dali kurde wróżka jakaś czy cuś ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 10.09.2006 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2006 Pawsonie , tylko się za mocno nie zanieczulaj przy tym projektowaniu , co by Ci jakiś Picasso nie wyszedł , albo inny Dali kurde wróżka jakaś czy cuś ?? Nieeee , Wujek Dobra Rada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 10.09.2006 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2006 Pawsonie , tylko się za mocno nie zanieczulaj przy tym projektowaniu , co by Ci jakiś Picasso nie wyszedł , albo inny Dali kurde wróżka jakaś czy cuś ?? Nieeee , Wujek Dobra Rada Wujek ???? znaczy sie ty .. ten masz ten ?? tego .... ten ... no... wiesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 10.09.2006 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2006 Pawsonie , tylko się za mocno nie zanieczulaj przy tym projektowaniu , co by Ci jakiś Picasso nie wyszedł , albo inny Dali kurde wróżka jakaś czy cuś ?? Nieeee , Wujek Dobra Rada Wujek ???? znaczy sie ty .. ten masz ten ?? tego .... ten ... no... wiesz Nie , no co Ty , nie mam ten.... tego ... no wiesz ... Ale jak miałam napisać - Ciotka Dobra Rada , przecież to w ogóle nie konweniuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 10.09.2006 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2006 Witam wieczornie Cały dzień kręcił sie wokół grzybów . Najpierw zbieraliśmy , potem czyściliśmy i jak na rampie - jedne do duszenia , inne do octu a pozostałe suszymy . Dopiero teraz mam troszkę luzu Pawsonie , tylko się za mocno nie zanieczulaj przy tym projektowaniu , co by Ci jakiś Picasso nie wyszedł , albo inny Dali i do tego Płonąca Żyrafa :) Ale Wam dobrze ---- marzy mi się łażenie po lesie - dziś pojechałam na fajkę do takiego niby-lasu ... juz mi się chce, ale nie mam na to koncepcji A w Puszczy kampinowskiej tłumy .. Neferka , nie masz koncepcji na las ? Znaczy co , chcesz go sadzić i nie wiesz jak ? Czy nie masz pomysłu na spacerowanie . Normalnie to się nogami robi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts