forum_user 11.09.2006 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2006 Olka, pwiedz lepiej jak tam Bartek, skopał cię już porządnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 11.09.2006 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2006 Verunia jak paluszek? A dziękuje, ale nic lepiej a w sobotę mam lekcję jazdy konnej i chyba będę musiała odwołać jak sie nie poprawi i pójść do lekarza co ty, prawą rękę mam sprawną , mogę klikać to fakt prawa reka w klikaniu to podstawa, jak czasem myszke chwycę lewą 5 minut się zastanawiam którym ruszyć palcem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 11.09.2006 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2006 Verunia jak paluszek? A dziękuje, ale nic lepiej a w sobotę mam lekcję jazdy konnej i chyba będę musiała odwołać jak sie nie poprawi Co się stało Veruniu? orzeszek chciałam nożem otworzyć ojoj, przykra sprawa.... współczuję Ci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 11.09.2006 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2006 Olcia, dzięki Rozparłam się wygodnie na tych poduchach i od razu mi lepiej. Tylko mogę Wam tu zasnąć Andre, nie, deszczyk nie. Prędzej zwłoki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 11.09.2006 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2006 Olka, pwiedz lepiej jak tam Bartek, skopał cię już porządnie? odmieniło mi się i teraz Krzyś mnie kopie, ale jeszcze nie tak porzadnie, delikatny jest po mamusi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 11.09.2006 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2006 Olka, pwiedz lepiej jak tam Bartek, skopał cię już porządnie? Olka - Bartek? To my mamy tak na krzyż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 11.09.2006 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2006 Olka, pwiedz lepiej jak tam Bartek, skopał cię już porządnie? odmieniło mi się i teraz Krzyś mnie kopie, ale jeszcze nie tak porzadnie, delikatny jest po mamusi Aaa, jak Krzyś to już nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 11.09.2006 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2006 delikatny jest po mamusi nie martw się wyrośnie z tego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 11.09.2006 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2006 Tylko mogę Wam tu zasnąć W naszym towarzystwie trudno będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 11.09.2006 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2006 Verunia jak paluszek? A dziękuje, ale nic lepiej a w sobotę mam lekcję jazdy konnej i chyba będę musiała odwołać jak sie nie poprawi i pójść do lekarza co ty, prawą rękę mam sprawną , mogę klikać to fakt prawa reka w klikaniu to podstawa, jak czasem myszke chwycę lewą 5 minut się zastanawiam którym ruszyć palcem he, he, ostatnio widziałem jak Piotrek lewą ręką zasuwa po klawiaturze ze trzy razy szybciej niż ja dwoma, a w prawej trzyma komórkę słuchając co trener koszykarzy przekazuje (chodziło o sprawozdanie z meczu dla lokalnej gazety) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 11.09.2006 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2006 Mam dla Was mały test. Mój wynik z pierwszego podejścia 85% i jestem z niego dumna . http://www.sztronka.inds.pl/misc/kacz.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 11.09.2006 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2006 Mam dla Was mały test. Mój wynik z pierwszego podejścia 85% i jestem z niego dumna . http://www.sztronka.inds.pl/misc/kacz.html ja 55%, ale dawałam na chybił trafił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 11.09.2006 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2006 Olka, pwiedz lepiej jak tam Bartek, skopał cię już porządnie? odmieniło mi się i teraz Krzyś mnie kopie, ale jeszcze nie tak porzadnie, delikatny jest po mamusi Andrzejki też są delikatni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 11.09.2006 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2006 Dziś, najdalej jutro cała nasza wioska bedzie wiedzieć o istnieniu Krzysia. Powiedziałam tylko jednej pani, ale za to bardzo skutecznej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 11.09.2006 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2006 mnie też wyszło 55% znacie takie równanie?: http://piotrala.republika.pl/rownanie.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 11.09.2006 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2006 Dziś, najdalej jutro cała nasza wioska bedzie wiedzieć o istnieniu Krzysia. Powiedziałam tylko jednej pani, ale za to bardzo skutecznej. o, to już wszyscy wiedzą , a na pewno wszystkie kobiety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 11.09.2006 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2006 Olka, pwiedz lepiej jak tam Bartek, skopał cię już porządnie? odmieniło mi się i teraz Krzyś mnie kopie, ale jeszcze nie tak porzadnie, delikatny jest po mamusi Olka czy ty wiesz co robisz? Krzysie to takie przebojowe chłopaki nudzic to ty sie nie bedizesz oj nie bedizesz... wiem co pisze sama mam w domku Krzysia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 11.09.2006 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2006 mnie też wyszło 55% znacie takie równanie?: http://piotrala.republika.pl/rownanie.jpg Chyba w tym rownaniu są pomylone miejsca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 11.09.2006 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2006 a mi wyszło 75% a męzowi 95% Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 11.09.2006 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2006 Olka, pwiedz lepiej jak tam Bartek, skopał cię już porządnie? odmieniło mi się i teraz Krzyś mnie kopie, ale jeszcze nie tak porzadnie, delikatny jest po mamusi Olka czy ty wiesz co robisz? Krzysie to takie przebojowe chłopaki nudzic to ty sie nie bedizesz oj nie bedizesz... wiem co pisze sama mam w domku Krzysia podejmę to wyzwanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts