Jajcek 10.09.2006 22:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2006 Nefer buska slonko Hejka Zaczynasz pracę czy kończysz ? :) Pudlo dzis mam wolne Niemożliwe - wolne w niedzielę ???????/ Świat się kończy :) Lepiej mi powiedz jak Wam się mieszka i jakie postępy poczyniłeś roboty stoja w miejscu bo sie z gotowka przeliczylem i wpakowalem kasy dwa razy wiecej niz przewidywalem i teraz czekam na decyzje o powiekszeniu kredytu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 10.09.2006 22:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2006 Nefer buska slonko Hejka Zaczynasz pracę czy kończysz ? :) Pudlo dzis mam wolne Niemożliwe - wolne w niedzielę ???????/ Świat się kończy :) Lepiej mi powiedz jak Wam się mieszka i jakie postępy poczyniłeś roboty stoja w miejscu bo sie z gotowka przeliczylem i wpakowalem kasy dwa razy wiecej niz przewidywalem i teraz czekam na decyzje o powiekszeniu kredytu O kurde...sie porobiło... ale zimę przeżyjecie, co ? Bo na moich 50 metrach to sie wszyscy nie zmieścimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 10.09.2006 22:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2006 Nefer buska slonko Hejka Zaczynasz pracę czy kończysz ? :) Pudlo dzis mam wolne Niemożliwe - wolne w niedzielę ???????/ Świat się kończy :) Lepiej mi powiedz jak Wam się mieszka i jakie postępy poczyniłeś roboty stoja w miejscu bo sie z gotowka przeliczylem i wpakowalem kasy dwa razy wiecej niz przewidywalem i teraz czekam na decyzje o powiekszeniu kredytu O kurde...sie porobiło... ale zimę przeżyjecie, co ? Bo na moich 50 metrach to sie wszyscy nie zmieścimy jakos sie poupychamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 10.09.2006 22:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2006 O kurde...sie porobiło... ale zimę przeżyjecie, co ? Bo na moich 50 metrach to sie wszyscy nie zmieścimy jakos sie poupychamy Barek pełny :) ALe opowiedz co Ci sie udało zrobic :) please Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 10.09.2006 22:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2006 O kurde...sie porobiło... ale zimę przeżyjecie, co ? Bo na moich 50 metrach to sie wszyscy nie zmieścimy jakos sie poupychamy Barek pełny :) ALe opowiedz co Ci sie udało zrobic :) please wykonczenie srodka, poczawszy od malowania do ktorego na powrot sie kwalifikuje listwy wykonczeniowe przypodlogowe i przysufitowe, kawlek podwieszanego sufitu przy podciagu z oswietleniem, kominek, elewacje zewnetrzna domu i garazu, taras I schody zewnetrzne, jakies tam oswietlenie tarasu, brame i to pochlonelo takie sumy ze sie mdleje jak se uswiadamiam + no i jakis tam wypoczynek kupilismy bo ze swoich 47 metrow to nie wiele bylo do zabrania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 10.09.2006 22:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2006 O kurde...sie porobiło... ale zimę przeżyjecie, co ? Bo na moich 50 metrach to sie wszyscy nie zmieścimy jakos sie poupychamy Barek pełny :) ALe opowiedz co Ci sie udało zrobic :) please wykonczenie srodka, poczawszy od malowania do ktorego na powrot sie kwalifikuje listwy wykonczeniowe przypodlogowe i przysufitowe, kawlek podwieszanego sufitu przy podciagu z oswietleniem, kominek, elewacje zewnetrzna domu i garazu, taras I schody zewnetrzne, jakies tam oswietlenie tarasu, brame i to pochlonelo takie sumy ze sie mdleje jak se uswiadamiam + no i jakis tam wypoczynek kupilismy bo ze swoich 47 metrow to nie wiele bylo do zabrania a fotki ? szczególnie kominek mnie interesi :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 10.09.2006 22:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2006 O kurde...sie porobiło... ale zimę przeżyjecie, co ? Bo na moich 50 metrach to sie wszyscy nie zmieścimy jakos sie poupychamy Barek pełny :) ALe opowiedz co Ci sie udało zrobic :) please wykonczenie srodka, poczawszy od malowania do ktorego na powrot sie kwalifikuje listwy wykonczeniowe przypodlogowe i przysufitowe, kawlek podwieszanego sufitu przy podciagu z oswietleniem, kominek, elewacje zewnetrzna domu i garazu, taras I schody zewnetrzne, jakies tam oswietlenie tarasu, brame i to pochlonelo takie sumy ze sie mdleje jak se uswiadamiam + no i jakis tam wypoczynek kupilismy bo ze swoich 47 metrow to nie wiele bylo do zabrania a fotki ? szczególnie kominek mnie interesi :) podesle ci jutro przypomnij mi tylko na priv swojego @ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 10.09.2006 22:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2006 Uciekam Jacuś, bo jutro skoro świt do kieratu ... PAPAPA Dobranoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 10.09.2006 22:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2006 Uciekam Jacuś, bo jutro skoro świt do kieratu ... PAPAPA Dobranoc Tez znikam bo jak ktos juz zauwazyl szkola sie zaczela i rano trza syna zawiezc Paaaaaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 11.09.2006 05:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2006 Dzień dobry RW !!! Dzień jest co prawda o 3 h i 52 min krótszy o najdłuższego w roku ale bez perzesady nie ma co marudzic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 11.09.2006 06:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2006 Dzień dobry RW !!! Dzień jest co prawda o 3 h i 52 min krótszy o najdłuższego w roku ale bez perzesady nie ma co marudzic Cze Piotruś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 11.09.2006 06:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2006 Witam skowroneczki Śmiać się nie mogę taka jestem zdumiona , że już jestem w pracy Mała kawusia i do dzieła Miłego dzionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 11.09.2006 06:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2006 Czesc Wam powtórnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 11.09.2006 06:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2006 Witam skowroneczki Śmiać się nie mogę taka jestem zdumiona , że już jestem w pracy Mała kawusia i do dzieła Miłego dzionka Cze Maxtorka... ja juz tez w pracy Wstawanie bolało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 11.09.2006 06:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2006 Hej miłe Panie! Ja mam przerwę - prezes śpi Ale dzień pełen pracy przede mną - przekopywanie ogródka , a do tego małemu dokucza niechcący się wyrżnąć ząb - górna łopata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 11.09.2006 07:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2006 Hej miłe Panie! Ja mam przerwę - prezes śpi Ale dzień pełen pracy przede mną - przekopywanie ogródka , a do tego małemu dokucza niechcący się wyrżnąć ząb - górna łopata Biedulek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 11.09.2006 07:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2006 Hej miłe Panie! Ja mam przerwę - prezes śpi Ale dzień pełen pracy przede mną - przekopywanie ogródka , a do tego małemu dokucza niechcący się wyrżnąć ząb - górna łopata Biedulek Cześć gaweł! Ano bidulek Ząb zamiast wyłazić zamienił się w naouchniętego krwiaczka, do tego przyplątało się jakieś uczulenie i mały drapie się po klacie A mamusi coć w łopatkę wlazło i kłopot jest z braniem "maluszka" na ręce Same nieszczęścia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 11.09.2006 07:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2006 O to trzeba odpocząć i zostawic ogródekw spokoju. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 11.09.2006 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2006 O to trzeba odpocząć i zostawic ogródekw spokoju. Niee, zaraz przyjedzie dziadek z babcią i pomogą. A prace w ogródku są już od dawna zaplanowane na cały ten tydzień. To dla mnie sama przyjemność, relaksuję się kopiąc ziemię a potem w niej dłubiąc. No i na zakupy pojadę. Coś ze mną dziwnie - wolę kupować krzaczory niż kiecki Choć pospałabym sobie, pospała Mój nocny sen jest ostatnio mocno poszatkowany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 11.09.2006 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2006 Hej miłe Panie! Ja mam przerwę - prezes śpi Ale dzień pełen pracy przede mną - przekopywanie ogródka , a do tego małemu dokucza niechcący się wyrżnąć ząb - górna łopata Biedulek Cześć gaweł! Ano bidulek Ząb zamiast wyłazić zamienił się w naouchniętego krwiaczka, do tego przyplątało się jakieś uczulenie i mały drapie się po klacie A mamusi coć w łopatkę wlazło i kłopot jest z braniem "maluszka" na ręce Same nieszczęścia Koniecznie trzeba odczynić , tfu, tfu, tfu, przez lewe ramię i raz dokoła , co by na cały tydzień się nie przeniosło Będzie dobrze Nie ma wyjścia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts