Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Rekord wpisow....

Rysiu J

Recommended Posts

• Odpowiedzi 302,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• ila66

12921

• Jajcek

11240

• andre59

10909

• stukpuk

10872

Najaktywniejsi w wątku

Najpierw obowiązek czyli Streszczenium

Stronkę puknął Jajcek , co wychwyciła Nefer , bo się Jej skojarzyło , potem leniwie udawaliśmy się do wanny a jak wstaliśmy to już tylko grzyby i las , na który Nefer ( oczywiście :D ) nie miała koncepcji , tym samym stronkę kończąc .

Neferka ja mam też las pod domem i prawie z tarasu mogę zbierać :D I do Borów Tucholskich rzut beretem :D

a ja sie na grzybach nie znam

Nie martw się, zawsze mozesz sobie kupić pieczarki :wink:

albo prawdziwki, maślaki i podgrzybki głeboko mrożone w hipermarkecie. Są bomba !

znaczy sie gdzie ?? :o :o w kopalni ?? :o :o :o :o

Głębokie mrożenie to taka technika zamrażania świerzyć produktów chyba do -40 stopni. POtem są jak nowe :)

Najpierw obowiązek czyli Streszczenium

Stronkę puknął Jajcek , co wychwyciła Nefer , bo się Jej skojarzyło , potem leniwie udawaliśmy się do wanny a jak wstaliśmy to już tylko grzyby i las , na który Nefer ( oczywiście :D ) nie miała koncepcji , tym samym stronkę kończąc .

Neferka ja mam też las pod domem i prawie z tarasu mogę zbierać :D I do Borów Tucholskich rzut beretem :D

Ja też mam las - Bielański - ale tam skubią :):) Ludzie to mają dobrze :):) Szczerze zazdoszczę Maxtorka :)

Otwieraliście kiedyś orzecha włoskiego nożem?

NIe polecam :-? :-? :-?

Jesoooo pochlastałaś się ?

nooooooo, kurde nie wiem czy jakiegoś nerwa nie przeciełam, bo kciuk mi drętwieje :-?

Jak głeboko to będzie drętwiał. Ale ścięgna mogłaś uszkodzić - i to też taki bjaw - jakby ciągnięcie. Przemyśl kwestię czy nie trzeba by zeszyć ....Na ścięgno i tak nie pomoże, bo ono się zaciska i po ptokach, ale jak dałaś głęboko to lepiej zszyć...bidaku :(

Otwieraliście kiedyś orzecha włoskiego nożem?

NIe polecam :-? :-? :-?

Jesoooo pochlastałaś się ?

nooooooo, kurde nie wiem czy jakiegoś nerwa nie przeciełam, bo kciuk mi drętwieje :-?

Jak głeboko to będzie drętwiał. Ale ścięgna mogłaś uszkodzić - i to też taki bjaw - jakby ciągnięcie. Przemyśl kwestię czy nie trzeba by zeszyć ....Na ścięgno i tak nie pomoże, bo ono się zaciska i po ptokach, ale jak dałaś głęboko to lepiej zszyć...bidaku :(

Czego człowiek taki głupi jest, a nieraz słyszałam jak się ludzie w ten sam sposob załatwili

a co jej będę żałował ...

Nefer ... ja mam ze 2 min do tego lasu :lol: :lol: :lol:

Nie żebym się przechwalała ale ja mam las na działce , no lasek , powiedzmy . Ale grzyby w nim są :D

Jadalne :D ( i nie jeden raz :lol: )

a niewypały są ?? :o :o :o

Nie panie , front tędy nie przechodził , to spokojna okolica była 8) :lol: