Anna Wiśniewska 15.09.2006 07:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2006 Hej Jajcuś! Jak ząbki malucha? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 15.09.2006 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2006 Maxi ... dla Ciebie nawet połowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 15.09.2006 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2006 kawy kawy.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 15.09.2006 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2006 kawy kawy.... siegnij do kubełka jeszcze troche zostało na dnie ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 15.09.2006 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2006 Chcecie wiedzieć co robi Mamoń???? Nie chcecie???? Pewnie je twoje naleśniki naleśniki jadł wcześniej... Teraz kończy piwo I pozdrawia Was Pozdrawiam Tylko tam gdzie teraz jestem to internet strasznie wolny jest. Bezprzewodowy można powiedzieć. Posty na RW wysyłane są gołębiami pocztowymi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 15.09.2006 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2006 Chcecie wiedzieć co robi Mamoń???? Nie chcecie???? Pewnie je twoje naleśniki naleśniki jadł wcześniej... Teraz kończy piwo I pozdrawia Was a osobiście to nie łaska? siedzi tu obok i się śmieje Jest zbyt pijany, żeby się zalogować Potwierdzam - byłem po dwóch piwach i traciłem kontakt z rzeczywistością. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 15.09.2006 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2006 Co Wy tak wszyscy kawy chcecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 15.09.2006 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2006 Hej Jajcuś! Jak ząbki malucha? no czasami potrafi cobie urazic, ale mysle ze juz tam zaczyna sie goic szczegolnie dziaselko i w przyszlym tygodniu bedziemy chceili pojechac do dentysty zrobic porzadek z otwartym zabkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 15.09.2006 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2006 Żaba i Mamoń pewnie nadal znaczki oglądaja... Mamoń dzisiaj zrobił 11 km w Słowacji i teraz muszę mu zrobic opatrunki na stopach Witam, witam Oj Żaba - to nie było 11 ale 111 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 15.09.2006 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2006 Chcecie wiedzieć co robi Mamoń???? Nie chcecie???? Pewnie je twoje naleśniki naleśniki jadł wcześniej... Teraz kończy piwo I pozdrawia Was Pozdrawiam Tylko tam gdzie teraz jestem to internet strasznie wolny jest. Bezprzewodowy można powiedzieć. Posty na RW wysyłane są gołębiami pocztowymi A jednak nie możesz bez nas żyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 15.09.2006 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2006 Chcecie wiedzieć co robi Mamoń???? Nie chcecie???? Pewnie je twoje naleśniki naleśniki jadł wcześniej... Teraz kończy piwo I pozdrawia Was Pozdrawiam Tylko tam gdzie teraz jestem to internet strasznie wolny jest. Bezprzewodowy można powiedzieć. Posty na RW wysyłane są gołębiami pocztowymi A jednak nie możesz bez nas żyć Nie, rzeczywiście nie mogę Dzisiaj zwiedzam Dolny Śląsk - mówię Wam pięknie tu jest, a że nie można tylko zwiedzać i zwiedzać, więc czasem trochę nadaję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 15.09.2006 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2006 No to do widzenia - miłego dnia wszystkim życzę Pewnie jeszcze wpadnę dzisiaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 15.09.2006 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2006 Maxi ... dla Ciebie nawet połowa Dzięki Mamoniu a Ty co przy tym kompie robisz ? Maszeruj i rób zdjątka , pogodą się nie wykręcisz , masz wymarzoną szczęściarzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 15.09.2006 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2006 no ...... ......domek lśni , błyszczy i pachnie ale miałam dzisiaj pałer do sprzątania Witam wszystkich słonecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 15.09.2006 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2006 teraz szybki prysznic i ......do pracy .....wolałabym zostać w domciu ale cóż ....kredyt czeka na spłatę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 15.09.2006 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2006 A teraz Paweł zapadł w "zasłużoną" drzemkę a ja pospiesznie łykam to świeżutkie śniadanie i idą do ogrodu moje wczoraj urządzone rabatki korą obsypywać. biedny piesek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 15.09.2006 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2006 Heloł . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 15.09.2006 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2006 6565 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 15.09.2006 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2006 Czesć - kurcze niech już bedzie środa 20-tego i niech mam wszytsko z głowy.Znacie jakieś czary w przekręcaniu czasu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 15.09.2006 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2006 no ...... ......domek lśni , błyszczy i pachnie ale miałam dzisiaj pałer do sprzątania Witam wszystkich słonecznie ja sobie obiecuję takie "odgruzowywanie" w przyszłym tygodniu. Chętni do pomocy mile widziani. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts