sylvia1 14.09.2006 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2006 nie dziekuje i przez lewe ramie znaczaco spogladam i na psa urok... :D torchę obsuw był bo w połowie wrzesnia miała juz wchodizc firma do dachu a nie wejda przed poczatkiem października ale trudno byle ze do przodu... a kiedy potem na wiosne mozna wchodzic z tynkami i wylewka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 14.09.2006 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2006 Andre A ja tylko raz w życiu mniód piłam Pyyyyszny był A teraz mam winko. Czerwone - na krew i serce Też dobre jutro skoczę do sklepu po czerwone, jakie polecasz? Z tych ogólnodostępnych bardzo lubię Palacio de Anglona, Imiglikos (ale wolę biały) i Paolo Rossi (najbardziej lubie różowe). Carlo Rossi oczywiście Z piłkarzem mi sie pochrzaniło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 14.09.2006 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2006 Żaba, nadal jesteś słomiana? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 14.09.2006 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2006 Żaba i Mamoń pewnie nadal znaczki oglądaja... Mamoń dzisiaj zrobił 11 km w Słowacji i teraz muszę mu zrobic opatrunki na stopach Witam, witam Tylko się ładnie postaraj , co by jutro był do życia , bo zdjątka obiecał zrobić zdjęcia robi , chociaż coś wspominał o nienajlepszej widoczności.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 14.09.2006 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2006 nie wiem ile do końca, stzrelam nie chce przegapić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 14.09.2006 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2006 Rany same fajne kobitki wokoło, czuję się jak pączek w maśle ooo zjadła bym sobie pączka, Andre co masz w środku? śledzia z Rolmopsa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 14.09.2006 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2006 Andre A ja tylko raz w życiu mniód piłam Pyyyyszny był A teraz mam winko. Czerwone - na krew i serce To jak najbardziej dla zdrowotności A ja dziś popijam sobie takie smaczniutkie portugalskie brandy Constantino . Coś pomiędzy Metaxą a Soberano . Jak juz przestanę karmić Pawła to zrobię sobie takiego duuużego drinka - Grant's, lód, cytryna i odrobinka pepsi. I jak to wypiję... Bo ulubionym wermucikiem już zdarzyło mi się zgrzeszyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 14.09.2006 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2006 Żabcia gaciorki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 14.09.2006 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2006 Żaba, nadal jesteś słomiana? dalej, dalej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 14.09.2006 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2006 alew numer!!! stronke zaliczyłam Jak Mamoń poinstruuje to od razu mi lepiej idzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 14.09.2006 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2006 Gratki i super gatki dla Żaby http://www.sisi.pl/grafika/17/82.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 14.09.2006 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2006 Gacie Żaba http://www.intymna.bptnet.pl/konrad/cytt3.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 14.09.2006 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2006 Gratki i super gatki dla Żaby http://www.sisi.pl/grafika/17/82.jpg O rajusku!!!!! :o Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 14.09.2006 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2006 Mamoń dzisiaj zrobił 11 km w Słowacji i teraz muszę mu zrobic opatrunki na stopach boso ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 14.09.2006 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2006 Żabahttp://www.noceidnie.pl/bielizna/index-princesse-1.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 14.09.2006 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2006 Rany same fajne kobitki wokoło, czuję się jak pączek w maśle ooo zjadła bym sobie pączka, Andre co masz w środku? śledzia z Rolmopsa to ja podziekuję, może któraś z koleżanek sie skusi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 14.09.2006 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2006 Mamoń dzisiaj zrobił 11 km w Słowacji i teraz muszę mu zrobic opatrunki na stopach boso ??? no nie boso , ale ma pęcherze, bo go trochę buty obtarły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 14.09.2006 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2006 Żaba, nadal jesteś słomiana? dalej, dalej... ....pięć godzin w jedną stronę,,,,pięć godzin w drugą..... hmmm.....kudre trochę mało czasu zostanie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 14.09.2006 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2006 Mamoń dzisiaj zrobił 11 km w Słowacji i teraz muszę mu zrobic opatrunki na stopach boso ??? no nie boso , ale ma pęcherze, bo go trochę buty obtarły eeeee..... takiego taternika ???? Zaba prawdę gadaj !!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 14.09.2006 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2006 Rany same fajne kobitki wokoło, czuję się jak pączek w maśle ooo zjadła bym sobie pączka, Andre co masz w środku? śledzia z Rolmopsa to ja podziekuję, może któraś z koleżanek sie skusi? http://www.cosgan.de/images/more/bigs/a108.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts