sylvia1 14.09.2006 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2006 a ja mam wieniec pod murłate juz ywlany za to scianka szczytowa jeszcze nie do konca...zdjecia w dzienniku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 14.09.2006 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2006 Dzięki za gaciorki , komplecik i Grecję andre , jak będę jechać autem to na pewno Was najadę , ale spokojnie , to dopiero za rok chleb i sól zawsze będę miał w pogotowiu Nie bój nic , bez zapowiedzi nie najadę a to jeszcze miodu przedniego bukłaczek naszykuję Po co bukłaczek , na miejscu rozpracujemy , będę miała kierowcę no to jesteśmy umówieni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 14.09.2006 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2006 a ja mam wieniec pod murłate juz ywlany za to scianka szczytowa jeszcze nie do konca...zdjecia w dzienniku czyli stan surowy zamknięty w tym roku będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 14.09.2006 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2006 a ja mam wieniec pod murłate juz ywlany za to scianka szczytowa jeszcze nie do konca...zdjecia w dzienniku No to gratulki , idziecie jak burza Tfu, tfu , w niemalowane odpukać co by nie zapeszyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 14.09.2006 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2006 a ja mam wieniec pod murłate juz ywlany za to scianka szczytowa jeszcze nie do konca...zdjecia w dzienniku się obluka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 14.09.2006 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2006 dzięki za gaciorki , komplecik i grecję andre , jak będę jechać autem to na pewno was najadę , ale spokojnie , to dopiero za rok chleb i sól zawsze będę miał w pogotowiu nie bój nic , bez zapowiedzi nie najadę a to jeszcze miodu przedniego bukłaczek naszykuję po co bukłaczek , na miejscu rozpracujemy , będę miała kierowcę no to jesteśmy umówieni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 14.09.2006 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2006 Piknie Sylvunia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 14.09.2006 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2006 a ja mam wieniec pod murłate juz ywlany za to scianka szczytowa jeszcze nie do konca...zdjecia w dzienniku No to gratulki , idziecie jak burza Tfu, tfu , w niemalowane odpukać co by nie zapeszyć tfu, tfu, przez lewe ramię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 14.09.2006 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2006 Andre A ja tylko raz w życiu mniód piłam Pyyyyszny był A teraz mam winko. Czerwone - na krew i serce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 14.09.2006 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2006 pewnie zaraz Olka tu wpadnie mówisz i masz helołka ewrybady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 14.09.2006 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2006 Żaba i Mamoń pewnie nadal znaczki oglądaja... Mamoń dzisiaj zrobił 11 km w Słowacji i teraz muszę mu zrobic opatrunki na stopach Witam, witam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 14.09.2006 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2006 Andre A ja tylko raz w życiu mniód piłam Pyyyyszny był A teraz mam winko. Czerwone - na krew i serce Też dobre jutro skoczę do sklepu po czerwone, jakie polecasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 14.09.2006 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2006 Andre A ja tylko raz w życiu mniód piłam Pyyyyszny był A teraz mam winko. Czerwone - na krew i serce To jak najbardziej dla zdrowotności A ja dziś popijam sobie takie smaczniutkie portugalskie brandy Constantino . Coś pomiędzy Metaxą a Soberano . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 14.09.2006 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2006 Sylvia http://www.cosgan.de/images/more/bigs/c011.gif http://www.cosgan.de/images/more/bigs/c011.gif http://www.cosgan.de/images/more/bigs/c011.gif http://www.cosgan.de/images/more/bigs/c011.gif http://www.cosgan.de/images/more/bigs/c011.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 14.09.2006 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2006 Rany same fajne kobitki wokoło, czuję się jak pączek w maśle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 14.09.2006 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2006 Żaba i Mamoń pewnie nadal znaczki oglądaja... Mamoń dzisiaj zrobił 11 km w Słowacji i teraz muszę mu zrobic opatrunki na stopach Witam, witam mógł założyć odpowiednie buty, a nie pantofle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 14.09.2006 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2006 Andre A ja tylko raz w życiu mniód piłam Pyyyyszny był A teraz mam winko. Czerwone - na krew i serce Też dobre jutro skoczę do sklepu po czerwone, jakie polecasz? Z tych ogólnodostępnych bardzo lubię Palacio de Anglona, Imiglikos (ale wolę biały) i Paolo Rossi (najbardziej lubie różowe). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 14.09.2006 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2006 Żaba i Mamoń pewnie nadal znaczki oglądaja... Mamoń dzisiaj zrobił 11 km w Słowacji i teraz muszę mu zrobic opatrunki na stopach Witam, witam Tylko się ładnie postaraj , co by jutro był do życia , bo zdjątka obiecał zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 14.09.2006 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2006 pewnie zaraz Olka tu wpadnie mówisz i masz helołka ewrybady hellllołka jednobady sorry dualbady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 14.09.2006 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2006 Rany same fajne kobitki wokoło, czuję się jak pączek w maśle ooo zjadła bym sobie pączka, Andre co masz w środku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts