forum_user 10.09.2006 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2006 Otwieraliście kiedyś orzecha włoskiego nożem? NIe polecam Jesoooo pochlastałaś się ? nooooooo, kurde nie wiem czy jakiegoś nerwa nie przeciełam, bo kciuk mi drętwieje verunia , pokaż to lepiej jakiemuś doktorowi . Tak się składa że dzisiaj nas odwiedził szwagier- chirurg, specjalista od ręki na dodatek i to zobaczył. Powiedział, że jak do miesiąca nie przestanie to może trzeba będzie operować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 10.09.2006 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2006 Gratki za stronkę :) http://www.bilecik.info/wydarzenia/450115d4bf5fa_Chippendales_mini.jpg Ale Marineros Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 10.09.2006 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2006 Otwieraliście kiedyś orzecha włoskiego nożem? NIe polecam Jesoooo pochlastałaś się ? nooooooo, kurde nie wiem czy jakiegoś nerwa nie przeciełam, bo kciuk mi drętwieje verunia , pokaż to lepiej jakiemuś doktorowi . i nam pokaż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 10.09.2006 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2006 a u mnie nowe zdjecia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 10.09.2006 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2006 Otwieraliście kiedyś orzecha włoskiego nożem? NIe polecam Jesoooo pochlastałaś się ? nooooooo, kurde nie wiem czy jakiegoś nerwa nie przeciełam, bo kciuk mi drętwieje verunia , pokaż to lepiej jakiemuś doktorowi . i nam pokaż jeszcze nam tu urodzisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 10.09.2006 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2006 Może grzybów nie zbierałam , ale przeprowadziłam lekką deburdelizację mieszkania.. pani od sprzątania ma urlop (musze się podbudować, nie ??) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 10.09.2006 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2006 Otwieraliście kiedyś orzecha włoskiego nożem? NIe polecam Jesoooo pochlastałaś się ? nooooooo, kurde nie wiem czy jakiegoś nerwa nie przeciełam, bo kciuk mi drętwieje verunia , pokaż to lepiej jakiemuś doktorowi . Tak się składa że dzisiaj nas odwiedził szwagier- chirurg, specjalista od ręki na dodatek i to zobaczył. Powiedział, że jak do miesiąca nie przestanie to może trzeba będzie operować No to spoko , jesteś pod kontrolą . Ale pewnie kazał na rękę uważać . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 10.09.2006 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2006 a u mnie nowe zdjecia Widziałam, widziałam, nie myśl sobie ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 10.09.2006 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2006 a co jej będę żałował ... Nefer ... ja mam ze 2 min do tego lasu 2 min ja mam 300m czyli jakieś 40sek. Niezły masz czas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 10.09.2006 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2006 Może grzybów nie zbierałam , ale przeprowadziłam lekką deburdelizację mieszkania.. pani od sprzątania ma urlop (musze się podbudować, nie ??) Brawo , ja jakoś się nie mogę zebrać na odwagę . Skutki widać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 10.09.2006 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2006 a co jej będę żałował ... Nefer ... ja mam ze 2 min do tego lasu 2 min ja mam 300m czyli jakieś 40sek. Niezły masz czas a ja do lasu mam z działki jakieś 38 m tyle iel od jednego brzegu działki do drugiego bo las zaraz za działką... Nefer widziałaś i sie nie wpisałas... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 10.09.2006 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2006 a co jej będę żałował ... Nefer ... ja mam ze 2 min do tego lasu 2 min ja mam 300m czyli jakieś 40sek. Niezły masz czas noooooooooooo to jakieś 2,2 do setki :) Jak na ciężarówkę to nieźle (oczywiście 2 minuty 20 sekund na 100 km) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 10.09.2006 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2006 a co jej będę żałował ... Nefer ... ja mam ze 2 min do tego lasu 2 min ja mam 300m czyli jakieś 40sek. Niezły masz czas a ja do lasu mam z działki jakieś 38 m tyle iel od jednego brzegu działki do drugiego bo las zaraz za działką... Nefer widziałaś i sie nie wpisałas... BO ja to taki cichy podglądacz jestem - ale pięknie jest :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 10.09.2006 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2006 a u mnie nowe zdjecia Widziałam, widziałam, nie myśl sobie ... to i zobaczę moze zdąże przed końcem strony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 10.09.2006 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2006 Może grzybów nie zbierałam , ale przeprowadziłam lekką deburdelizację mieszkania.. pani od sprzątania ma urlop (musze się podbudować, nie ??) Brawo , ja jakoś się nie mogę zebrać na odwagę . Skutki widać Zdecydowanie !!!! Np. najbardziej spektakularne osiągnięcie to zniknięcie deski do prasowanoia ze środku naszego salonu (hihihi 16 mkw) Deska ta pełniła funkcję półki na wszystko :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 10.09.2006 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2006 a co jej będę żałował ... Nefer ... ja mam ze 2 min do tego lasu 2 min ja mam 300m czyli jakieś 40sek. Niezły masz czas a ja do lasu mam z działki jakieś 38 m tyle iel od jednego brzegu działki do drugiego bo las zaraz za działką... Nefer widziałaś i sie nie wpisałas... BO ja to taki cichy podglądacz jestem - ale pięknie jest :) nam sie też podoba chco teraz idize to jak na nasz gust powoli.. dopeiro 2 mies minely a my bysmy chcieli juz dach miec... niecierpliwi jestesmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 10.09.2006 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2006 a u mnie nowe zdjecia Widziałam, widziałam, nie myśl sobie ... to i zobaczę moze zdąże przed końcem strony skąd ja to znam... tyle ze ja zwykle nie mam kiedy sie zmobilizowac by ten pierodlnik ogarnąc... choc teraz jest ogarniety jako tako... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 10.09.2006 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2006 BO ja to taki cichy podglądacz jestem - ale pięknie jest :) nam sie też podoba chco teraz idize to jak na nasz gust powoli.. dopeiro 2 mies minely a my bysmy chcieli juz dach miec... niecierpliwi jestesmy Pośpiech jest wskazany przy jedzeniu ze wspólnej michy, łapaniu pcheł i spadających gatków :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 10.09.2006 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2006 a u mnie nowe zdjecia Widziałam, widziałam, nie myśl sobie ... to i zobaczę moze zdąże przed końcem strony skąd ja to znam... tyle ze ja zwykle nie mam kiedy sie zmobilizowac by ten peirodlnik ogarnąc... chco teraz jest ogarniety jako tako... ALe ja słyszałam, że z brudu to jeszcze nikt nie zdechł.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 10.09.2006 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2006 Może grzybów nie zbierałam , ale przeprowadziłam lekką deburdelizację mieszkania.. pani od sprzątania ma urlop (musze się podbudować, nie ??) Brawo , ja jakoś się nie mogę zebrać na odwagę . Skutki widać Zdecydowanie !!!! Np. najbardziej spektakularne osiągnięcie to zniknięcie deski do prasowanoia ze środku naszego salonu (hihihi 16 mkw) Deska ta pełniła funkcję półki na wszystko :) Deska to pikuś , co zrobiłaś z tym wszystkim ? U nas to wszystko jest wszędzie , potrafimy nim zapełnić każdy kąt , niezależnie od metrażu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts