Nefer 14.09.2006 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2006 Zauwazyliscie że rozmowy na RW w dzień są takie bardziej poważne , o budowaniu, życiu- a wieczorem to zaczynamy świntuszyć? jak w życiu ....w pracy poważni ,a w domu ...... samo życie Ale ja tu bywam raczej wieczorem więc głownie świntuszę i wszysto jasne to przez Ciebie świntuszymy Przestańcie - mąż dopiero w piątek wraca Mój jutro wyjeżdża Ale dziś jeszcze jest I w związku z tym... DOBRANOC No to korzystaj ile wlezie ( może niefortunne to sformułowanie ) Mój w poniedziałek spowrotem wyjeżdża Nefer Czy ktoś Ci już mówił, że jesteś GENIALNA? Cały czas to słyszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolka 14.09.2006 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2006 Ewa nie mogę takich rzeczy oglądać bo mam chorą wątrobę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 14.09.2006 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2006 Heloł . Ciężki poranek miałam. Bezan obudził mnie o 4.20 Odesłałam go na miejsce mówiąc to jeszcze za wcześnie, ale i tak rozmyślałam czy nie wstać wypuścić go na siku dać jeść i wrócić spać, a nie zrywać się o 6. Męczyłam się tak przysypiając troszkę do 5.20. Otworzyłam oczy patrzę pies śpi, no, ale jak już otworzyłam to bezsensu je zamykać na 40min. Załatwiłam psa, wróciłam do łóżka z nadzieją, że pośpię, do 10-tej, ale nic z tego. Obudził mnie telefon od tatusia o 6.40. Dzisiaj to do mnie bez kija nie należy podchodzić. Orwell by się nie powstydził........... choć w tej tonacji nieco zastanowiło mnie sformułowanie : "...załatwiłam psa...." Mam pytanie. Czy Bezan żyje ??????????/ Jestem zaniepokojona.....ale ni było nic o kopaniu dołu....chyba, że w hurcie - jak tatuś wpadł po telefonie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 14.09.2006 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2006 albo trochę bliżej http://www.wakacje.pl/o_info2.phtml?id_oferty=93165 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 14.09.2006 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2006 Maxtorko, mogę mówić do Ciebie Maxi? Ależ oczywiście , będzie mi miło A w ogóle jak jechałam w góry przejeżdżałam przez Kutno i tak mi wyszło z mapy że jechałam niedaleko Waszego domku . niecały kilometr w lini prostej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 14.09.2006 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2006 witam egzotycznie wzdycham i wzdycham http://www.wakacje.pl/o_info2.phtml?id_oferty=116773 kurczę ...jak ja bym chciała na Kubę Kuba wyspa jak wulkan gorąca... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 14.09.2006 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2006 "...załatwiłam psa..." skróty myślowe ....uwielbiam je w moim rodzinnym domu funkcjonuje powiedzenie ( wymyślone przez mamę ) .....wstaw wodę na herbatę napijemy się kawy ...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 14.09.2006 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2006 albo trochę bliżej http://www.wakacje.pl/o_info2.phtml?id_oferty=93165 a moze cudne morze w Egipcie? Witam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 14.09.2006 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2006 albo trochę bliżej http://www.wakacje.pl/o_info2.phtml?id_oferty=93165 Fajowski ten rejs , na szczęście oferta nieaktualna , bo troszku by żal było Witam dziewczynki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 14.09.2006 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2006 Maxtorko, mogę mówić do Ciebie Maxi? Ależ oczywiście , będzie mi miło A w ogóle jak jechałam w góry przejeżdżałam przez Kutno i tak mi wyszło z mapy że jechałam niedaleko Waszego domku . niecały kilometr w lini prostej Ale było ciemno i niewiele było widać A wracając po prostu smacznie spałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 14.09.2006 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2006 Ewa nie mogę takich rzeczy oglądać bo mam chorą wątrobę nie przejmuj sie tak wątrobą ......ponoć się odradza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 14.09.2006 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2006 ... .....wstaw wodę na herbatę napijemy się kawy ...... super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 14.09.2006 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2006 "...załatwiłam psa..." skróty myślowe ....uwielbiam je w moim rodzinnym domu funkcjonuje powiedzenie ( wymyślone przez mamę ) .....wstaw wodę na herbatę napijemy się kawy ...... :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 14.09.2006 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2006 Ewa nie mogę takich rzeczy oglądać bo mam chorą wątrobę nie przejmuj sie tak wątrobą ......ponoć się odradza Życie po życiu czy jak ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 14.09.2006 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2006 no to jeszcze Afrykańska Przygoda http://www.wakacje.pl/o_info2.phtml?id_oferty=116269 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 14.09.2006 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2006 Maxtorko, mogę mówić do Ciebie Maxi? Ależ oczywiście , będzie mi miło A w ogóle jak jechałam w góry przejeżdżałam przez Kutno i tak mi wyszło z mapy że jechałam niedaleko Waszego domku . niecały kilometr w lini prostej Ale było ciemno i niewiele było widać A wracając po prostu smacznie spałam Jechałaś drogą Warszawa-Poznań czy przez miasto w kierunku Łodzi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 14.09.2006 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2006 Witam wieczorowoDagus masz dla mnie kontakt ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 14.09.2006 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2006 no to jeszcze Afrykańska Przygoda http://www.wakacje.pl/o_info2.phtml?id_oferty=116269 A tu to mnie jakoś nie ciągnie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 14.09.2006 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2006 Maxtorko, mogę mówić do Ciebie Maxi? Ależ oczywiście , będzie mi miło A w ogóle jak jechałam w góry przejeżdżałam przez Kutno i tak mi wyszło z mapy że jechałam niedaleko Waszego domku . niecały kilometr w lini prostej Ale było ciemno i niewiele było widać A wracając po prostu smacznie spałam Jechałaś drogą Warszawa-Poznań czy przez miasto w kierunku Łodzi? Jechałam pociągiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 14.09.2006 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2006 Witam wieczorowo Dagus masz dla mnie kontakt ? Baba się nie odezwała - czekaj - zaraz namierzę laskę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts