Pawson 10.09.2006 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2006 dobranoc hej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 10.09.2006 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2006 Wysokość mnie nie razi - ja wole wykorzystać powierzchnię..choć lubię też symetrię. Ale tu już wchodzimy w gusta : - półeczki won - przechowalnia kurzu i duperałów - choć niektórzy lubią :) - Ta szafka po lewej, która stoi "na blacie" zaburza mi symentrię.Chyba wolałabym ją pociągnąc do ziemi i zrobić tam cargo, albo podnieść tak jak reszta szafek. Nie wiem czy jest tam ściana ( lewa strona ) czy coś tam ma być... - ta półeczka przy okapie jakoś mie nie pasuje ( ale to wina półeczki chyba a nie okapu) jakoś mi kształty nie grają. Łukowaty okap dotykający do płaszczyzny i zrugiej strony nic.. Ale jak pisałam - to tylko kwestia gustu. Czepiam się, nie ? A to przecież Twoja kuchnia. Bardzo ładny kolor i typ szafek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 10.09.2006 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2006 Wysokość mnie nie razi - ja wole wykorzystać powierzchnię..choć lubię też symetrię. Ale tu już wchodzimy w gusta : - półeczki won - przechowalnia kurzu i duperałów - choć niektórzy lubią :) - Ta szafka po lewej, która stoi "na blacie" zaburza mi symentrię.Chyba wolałabym ją pociągnąc do ziemi i zrobić tam cargo, albo podnieść tak jak reszta szafek. Nie wiem czy jest tam ściana ( lewa strona ) czy coś tam ma być... - ta półeczka przy okapie jakoś mie nie pasuje ( ale to wina półeczki chyba a nie okapu) jakoś mi kształty nie grają. Łukowaty okap dotykający do płaszczyzny i zrugiej strony nic.. Ale jak pisałam - to tylko kwestia gustu. Czepiam się, nie ? A to przecież Twoja kuchnia. Bardzo ładny kolor i typ szafek dobrze ze sie czepiasz jakbym chcial milego klepania po pupie tobym poszedl na grupe wsparcia dla AA symetrii właśnie nie chcemy /kwestia gustu/ mielismy projekt symatryczny ladny i olaliśmy klienta ta szafka z lewej a) podoba nam sie b) musi tam stac bo miedzy nia a sciana jest 10 cm gdzie sie beda drzwi przesuwane chowały (90% czasu otwarte ale "musza byc" ) kształt okapu to przyapdek (tylko taki miałem w programie) nie wiem jeszcze jaki będzie u nas ... niepodoba mi sie ze w trzech miejscach takie same wiszace szafki wyszly ... ale jakoś to będę zmeiniał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 10.09.2006 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2006 Mam nadzieję, że sie nie obraziłeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 10.09.2006 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2006 Mam nadzieję, że sie nie obraziłeś tyle razem gadamy że moge chyba powiedzieć : "Pogieło Cię" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 10.09.2006 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2006 Wysokość mnie nie razi - ja wole wykorzystać powierzchnię..choć lubię też symetrię. Ale tu już wchodzimy w gusta : - półeczki won - przechowalnia kurzu i duperałów - choć niektórzy lubią :) - Ta szafka po lewej, która stoi "na blacie" zaburza mi symentrię.Chyba wolałabym ją pociągnąc do ziemi i zrobić tam cargo, albo podnieść tak jak reszta szafek. Nie wiem czy jest tam ściana ( lewa strona ) czy coś tam ma być... - ta półeczka przy okapie jakoś mie nie pasuje ( ale to wina półeczki chyba a nie okapu) jakoś mi kształty nie grają. Łukowaty okap dotykający do płaszczyzny i zrugiej strony nic.. Ale jak pisałam - to tylko kwestia gustu. Czepiam się, nie ? A to przecież Twoja kuchnia. Bardzo ładny kolor i typ szafek dobrze ze sie czepiasz jakbym chcial milego klepania po pupie tobym poszedl na grupe wsparcia dla AA symetrii właśnie nie chcemy /kwestia gustu/ mielismy projekt symatryczny ladny i olaliśmy klienta ta szafka z lewej a) podoba nam sie b) musi tam stac bo miedzy nia a sciana jest 10 cm gdzie sie beda drzwi przesuwane chowały (90% czasu otwarte ale "musza byc" ) kształt okapu to przyapdek (tylko taki miałem w programie) nie wiem jeszcze jaki będzie u nas ... niepodoba mi sie ze w trzech miejscach takie same wiszace szafki wyszly ... ale jakoś to będę zmeiniał Myślę, że ten okap wiel epsuje - może taki skośny ładnie by wyglądał :) Tyle, że to kupa szmalu. A jak ma nie byc symetrii to cool :) A półeczki dlaje mi się nie podobają :) Przesuwne drzwi - bardzo fajny pomysł Widziałam gdzieś z tapetą z jedwabiu Piękne ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 10.09.2006 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2006 Mam nadzieję, że sie nie obraziłeś tyle razem gadamy że moge chyba powiedzieć : "Pogieło Cię" A tak se jaja robię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 10.09.2006 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2006 okap sie zobaczy ... ale napewno nie za drogi bo pod koniec budowy sie kasa konczy ... poleczki musz byc bo jak to mowi nasza projektantka od kuchni pasuja tak "dla ładniości :)" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 10.09.2006 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2006 Dobry wieczór i dobranoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 10.09.2006 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2006 Dobry wieczór i dobranoc eee OK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 10.09.2006 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2006 okap sie zobaczy ... ale napewno nie za drogi bo pod koniec budowy sie kasa konczy ... poleczki musz byc bo jak to mowi nasza projektantka od kuchni pasuja tak "dla ładniości :)" No chyba, że one dla ładniości :) Ale weź w pakiecie panią architekt, coby je sprzątała co tydzień :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 10.09.2006 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2006 ja też przelotnie i z przyzwyczajenia tu zaglądam .......ciężkie czasy nastały...mam złe wieści odnośnie moich chorujących przyjaciół nie mogę w to uwierzyć Dobrej Nocy ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 10.09.2006 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2006 okap sie zobaczy ... ale napewno nie za drogi bo pod koniec budowy sie kasa konczy ... poleczki musz byc bo jak to mowi nasza projektantka od kuchni pasuja tak "dla ładniości :)" No chyba, że one dla ładniości :) Ale weź w pakiecie panią architekt, coby je sprzątała co tydzień :) pamietaj ze brud po osiagnieciu pewnej warstwy sam odpada ... przynajmniej z pionowych płaszczyzn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 10.09.2006 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2006 ja też przelotnie i z przyzwyczajenia tu zaglądam .......ciężkie czasy nastały...mam złe wieści odnośnie moich chorujących przyjaciół nie mogę w to uwierzyć Dobrej Nocy ..... Ojej ... znaczy lepiej nie jest o ile nie znacznie gorzej Bardzo mi przykro.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 10.09.2006 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2006 lece bo mam fure zmywania jak bede mial sile to wpadne pozniej Dobra Noc wszystkim Ew-ka bądz dzielna i trzymaj sie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 10.09.2006 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2006 lece bo mam fure zmywania jak bede mial sile to wpadne pozniej Dobra Noc wszystkim Ew-ka bądz dzielna i trzymaj sie Papapa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 10.09.2006 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2006 Nefer buska slonko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 10.09.2006 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2006 Nefer buska slonko Hejka Zaczynasz pracę czy kończysz ? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 10.09.2006 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2006 Nefer buska slonko Hejka Zaczynasz pracę czy kończysz ? :) Pudlo dzis mam wolne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 10.09.2006 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2006 Nefer buska slonko Hejka Zaczynasz pracę czy kończysz ? :) Pudlo dzis mam wolne Niemożliwe - wolne w niedzielę ???????/ Świat się kończy :) Lepiej mi powiedz jak Wam się mieszka i jakie postępy poczyniłeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts