Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Rekord wpisow....

Rysiu J

Recommended Posts

moi znajomi stracili jedynego syna kilka lat temu ( miał 17 lat -podwoził go wypity kierowca zatrzymany na stopa-wpadli na drzewo -na miejscu zginął on i jego kolega -kierowcy nic sie nie stało)

....strata dziecka spowodowała ,że sprzedali mieszkanie i wyjechali do Krakowa..... tam po kilku latach zaadoptowali rodzeństwo -dziewczynkę i chłopczyka -5 i 6 lat ......odżyli .....a dzieci mają cudownych rodziców :D

• Odpowiedzi 302,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• ila66

12921

• Jajcek

11240

• andre59

10909

• stukpuk

10872

Najaktywniejsi w wątku

I dając i biorąc :)

Mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze. Malec ma trochę kłopot z wiotkościa mięśni .. ma 9 miesięcy i nie siada. Ale kto miał z nim pracować ? Teraz będzie lepiej :) A jest super chłopak - w zeszła sobotę go wytarmosiłam - po godzinie byłam mokra :):)

I dając i biorąc :)

Mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze. Malec ma trochę kłopot z wiotkościa mięśni .. ma 9 miesięcy i nie siada. Ale kto miał z nim pracować ? Teraz będzie lepiej :) A jest super chłopak - w zeszła sobotę go wytarmosiłam - po godzinie byłam mokra :):)

miłość i rehabilitacja czynią cuda - może w tym przypadku też tak będzie

Hej ludziska! :lol:

A szczególnie słomiane wdówki! :wink:

Widzę, że nowy watek obyczajowy się stworzył - co Żaba i Mamoń robią z członkami :wink:

Maxtorka - to nie monolog Hamleta, ino samo życie :roll: Jutro pewnie też kole 6 rano tu zawitam i coś wymonologuję (o ile nie będzie zbyt dużo do wymonologowania do końca stronki :lol: :lol: :lol: :lol: )

Dzięki za gaciorki , komplecik i Grecję :D :D

andre , jak będę jechać autem to na pewno Was najadę , ale spokojnie , to dopiero za rok 8) :)

chleb i sól zawsze będę miał w pogotowiu 8)

Nie bój nic , bez zapowiedzi nie najadę 8) :D

a to jeszcze miodu przedniego bukłaczek naszykuję 8)

Po co bukłaczek , na miejscu rozpracujemy , będę miała kierowcę 8) :lol: