Maxtorka 14.09.2006 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2006 Cześć RW-usie Całe szczęście że pogoda cudna bo bym wstała lekko ściekła Czy te piiiip komary nie mogą spać po nocach tylko brzęczeć porządnym ludziom nad uchem ? Oszaleć można zainwestuj w urządzenie elektryczne ok 20 zł ....odstrasza to fruwające dziadostwo i masz spokój przez całą noc ( wkładasz do kontaktu na wieczór ) pachnie nawet przyjemnie Mam takie cóś , Raid się nazywa i jak jest włączony to troszkę lepiej jest , ale tak nie do końca Zawsze się znajdzie jakiś popapraniec i pół nocki z głowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 14.09.2006 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2006 Cześć RW-usie Całe szczęście że pogoda cudna bo bym wstała lekko ściekła Czy te piiiip komary nie mogą spać po nocach tylko brzęczeć porządnym ludziom nad uchem ? Oszaleć można zainwestuj w urządzenie elektryczne ok 20 zł ....odstrasza to fruwające dziadostwo i masz spokój przez całą noc ( wkładasz do kontaktu na wieczór ) pachnie nawet przyjemnie My inwestujemy w moskitiery, bo u nas na wsi pełno różnego robactwa fruwa, a Dorota jest okronie pogryziona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 14.09.2006 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2006 Cześć RW-usie Całe szczęście że pogoda cudna bo bym wstała lekko ściekła Czy te piiiip komary nie mogą spać po nocach tylko brzęczeć porządnym ludziom nad uchem ? Oszaleć można zainwestuj w urządzenie elektryczne ok 20 zł ....odstrasza to fruwające dziadostwo i masz spokój przez całą noc ( wkładasz do kontaktu na wieczór ) pachnie nawet przyjemnie My inwestujemy w moskitiery, bo u nas na wsi pełno różnego robactwa fruwa, a Dorota jest okronie pogryziona My też się chyba na nie zdecydujemy . I do nas robactwo wszelkiego rodzaju ( latające i nie tylko ) lgnie jak misie do miodku . I aż się sobie dziwię że jestem dla nich taka miłosierna , z uporem maniaka wynoszę na zewnątrz te pajączki , ćmy i inne boże stworzonka . Tylko dla komarów jakoś litości nie posiadam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 14.09.2006 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2006 U nas jest tyle much, że nawet Dorota nauczyła się je trafiać packą - tyle trenuje Wczoraj nawet jedną dłonią zabiła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 14.09.2006 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2006 Cześć RW-usie Całe szczęście że pogoda cudna bo bym wstała lekko ściekła Czy te piiiip komary nie mogą spać po nocach tylko brzęczeć porządnym ludziom nad uchem ? Oszaleć można zainwestuj w urządzenie elektryczne ok 20 zł ....odstrasza to fruwające dziadostwo i masz spokój przez całą noc ( wkładasz do kontaktu na wieczór ) pachnie nawet przyjemnie Mam takie cóś , Raid się nazywa i jak jest włączony to troszkę lepiej jest , ale tak nie do końca Zawsze się znajdzie jakiś popapraniec i pół nocki z głowy ja mam inny niz Raid coś na M...nie pamietam ale jest bardzo skuteczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 14.09.2006 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2006 U nas jest tyle much, że nawet Dorota nauczyła się je trafiać packą - tyle trenuje Wczoraj nawet jedną dłonią zabiła U nas to nawet problem z packami jest , takie mają wzięcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 14.09.2006 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2006 Cześć RW-usie Całe szczęście że pogoda cudna bo bym wstała lekko ściekła Czy te piiiip komary nie mogą spać po nocach tylko brzęczeć porządnym ludziom nad uchem ? Oszaleć można zainwestuj w urządzenie elektryczne ok 20 zł ....odstrasza to fruwające dziadostwo i masz spokój przez całą noc ( wkładasz do kontaktu na wieczór ) pachnie nawet przyjemnie Mam takie cóś , Raid się nazywa i jak jest włączony to troszkę lepiej jest , ale tak nie do końca Zawsze się znajdzie jakiś popapraniec i pół nocki z głowy ja mam inny niz Raid coś na M...nie pamietam ale jest bardzo skuteczne Ewka jak sobie przypomnisz daj znać , będę dźwięczna Bardzo , bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 14.09.2006 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2006 Witam. Przyszedłem na chwilkę.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 14.09.2006 15:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2006 sle serdeczne pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 14.09.2006 16:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2006 Ewka jak sobie przypomnisz daj znać , będę dźwięczna Bardzo , bardzo urządzenie nazywa sie EXPEL anti-mosquitos...coś ok.20 zł..... buteleczka z płynem i wsad do kontaktu ....wydziela zapach delikatnej wody kolońskiej.....nawet jak są komary to nie atakują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 14.09.2006 16:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2006 Witam. Przyszedłem na chwilkę.. Cześć ja też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 14.09.2006 17:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2006 hejka czy ktoś tu jeszcze przychodzi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 14.09.2006 17:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2006 Ewka jak sobie przypomnisz daj znać , będę dźwięczna Bardzo , bardzo urządzenie nazywa sie EXPEL anti-mosquitos...coś ok.20 zł..... buteleczka z płynem i wsad do kontaktu ....wydziela zapach delikatnej wody kolońskiej.....nawet jak są komary to nie atakują Dzięki Ewcia Jutro jadę na łowy Witam wieczornie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 14.09.2006 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2006 Cześć Maxtorka Ostatnio mam spokój, ale dwa tygodnie temu, co noc natrętny komar nie dawał mi spać takie małe, a takie upierdliwe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 14.09.2006 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2006 Cześć andre U nas od kilku dni jakby się wściekły , jednego się pozbędziesz to za czas jakiś następny już brzęczy . Wygląda to tak jakby specjalnie pojedynczo przylatywały , co by nam noc umilić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 14.09.2006 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2006 Właśnie unicestwiłem komara, o jednego bzzzzzzzzykacza mniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 14.09.2006 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2006 Maxtorko, mogę mówić do Ciebie Maxi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 14.09.2006 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2006 Maxtorko, mogę mówić do Ciebie Maxi? Ależ oczywiście , będzie mi miło A w ogóle jak jechałam w góry przejeżdżałam przez Kutno i tak mi wyszło z mapy że jechałam niedaleko Waszego domku . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 14.09.2006 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2006 witam egzotycznie wzdycham i wzdycham http://www.wakacje.pl/o_info2.phtml?id_oferty=116773 kurczę ...jak ja bym chciała na Kubę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolka 14.09.2006 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2006 Witam wieczornie Rw-wusiów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts