SławekD-żonka 15.09.2006 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2006 Czesć - kurcze niech już bedzie środa 20-tego i niech mam wszytsko z głowy. Znacie jakieś czary w przekręcaniu czasu? Przespać... 3mam kciuki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 15.09.2006 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2006 Czesć - kurcze niech już bedzie środa 20-tego i niech mam wszytsko z głowy. Znacie jakieś czary w przekręcaniu czasu? Musisz pogonić czasowstrzymywacza Ale to się z Mumio załatwia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 15.09.2006 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2006 6565 piekna liczba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 15.09.2006 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2006 Czesć - kurcze niech już bedzie środa 20-tego i niech mam wszytsko z głowy. Znacie jakieś czary w przekręcaniu czasu? Musisz pogonić czasowstrzymywacza Ale to się z Mumio załatwia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 15.09.2006 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2006 Czesć - kurcze niech już bedzie środa 20-tego i niech mam wszytsko z głowy. Znacie jakieś czary w przekręcaniu czasu? Możesz jeszcze zmajstrować taki samochód jak mieli w "Powrocie do przyszłości" http://www.film.org.pl/images/bttf/7024.jpg Ale oni to chyba jechali nim do przeszłości no to bedziesz musiała jakiś przeróbek dokonać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 15.09.2006 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2006 Wreszcie udało mi się namówic rodzinkę na wyjazd po grzyby do lasu . To juz jutro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 15.09.2006 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2006 hallo.hallo jestem przelotem (biore kubek kawy z RW-uowego wiadra,niewazne ,ze zimna) funia,zeby lepiej sie spalo polecam cos mocniejszego olka,niezly z ciebie numer ja jestem ogrodkowy fool power dzisiaj ,wiec narqa milego popoludnia zycze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 15.09.2006 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2006 Wreszcie udało mi się namówic rodzinkę na wyjazd po grzyby do lasu . To juz jutro. dlugo musialas ich przekonywac? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 15.09.2006 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2006 Heloł , heloł : Dziś i jutro będę zalatana że nawet nie wiem czy taczkę zdążę załadować . Jutro mamy ognisko sąsiedzkie , troszkę się trzeba do niego przygotować a tu jeszcze grzyby do zrobienia , ogórki do zaprawienia , cosik ze śliwek wymyślić , darowane były , nie wypadało odmówić . Smaluszek będę pichcić , taki domowy z cebulką i jabłuszkiem . Może wpadnę wieczorkiem to Wam przyniesę Olka pamiętaj tych najładniejszych czerwonych w białe kropki nie zbieramy , krasnoludki pod nimi mieszkają Naraziątek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 15.09.2006 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2006 funia,moze pomoglabys maxtorce? czas szybciej by ci zlecial Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 15.09.2006 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2006 Czesć - kurcze niech już bedzie środa 20-tego i niech mam wszytsko z głowy. Znacie jakieś czary w przekręcaniu czasu? Możesz jeszcze zmajstrować taki samochód jak mieli w "Powrocie do przyszłości" http://www.film.org.pl/images/bttf/7024.jpg Ale oni to chyba jechali nim do przeszłości no to bedziesz musiała jakiś przeróbek dokonać. oj nie tylko - była taka część do przyszłości to by było klawo - zobaczyłabym jaki zestaw wylosowałam i nauczyłabym się tego g...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 15.09.2006 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2006 funia,moze pomoglabys maxtorce? czas szybciej by ci zlecial pewnie tak, ale sumienie by mnie zżarło a tak niby się uczę, a bąki zbijam - no i za zadną porządną robote się nie biorę, żeby się od nauki nie odrywać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 15.09.2006 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2006 czesc rekordzistom...i nie tylko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 15.09.2006 13:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2006 funia,moze pomoglabys maxtorce? czas szybciej by ci zlecial pewnie tak, ale sumienie by mnie zżarło a tak niby się uczę, a bąki zbijam - no i za zadną porządną robote się nie biorę, żeby się od nauki nie odrywać funia , nie boj zaby ( ) cala Polska ( i nie tylko ) trzyma kciuki za ciebie,wiec sukces masz muratorowany ja jak zwykle tfu , tfu robie czesc teska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 15.09.2006 15:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2006 cala Polska ( i nie tylko ) trzyma kciuki za ciebie,wiec sukces masz muratorowany ja jak zwykle tfu , tfu robie obys miała rację z tym sukcesem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 15.09.2006 16:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2006 cala Polska ( i nie tylko ) trzyma kciuki za ciebie,wiec sukces masz muratorowany ja jak zwykle tfu , tfu robie obys miała rację z tym sukcesem Funia, kiedy mam trzymac kciuki? ostatnio cosik sie opuscilam w rekordach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 15.09.2006 16:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2006 no ...... ......domek lśni , błyszczy i pachnie ale miałam dzisiaj pałer do sprzątania Witam wszystkich słonecznie ja sobie obiecuję takie "odgruzowywanie" w przyszłym tygodniu. Chętni do pomocy mile widziani. Na mnie nie licz .......czuję wszystkie członki starość ...to idzie starość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 15.09.2006 16:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2006 Funia Będzie dobrze! Przecież jesteś najlepsza, nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 15.09.2006 17:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2006 Nikogo nie ma? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 15.09.2006 17:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2006 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts