Pawson 10.09.2006 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2006 no tak ... ROZUMIEM .... z ciotka toby bylo bez sensu ... (ale czujność i tak zachowam) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 10.09.2006 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2006 Polakom gratulujemy Żywca A komu gratulujemy strzału ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 10.09.2006 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2006 Witam wieczornie Cały dzień kręcił sie wokół grzybów . Najpierw zbieraliśmy , potem czyściliśmy i jak na rampie - jedne do duszenia , inne do octu a pozostałe suszymy . Dopiero teraz mam troszkę luzu Pawsonie , tylko się za mocno nie zanieczulaj przy tym projektowaniu , co by Ci jakiś Picasso nie wyszedł , albo inny Dali i do tego Płonąca Żyrafa :) Ale Wam dobrze ---- marzy mi się łażenie po lesie - dziś pojechałam na fajkę do takiego niby-lasu ... juz mi się chce, ale nie mam na to koncepcji A w Puszczy kampinowskiej tłumy .. Neferka , nie masz koncepcji na las ? Znaczy co , chcesz go sadzić i nie wiesz jak ? Czy nie masz pomysłu na spacerowanie . Normalnie to się nogami robi Nie mam koncepcji gdzie do tego lasu :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 10.09.2006 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2006 no tak ... ROZUMIEM .... z ciotka toby bylo bez sensu ... (ale czujność i tak zachowam) Bądź czujny jak ważka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 10.09.2006 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2006 Witam wieczornie Cały dzień kręcił sie wokół grzybów . Najpierw zbieraliśmy , potem czyściliśmy i jak na rampie - jedne do duszenia , inne do octu a pozostałe suszymy . Dopiero teraz mam troszkę luzu Pawsonie , tylko się za mocno nie zanieczulaj przy tym projektowaniu , co by Ci jakiś Picasso nie wyszedł , albo inny Dali i do tego Płonąca Żyrafa :) Ale Wam dobrze ---- marzy mi się łażenie po lesie - dziś pojechałam na fajkę do takiego niby-lasu ... juz mi się chce, ale nie mam na to koncepcji A w Puszczy kampinowskiej tłumy .. Neferka , nie masz koncepcji na las ? Znaczy co , chcesz go sadzić i nie wiesz jak ? Czy nie masz pomysłu na spacerowanie . Normalnie to się nogami robi Nie mam koncepcji gdzie do tego lasu :) Chyba Puszczę Kozienicką macie całkiem niedaleko i Bolimowski Park Krajobrazowy . Jak by dobrze depnąć to i Piską w jeden dzień zaliczyć można ( ale trzebaby wstać o nieprzyzwoitej porze ) . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 10.09.2006 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2006 no tak ... ROZUMIEM .... z ciotka toby bylo bez sensu ... (ale czujność i tak zachowam) Bądź czujny jak ważka Gaciory Maxtorka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 10.09.2006 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2006 Witam wieczornie Cały dzień kręcił sie wokół grzybów . Najpierw zbieraliśmy , potem czyściliśmy i jak na rampie - jedne do duszenia , inne do octu a pozostałe suszymy . Dopiero teraz mam troszkę luzu Pawsonie , tylko się za mocno nie zanieczulaj przy tym projektowaniu , co by Ci jakiś Picasso nie wyszedł , albo inny Dali i do tego Płonąca Żyrafa :) Ale Wam dobrze ---- marzy mi się łażenie po lesie - dziś pojechałam na fajkę do takiego niby-lasu ... juz mi się chce, ale nie mam na to koncepcji A w Puszczy kampinowskiej tłumy .. Neferka , nie masz koncepcji na las ? Znaczy co , chcesz go sadzić i nie wiesz jak ? Czy nie masz pomysłu na spacerowanie . Normalnie to się nogami robi Nie mam koncepcji gdzie do tego lasu :) kurde wiadomo gdzie ... Stary Las - Lublin zalety 1. koło mnie 2. koło mnie 3. koło mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 10.09.2006 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2006 Cześć verunia Dzięki za gaciory Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 10.09.2006 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2006 Witam wieczornie Cały dzień kręcił sie wokół grzybów . Najpierw zbieraliśmy , potem czyściliśmy i jak na rampie - jedne do duszenia , inne do octu a pozostałe suszymy . Dopiero teraz mam troszkę luzu Pawsonie , tylko się za mocno nie zanieczulaj przy tym projektowaniu , co by Ci jakiś Picasso nie wyszedł , albo inny Dali i do tego Płonąca Żyrafa :) Ale Wam dobrze ---- marzy mi się łażenie po lesie - dziś pojechałam na fajkę do takiego niby-lasu ... juz mi się chce, ale nie mam na to koncepcji A w Puszczy kampinowskiej tłumy .. Neferka , nie masz koncepcji na las ? Znaczy co , chcesz go sadzić i nie wiesz jak ? Czy nie masz pomysłu na spacerowanie . Normalnie to się nogami robi Nie mam koncepcji gdzie do tego lasu :) Chyba Puszczę Kozienicką macie całkiem niedaleko i Bolimowski Park Krajobrazowy . Jak by dobrze depnąć to i Piską w jeden dzień zaliczyć można ( ale trzebaby wstać o nieprzyzwoitej porze ) . kampinos to juz nie las. Syf, brud, wysypisko i jeżdżący po nim ekstemalno rowerzyści. A do tego niebezpiecznie bo w łeb można dostać. Chyba Kozienicka jest niezła, ale tam też niezły syf... Najlepiej na Mazury .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 10.09.2006 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2006 Witam wieczornie Cały dzień kręcił sie wokół grzybów . Najpierw zbieraliśmy , potem czyściliśmy i jak na rampie - jedne do duszenia , inne do octu a pozostałe suszymy . Dopiero teraz mam troszkę luzu Pawsonie , tylko się za mocno nie zanieczulaj przy tym projektowaniu , co by Ci jakiś Picasso nie wyszedł , albo inny Dali i do tego Płonąca Żyrafa :) Ale Wam dobrze ---- marzy mi się łażenie po lesie - dziś pojechałam na fajkę do takiego niby-lasu ... juz mi się chce, ale nie mam na to koncepcji A w Puszczy kampinowskiej tłumy .. Neferka , nie masz koncepcji na las ? Znaczy co , chcesz go sadzić i nie wiesz jak ? Czy nie masz pomysłu na spacerowanie . Normalnie to się nogami robi Nie mam koncepcji gdzie do tego lasu :) kurde wiadomo gdzie ... Stary Las - Lublin zalety 1. koło mnie 2. koło mnie 3. koło mnie To raptem 200 km, ale rzeczywiście same zalety :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 10.09.2006 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2006 Ja mam las z grzybami prawie pod domem, zapraszam Nefer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 10.09.2006 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2006 RANKINGUM REKORDUM 1. Jajcek - 2962. inż. Mamoń - 246 3. SławekD-żonka - 186 4. Joanna i Janusz - 135 5. kze - 133 6. verunia - 122 7. Whisper -119 8. fizyk - 98 9. Kasztanka - 92 10. Majka, Olkalybowa - 84 12. maksiu, - 80 13. Teska - 62 14. Sonika - 51 15. badi - 42 16. monka- 41 17. andrzejka- 38 18. Moniś, Aga J.G - 36 20. facio -35 21. markus_gdynia, zaba_gonia- 29 23. Jezier - 28 24. Ania Wiśniewska- 26 25. Nefer - 25 26. andre59, marcel2000 - 21 28. Trini, Ew-ka, Witos - 20 31. Funia - 18 32. Tola - 16 33. Sylvia1 - 15 34. Agniesia - 14 35. joola - 13 36. Jane, karolka, Wojty, frosch - 10 40. kasia64- 9 41. duende- 8 42. kolia, Zielonooka, prymasek - 7 45. Januszz, tabaluga1 - 6 47. ania, lafcadio, edzia, Paty, jamles - 5 52. Ewuś, Pawson gawel , Maxtorka - 4 56. damiangajda, Jańcek69, Daria, Agacka, - 3 60. Baba_budowniczy, DARIO 2, Gryfpc, , pp - 2 64. xrrr82, Dagi, Gość, Jolka, modulor, Olka, Molly, A-g-n-e-s, Osowa, jolana, Mychalina, Maluszek, Sloneczko - 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 10.09.2006 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2006 Ja mam las z grzybami prawie pod domem, zapraszam Nefer verunia prosze mi tu konkurencji nie robic ... ja byłem pierwszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 10.09.2006 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2006 Ja mam las z grzybami prawie pod domem, zapraszam Nefer Verunia - jak to pod domem ?????????/ To irytujące jak niektórzy mają fajnie :) I jeszcze masz grzyby... to juz koniec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 10.09.2006 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2006 Kochani jesteście, ale ja to nie lubię ludziskom kłopotów robić :) Sczególnie z rana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 10.09.2006 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2006 Ja mam las z grzybami prawie pod domem, zapraszam Nefer verunia prosze mi tu konkurencji nie robic ... ja byłem pierwszy Ale do mnie jest raptem 120 km, a nie 200 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 10.09.2006 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2006 Ja mam las z grzybami prawie pod domem, zapraszam Nefer verunia prosze mi tu konkurencji nie robic ... ja byłem pierwszy Ale do mnie jest raptem 120 km, a nie 200 eeee 45 minut :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 10.09.2006 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2006 a ja sie na grzybach nie znam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 10.09.2006 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2006 a ja sie na grzybach nie znam Ja się znam na tych, które jem :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 10.09.2006 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2006 a ja sie na grzybach nie znam Nie martw się, zawsze mozesz sobie kupić pieczarki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts