Nefer 10.09.2006 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2006 a ja sie na grzybach nie znam Nie martw się, zawsze mozesz sobie kupić pieczarki albo prawdziwki, maślaki i podgrzybki głeboko mrożone w hipermarkecie. Są bomba ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 10.09.2006 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2006 Otwieraliście kiedyś orzecha włoskiego nożem? NIe polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 10.09.2006 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2006 Najpierw obowiązek czyli Streszczenium Stronkę puknął Jajcek , co wychwyciła Nefer , bo się Jej skojarzyło , potem leniwie udawaliśmy się do wanny a jak wstaliśmy to już tylko grzyby i las , na który Nefer ( oczywiście ) nie miała koncepcji , tym samym stronkę kończąc . Neferka ja mam też las pod domem i prawie z tarasu mogę zbierać I do Borów Tucholskich rzut beretem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 10.09.2006 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2006 a ja sie na grzybach nie znam Nie martw się, zawsze mozesz sobie kupić pieczarki albo prawdziwki, maślaki i podgrzybki głeboko mrożone w hipermarkecie. Są bomba ! znaczy sie gdzie ?? w kopalni ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 10.09.2006 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2006 Otwieraliście kiedyś orzecha włoskiego nożem? NIe polecam Jesoooo pochlastałaś się ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 10.09.2006 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2006 a co jej będę żałował ... Nefer ... ja mam ze 2 min do tego lasu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 10.09.2006 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2006 a ja sie na grzybach nie znam Nie martw się, zawsze mozesz sobie kupić pieczarki albo prawdziwki, maślaki i podgrzybki głeboko mrożone w hipermarkecie. Są bomba ! znaczy sie gdzie ?? w kopalni ?? Głębokie mrożenie to taka technika zamrażania świerzyć produktów chyba do -40 stopni. POtem są jak nowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 10.09.2006 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2006 Otwieraliście kiedyś orzecha włoskiego nożem? NIe polecam Jesoooo pochlastałaś się ? nooooooo, kurde nie wiem czy jakiegoś nerwa nie przeciełam, bo kciuk mi drętwieje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 10.09.2006 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2006 Najpierw obowiązek czyli Streszczenium Stronkę puknął Jajcek , co wychwyciła Nefer , bo się Jej skojarzyło , potem leniwie udawaliśmy się do wanny a jak wstaliśmy to już tylko grzyby i las , na który Nefer ( oczywiście ) nie miała koncepcji , tym samym stronkę kończąc . Neferka ja mam też las pod domem i prawie z tarasu mogę zbierać I do Borów Tucholskich rzut beretem Ja też mam las - Bielański - ale tam skubią :) Ludzie to mają dobrze :) Szczerze zazdoszczę Maxtorka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 10.09.2006 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2006 Otwieraliście kiedyś orzecha włoskiego nożem? NIe polecam Jesoooo pochlastałaś się ? nooooooo, kurde nie wiem czy jakiegoś nerwa nie przeciełam, bo kciuk mi drętwieje Jak głeboko to będzie drętwiał. Ale ścięgna mogłaś uszkodzić - i to też taki bjaw - jakby ciągnięcie. Przemyśl kwestię czy nie trzeba by zeszyć ....Na ścięgno i tak nie pomoże, bo ono się zaciska i po ptokach, ale jak dałaś głęboko to lepiej zszyć...bidaku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 10.09.2006 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2006 a co jej będę żałował ... Nefer ... ja mam ze 2 min do tego lasu Mam na uwadze :) Byłeś the first one:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 10.09.2006 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2006 a co jej będę żałował ... Nefer ... ja mam ze 2 min do tego lasu Nie żebym się przechwalała ale ja mam las na działce , no lasek , powiedzmy . Ale grzyby w nim są Jadalne ( i nie jeden raz ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 10.09.2006 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2006 Otwieraliście kiedyś orzecha włoskiego nożem? NIe polecam Jesoooo pochlastałaś się ? nooooooo, kurde nie wiem czy jakiegoś nerwa nie przeciełam, bo kciuk mi drętwieje Jak głeboko to będzie drętwiał. Ale ścięgna mogłaś uszkodzić - i to też taki bjaw - jakby ciągnięcie. Przemyśl kwestię czy nie trzeba by zeszyć ....Na ścięgno i tak nie pomoże, bo ono się zaciska i po ptokach, ale jak dałaś głęboko to lepiej zszyć...bidaku Czego człowiek taki głupi jest, a nieraz słyszałam jak się ludzie w ten sam sposob załatwili Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 10.09.2006 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2006 a co jej będę żałował ... Nefer ... ja mam ze 2 min do tego lasu Mam na uwadze :) Byłeś the first one:) tylko dlatego ze za długo posta pisałam (jedną ręką) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 10.09.2006 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2006 a co jej będę żałował ... Nefer ... ja mam ze 2 min do tego lasu Nie żebym się przechwalała ale ja mam las na działce , no lasek , powiedzmy . Ale grzyby w nim są Jadalne ( i nie jeden raz ) a niewypały są ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 10.09.2006 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2006 Otwieraliście kiedyś orzecha włoskiego nożem? NIe polecam Jesoooo pochlastałaś się ? nooooooo, kurde nie wiem czy jakiegoś nerwa nie przeciełam, bo kciuk mi drętwieje verunia , pokaż to lepiej jakiemuś doktorowi . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 10.09.2006 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2006 a co jej będę żałował ... Nefer ... ja mam ze 2 min do tego lasu 2 min ja mam 300m czyli jakieś 40sek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 10.09.2006 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2006 a co jej będę żałował ... Nefer ... ja mam ze 2 min do tego lasu Nie żebym się przechwalała ale ja mam las na działce , no lasek , powiedzmy . Ale grzyby w nim są Jadalne ( i nie jeden raz ) a niewypały są ?? Nie panie , front tędy nie przechodził , to spokojna okolica była Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 10.09.2006 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2006 Gratki za stronkę :) http://www.bilecik.info/wydarzenia/450115d4bf5fa_Chippendales_mini.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 10.09.2006 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2006 Otwieraliście kiedyś orzecha włoskiego nożem? NIe polecam Jesoooo pochlastałaś się ? nooooooo, kurde nie wiem czy jakiegoś nerwa nie przeciełam, bo kciuk mi drętwieje verunia , pokaż to lepiej jakiemuś doktorowi . i nam pokaż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts