Nefer 12.09.2006 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2006 Z tymi wyjazdami to chyba przesada, co Andre ? Chyba jednak nie A ja to chyba i tak czekam aż wrócą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 12.09.2006 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2006 to cus mi sie nie wydaje zeby w irlandi mial podobnie napewno ma sporo wiecej tylko ew. zycie drogo go kosztuje .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 12.09.2006 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2006 Jasne - w takiej Anglii to sam miód: mieszkanie w komunie, hamburger McD, robota po 14 h. Kasa jest - a jaaaaak - na tydzień jak się zaszaleje i bryczkę kupi a resztę przechla... wszystko wróci do normy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 12.09.2006 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2006 Z tymi wyjazdami to chyba przesada, co Andre ? Facet, który układał u mnie glazurę i terakotę niedawno wrócił z Irlandi. Twierdził, że te same pieniądze zarobi w Polsce, a warunki bytowe ma lepsze. a po ile bierze tutaj ?? 30-35 złotych za m2 dodam, że przez dwa tygodnie zarobił u mnie 3200,- PLN Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 12.09.2006 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2006 to cus mi sie nie wydaje zeby w irlandi mial podobnie napewno ma sporo wiecej tylko ew. zycie drogo go kosztuje .. jakby pracował na własny rachunek to by się opłacało, a jak u kogoś jako pracownik to wychodzi na to samo co w Polsce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 12.09.2006 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2006 Heloł . Czytam post Ani i sobie myśle po co Ani tyle cebul, będzie szczypiorem handlowac, zimą . Ola, jesteś GENIALNA! http://www.cosgan.de/images/more/bigs/c008.gif http://www.cosgan.de/images/more/bigs/c008.gif http://www.cosgan.de/images/more/bigs/c008.gif http://www.cosgan.de/images/more/bigs/c008.gif http://www.cosgan.de/images/more/bigs/c008.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 12.09.2006 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2006 wychodzi na to, że ci co nie wyjechali olewają inwestorów bo i tak roboty im nie braknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 12.09.2006 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2006 Z tymi wyjazdami to chyba przesada, co Andre ? Facet, który układał u mnie glazurę i terakotę niedawno wrócił z Irlandi. Twierdził, że te same pieniądze zarobi w Polsce, a warunki bytowe ma lepsze. Oooo, jeśli to prawda, to miło Hej Desperado! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 12.09.2006 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2006 Z tymi wyjazdami to chyba przesada, co Andre ? Facet, który układał u mnie glazurę i terakotę niedawno wrócił z Irlandi. Twierdził, że te same pieniądze zarobi w Polsce, a warunki bytowe ma lepsze. a po ile bierze tutaj ?? 30-35 złotych za m2 dodam, że przez dwa tygodnie zarobił u mnie 3200,- PLN to całkiem niezła pensyjka Witam tych co zostali w KLUBIE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 12.09.2006 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2006 wychodzi na to, że ci co nie wyjechali olewają inwestorów bo i tak roboty im nie braknie Niestety też znam takie przypadki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 12.09.2006 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2006 ja na szczescie mam ekipy zaufane z zeszlego roku jeszcze i jest OK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 12.09.2006 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2006 jutro przyjdzie majster dokończyć obróbki blacharskie,jak mu powiem o tych kontrłatach to się obrazi i zejdzie z dachu... sorry, że wciąż o tym samym piszę, ale muszę się wygadać to może złość mi przejdzie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 12.09.2006 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2006 Verunia! Co to za kostka, którą masz otoczone pnącza przy tarasie? Krawężnikowa, czy "normalna"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 12.09.2006 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2006 Dobrze że już domek stoi bo widzę że teraz ciężko budować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 12.09.2006 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2006 Verunia! Co to za kostka, którą masz otoczone pnącza przy tarasie? Krawężnikowa, czy "normalna"? najnormalniejsza na świecie -tymi ręcami położona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 12.09.2006 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2006 jutro przyjdzie majster dokończyć obróbki blacharskie, jak mu powiem o tych kontrłatach to się obrazi i zejdzie z dachu... sorry, że wciąż o tym samym piszę, ale muszę się wygadać to może złość mi przejdzie... Gadaj! Przejdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 12.09.2006 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2006 Verunia! Co to za kostka, którą masz otoczone pnącza przy tarasie? Krawężnikowa, czy "normalna"? najnormalniejsza na świecie -tymi ręcami położona I jak sie sprawuje? Nie była za płytka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 12.09.2006 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2006 Verunia! Co to za kostka, którą masz otoczone pnącza przy tarasie? Krawężnikowa, czy "normalna"? najnormalniejsza na świecie -tymi ręcami położona I jak sie sprawuje? Nie była za płytka? A dlaczego za płytka?Trzyma się nieżle, na warswie piasku położyłam i obsypałam piaskiem szczeliny, jest oki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 12.09.2006 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2006 Z tymi wyjazdami to chyba przesada, co Andre ? Facet, który układał u mnie glazurę i terakotę niedawno wrócił z Irlandi. Twierdził, że te same pieniądze zarobi w Polsce, a warunki bytowe ma lepsze. a po ile bierze tutaj ?? 30-35 złotych za m2 dodam, że przez dwa tygodnie zarobił u mnie 3200,- PLN to całkiem niezła pensyjka Witam tych co zostali w KLUBIE Cześć Verunia Jak Twój paluszek? co do majstra od kafelków to przyznam, że tyrał rzetelnie przez te dwa tygodnie po ca. 9 godzin dziennie KLUB zmieniony na GRUPY? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 12.09.2006 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2006 a spoko gadaj az ci ulzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts