forum_user 13.09.2006 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2006 Zauwazyliscie że rozmowy na RW w dzień są takie bardziej poważne , o budowaniu, życiu- a wieczorem to zaczynamy świntuszyć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 13.09.2006 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2006 ale piekne ciałko ....ja też takie kcem i ja, i ja... musimy popracować nad efektem końcowym ....proponuję andre codzienną jazdę na rowerze i wklepyweanie różnistych kremów tam i ówdzie tylko, że ja "kcem" z nieco innych powodów Świntuszysz Desperado! to znaczy, że jeszcze normalny facet jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 13.09.2006 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2006 Cześć Już Nie-Palacze Jak tak przeleciałam stronkę, to okazuje się, że prawie wszyscy kiedyś palili Wszystkiego trzeba w życiu spróbować . Prawda! Ide zapalić marychę znowu znikasz? a dlaczego???? bo już myślałem, że wpadłaś na chwilkę i zaraz Cię nie będzie... jakoś ostatnio się rozmijamy ostatnio nie mam zbyt wiele czasu... Ale dzisiaj siedzę do rana masz jutro wolne? nie..idę do pracy. niedługo ide spać akurat co na to Miras? jestem słomianą wdową [/quote:0e27c287f6] to daje do myślenia... [/quote:0e27c287f6] co Ci daje tak do myślenia? Andre? [/quote:0e27c287f6] nooo.... kobieta...sama w domu....w nocy.... [/quote:0e27c287f6] andre chciałbyś postraszyć koleżankę ?? a wstyd ....a fe ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 13.09.2006 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2006 Zauwazyliscie że rozmowy na RW w dzień są takie bardziej poważne , o budowaniu, życiu- a wieczorem to zaczynamy świntuszyć? Taka pora Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 13.09.2006 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2006 Zauwazyliscie że rozmowy na RW w dzień są takie bardziej poważne , o budowaniu, życiu- a wieczorem to zaczynamy świntuszyć? znaczy zdrowi jesteśmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 13.09.2006 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2006 Zauwazyliscie że rozmowy na RW w dzień są takie bardziej poważne , o budowaniu, życiu- a wieczorem to zaczynamy świntuszyć? jak w życiu ....w pracy poważni ,a w domu ...... samo życie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 13.09.2006 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2006 Zauwazyliscie że rozmowy na RW w dzień są takie bardziej poważne , o budowaniu, życiu- a wieczorem to zaczynamy świntuszyć? wiesz Verunia, wieczór i noc to pora uczuć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 13.09.2006 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2006 Cześć Już Nie-Palacze Jak tak przeleciałam stronkę, to okazuje się, że prawie wszyscy kiedyś palili Wszystkiego trzeba w życiu spróbować . Prawda! Ide zapalić marychę znowu znikasz? a dlaczego???? bo już myślałem, że wpadłaś na chwilkę i zaraz Cię nie będzie... jakoś ostatnio się rozmijamy ostatnio nie mam zbyt wiele czasu... Ale dzisiaj siedzę do rana masz jutro wolne? nie..idę do pracy. niedługo ide spać akurat co na to Miras? jestem słomianą wdową [/quote:1e83072f82] to daje do myślenia... [/quote:1e83072f82] co Ci daje tak do myślenia? Andre? [/quote:1e83072f82] nooo.... kobieta...sama w domu....w nocy.... [/quote:1e83072f82] andre chciałbyś postraszyć koleżankę ?? a wstyd ....a fe ..... [/quote:1e83072f82] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 13.09.2006 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2006 Zauwazyliscie że rozmowy na RW w dzień są takie bardziej poważne , o budowaniu, życiu- a wieczorem to zaczynamy świntuszyć? jak w życiu ....w pracy poważni ,a w domu ...... samo życie Ale ja tu bywam raczej wieczorem więc głownie świntuszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 13.09.2006 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2006 andre chciałbyś postraszyć koleżankę ?? a wstyd ....a fe ..... Postraszyć? raczej objąć ramieniem... przytulić.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 13.09.2006 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2006 Zauwazyliscie że rozmowy na RW w dzień są takie bardziej poważne , o budowaniu, życiu- a wieczorem to zaczynamy świntuszyć? jak w życiu ....w pracy poważni ,a w domu ...... samo życie Ale ja tu bywam raczej wieczorem więc głownie świntuszę a ja to marzyciel i romantyk jestem ta pora też mi odpowiada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 13.09.2006 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2006 andre chciałbyś postraszyć koleżankę ?? a wstyd ....a fe ..... Postraszyć? raczej objąć ramieniem... przytulić.... taaaa, pocieszyć...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 13.09.2006 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2006 Cześć Już Nie-Palacze Jak tak przeleciałam stronkę, to okazuje się, że prawie wszyscy kiedyś palili Wszystkiego trzeba w życiu spróbować . Prawda! Ide zapalić marychę znowu znikasz? a dlaczego???? bo już myślałem, że wpadłaś na chwilkę i zaraz Cię nie będzie... jakoś ostatnio się rozmijamy ostatnio nie mam zbyt wiele czasu... Ale dzisiaj siedzę do rana masz jutro wolne? nie..idę do pracy. niedługo ide spać akurat co na to Miras? jestem słomianą wdową [/quote:3c77b2348d] to daje do myślenia... [/quote:3c77b2348d] co Ci daje tak do myślenia? Andre? [/quote:3c77b2348d] nooo.... kobieta...sama w domu....w nocy.... [/quote:3c77b2348d] andre chciałbyś postraszyć koleżankę ?? a wstyd ....a fe ..... [/quote:3c77b2348d] [/quote:3c77b2348d] Andre przebrałbyś się za ducha???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 13.09.2006 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2006 andre chciałbyś postraszyć koleżankę ?? a wstyd ....a fe ..... Postraszyć? raczej objąć ramieniem... przytulić.... cudzą żonęęę przytulać ???? ojoj .....ojejku ...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 13.09.2006 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2006 andre chciałbyś postraszyć koleżankę ?? a wstyd ....a fe ..... Postraszyć? raczej objąć ramieniem... przytulić.... taaaa, pocieszyć...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 13.09.2006 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2006 Zauwazyliscie że rozmowy na RW w dzień są takie bardziej poważne , o budowaniu, życiu- a wieczorem to zaczynamy świntuszyć? jak w życiu ....w pracy poważni ,a w domu ...... samo życie Ale ja tu bywam raczej wieczorem więc głownie świntuszę i wszysto jasne to przez Ciebie świntuszymy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 13.09.2006 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2006 Chcecie wiedzieć co robi Mamoń???? Nie chcecie???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 13.09.2006 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2006 Cześć Już Nie-Palacze Jak tak przeleciałam stronkę, to okazuje się, że prawie wszyscy kiedyś palili Wszystkiego trzeba w życiu spróbować . Prawda! Ide zapalić marychę znowu znikasz? a dlaczego???? bo już myślałem, że wpadłaś na chwilkę i zaraz Cię nie będzie... jakoś ostatnio się rozmijamy ostatnio nie mam zbyt wiele czasu... Ale dzisiaj siedzę do rana masz jutro wolne? nie..idę do pracy. niedługo ide spać akurat co na to Miras? jestem słomianą wdową [/quote:e96ba445c0] to daje do myślenia... [/quote:e96ba445c0] co Ci daje tak do myślenia? Andre? [/quote:e96ba445c0] nooo.... kobieta...sama w domu....w nocy.... [/quote:e96ba445c0] andre chciałbyś postraszyć koleżankę ?? a wstyd ....a fe ..... [/quote:e96ba445c0] [/quote:e96ba445c0] Andre przebrałbyś się za ducha???? [/quote:e96ba445c0] eeee... i tak nikt by nie uwierzył, że to duch Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 13.09.2006 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2006 Chcecie wiedzieć co robi Mamoń???? Nie chcecie???? a nie odpoczywa??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 13.09.2006 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2006 Chcecie wiedzieć co robi Mamoń???? Nie chcecie???? no jak cały dzień łaził po górach to chyba śpi, a może świntuszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts