ave 15.09.2006 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2006 Czesc A sexowni sąsiedzi ??? jeden jest własnie z żoną, a reszta ... nieseksowna (nawet powiedziałabym aseksowna ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 15.09.2006 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2006 Haj Jacuś !!!! Ja wciąż czekam na odp.... -------------------------------------------------------------------------------- ave! napisał: cześć! sama siedzę mąż wyjechał... pomysłów brak Czesc A sexowni sąsiedzi ??? a jak ich brak i co wtedy cierpliwosc jest cnota kochanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 15.09.2006 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2006 Haj Jacuś !!!! Ja wciąż czekam na odp.... -------------------------------------------------------------------------------- ave! napisał: cześć! sama siedzę mąż wyjechał... pomysłów brak Czesc A sexowni sąsiedzi ??? a jak ich brak i co wtedy jak to brak ????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 15.09.2006 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2006 Czesc A sexowni sąsiedzi ??? jeden jest własnie z żoną, a reszta ... nieseksowna (nawet powiedziałabym aseksowna ) No nie to gdzie ty sie pobudowałas ??? I kto wydal pozwolenie na budowe ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolka 15.09.2006 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2006 no normalnie nie ma są ale tacy ble Jacuś ja wiem ale wiesz jak to jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 15.09.2006 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2006 Czesc A sexowni sąsiedzi ??? jeden jest własnie z żoną, a reszta ... nieseksowna (nawet powiedziałabym aseksowna ) No nie to gdzie ty sie pobudowałas ??? I kto wydal pozwolenie na budowe ??? taaaa kolo Gawla trzeabylo si pobudowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 15.09.2006 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2006 no normalnie nie ma są ale tacy ble Jacuś ja wiem ale wiesz jak to jest wiem wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majster Klepka 15.09.2006 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2006 Ile trzeba siedzieć na bezrobociu, żeby zaliczyć 7 tys postów? Albo ile swoich domów wybudować? Albo pytać i pytać bez końca.... A może ile trzeba wiedzieć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 15.09.2006 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2006 Ile trzeba siedzieć na bezrobocu, żeby zaliczyć 7 tys postów? Albo ile swoich domów wybudować? Albo pytać i pytać bez końca.... A może ile trzeba wiedzieć? spojrz kiedy moje konto zostalo zalozone i se policz ;-P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolka 15.09.2006 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2006 więc Jacuś no pochwal się to powiedz mi na ucho oki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 15.09.2006 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2006 więc Jacuś no pochwal się to powiedz mi na ucho oki Karolcia powiem szczerze ze w tym watku znajduje sie odpowiedz na twoje pytanie i to nie jednokrotnie sie przewijala i sam sie dziwie i niemam pojecia skad takie zainteresowanie tym tematem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ave 15.09.2006 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2006 [No nie to gdzie ty sie pobudowałas ??? I kto wydal pozwolenie na budowe ??? taaaa kolo Gawla trzeabylo si pobudowac jeszcze nie mieszkam (ale na mojej przyszłej ulicy tez specjalnego wyboru nie ma) a Gawel.... zapytam inaczej: gdzie mieszkaja seksowni faceci? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 15.09.2006 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2006 [No nie to gdzie ty sie pobudowałas ??? I kto wydal pozwolenie na budowe ??? taaaa kolo Gawla trzeabylo si pobudowac jeszcze nie mieszkam (ale na mojej przyszłej ulicy tez specjalnego wyboru nie ma) a Gawel.... zapytam inaczej: gdzie mieszkaja seksowni faceci? W Ruscu A Ty gdzie si dujes ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majster Klepka 15.09.2006 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2006 U Ciebie ponad 30 postów dziennie przez 365 dni w roku. Poszukaj pracy przy wprowadzaniu danych na akord No chyba, że nie musisz pracować - w takim razie baw się jak chcesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 15.09.2006 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2006 U Ciebie ponad 30 postów dziennie przez 365 dni w roku. Poszukaj pracy przy wprowadzaniu danych na akord No chyba, że nie musisz pracować - w takim razie baw się jak chcesz a kto Ci powiedzal z ja nie pracuje ????? Pracuje i to pelny etacik, a postow tyle bo prze wakacje bylo co w domku robic wiec malo czasu bylo i spadlo z 40dziennie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 15.09.2006 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2006 Witam ponownie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolka 15.09.2006 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2006 oki Jacuś nie męczę Cię już nie chcesz to nie mów jakoś przeżyję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ave 15.09.2006 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2006 No nie to gdzie ty sie pobudowałas ??? I kto wydal pozwolenie na budowe ??? a ja - głupia - ze okolica ładna.... a sąsiedzi mili - na inne szczegóły nie zwracałam wtedy uwagi (67 km na płn od W-wy 7) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 15.09.2006 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2006 Witamy Klikaczy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 15.09.2006 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2006 oki Jacuś nie męczę Cię już nie chcesz to nie mów jakoś przeżyję masz priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts