Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Rekord wpisow....

Rysiu J

Recommended Posts

Czesc Dagus :wink:

Halo Jacku :) Jak tam rodzinka ? Wszyscy zdrowi ?

Najmlodszy dzis wyrznal tak ze se jedynke gorna polamal i mu tak dyndala a ja o godzinie 15:30 musialem jezdzic i dentysty szukac :evil: a on i tak sie dotknac nie dal

wyrazy współczucia....

mojej Zuzi też znalazłam plamkę na ząbku, co mi wygląda na ubytek i też idziemy do stomatologa, na szczęście dziecięcy pracuje w mojej przychodni, to nie muszę daleko szukać. Byłam nią zachwycona, gdy moja środkowa w wieku 4 lat dorobiła się ubytku-wymagała wiercenia i P. doktor wszystko jej tłumaczyła i pokazywała. Do dziś Dominika chętnie idzie do dentysty

• Odpowiedzi 302,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• ila66

12921

• Jajcek

11240

• andre59

10909

• stukpuk

10872

Najaktywniejsi w wątku

Czesc Dagus :wink:

Halo Jacku :) Jak tam rodzinka ? Wszyscy zdrowi ?

Najmlodszy dzis wyrznal tak ze se jedynke gorna polamal i mu tak dyndala a ja o godzinie 15:30 musialem jezdzic i dentysty szukac :evil: a on i tak sie dotknac nie dal

wyrazy współczucia....

mojej Zuzi też znalazłam plamkę na ząbku, co mi wygląda na ubytek i też idziemy do stomatologa, na szczęście dziecięcy pracuje w mojej przychodni, to nie muszę daleko szukać. Byłam nią zachwycona, gdy moja środkowa w wieku 4 lat dorobiła się ubytku-wymagała wiercenia i P. doktor wszystko jej tłumaczyła i pokazywała. Do dziś Dominika chętnie idzie do dentysty

Taki stomatolog to skarb

Witam wieczornie 8) :D

Cały dzień kręcił sie wokół grzybów . Najpierw zbieraliśmy , potem czyściliśmy i jak na rampie - jedne do duszenia , inne do octu a pozostałe suszymy . Dopiero teraz mam troszkę luzu :lol:

Pawsonie , tylko się za mocno nie zanieczulaj przy tym projektowaniu , co by Ci jakiś Picasso nie wyszedł , albo inny Dali 8) :wink:

Cały dzień kręcił sie wokół grzybów . Najpierw zbieraliśmy , potem czyściliśmy i jak na rampie - jedne do duszenia , inne do octu a pozostałe suszymy . Dopiero teraz mam troszkę luzu :lol:

Pawsonie , tylko się za mocno nie zanieczulaj przy tym projektowaniu , co by Ci jakiś Picasso nie wyszedł , albo inny Dali 8) :wink:

i do tego Płonąca Żyrafa :):)

Ale Wam dobrze ---- marzy mi się łażenie po lesie - dziś pojechałam na fajkę do takiego niby-lasu ... juz mi się chce, ale nie mam na to koncepcji :) A w Puszczy kampinowskiej tłumy ..

kurde :o :o :o wróżka jakaś czy cuś ?? :o :o :o

:lol: :lol: :lol:

Nieeee , Wujek Dobra Rada :lol: :lol: :lol:

Wujek :o :o :o :o :o ???? :o :o :o

znaczy sie ty .. ten :oops: :oops: :oops: masz ten ?? :oops: :oops: :oops: tego .... ten ... no... wiesz :o :o :o :o :o

:wink:

:lol: :lol: :lol:

Nie , no co Ty , nie mam ten.... tego ... no wiesz ...

Ale jak miałam napisać - Ciotka Dobra Rada , przecież to w ogóle nie konweniuje 8) 8)

i do tego Płonąca Żyrafa :):)

Ale Wam dobrze ---- marzy mi się łażenie po lesie - dziś pojechałam na fajkę do takiego niby-lasu ... juz mi się chce, ale nie mam na to koncepcji :) A w Puszczy kampinowskiej tłumy ..

Neferka , nie masz koncepcji na las ?

Znaczy co , chcesz go sadzić i nie wiesz jak ?

Czy nie masz pomysłu na spacerowanie .

Normalnie to się nogami robi 8)