Karolka 15.09.2006 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2006 pochwlacie sie nimi nio ja też chcę zobaczyć Mamoń nie chce pokazać Mówi, że nie wypada Bo ja bym chętnie pokazała Coś podobnego Ja bym się nie zapierał Mamoń bądź mężczyzną i miej swoje zdanie i nie wychodz spod stołu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 15.09.2006 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2006 pochwlacie sie nimi nio ja też chcę zobaczyć Mamoń nie chce pokazać Mówi, że nie wypada Bo ja bym chętnie pokazała Dawaj coś! Co tam będziesz się woli Mamonia poddawać! Siedzi obok mnie i nie pozwala Przecież bic się z nim nie będę, bo i tak przegram A może Ty Aniu go przekonasz???? Ty w-fistka jesteś, dasz radę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 15.09.2006 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2006 pochwlacie sie nimi nio ja też chcę zobaczyć Mamoń nie chce pokazać Mówi, że nie wypada Bo ja bym chętnie pokazała Dawaj coś! Co tam będziesz się woli Mamonia poddawać! Siedzi obok mnie i nie pozwala Przecież bic się z nim nie będę, bo i tak przegram A może Ty Aniu go przekonasz???? Musisz pobić Mamonia, żeby wcisnąć enter? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 15.09.2006 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2006 Mamoń nie chce pokazać Mówi, że nie wypada Bo ja bym chętnie pokazała a myślałam, ze mąż jutro po powrocie bedzie zaskoczony ciekawymi rozwiazaniami..... jaki ten Mamoń chytry i altruistycznie nienastawiony!!! że co???? Ja chytry i altruistycznie nienastawiony???? Dobry wieczór wszystkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 15.09.2006 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2006 Mamoń nie chce pokazać Mówi, że nie wypada Bo ja bym chętnie pokazała a myślałam, ze mąż jutro po powrocie bedzie zaskoczony ciekawymi rozwiazaniami..... jaki ten Mamoń chytry i altruistycznie nienastawiony!!! że co???? Ja chytry i altruistycznie nienastawiony???? Dobry wieczór wszystkim czolem hitrusie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 15.09.2006 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2006 Cześć Marcin Jak leci? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 15.09.2006 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2006 Cześć Marcin Jak leci? Cześć Andre Dolny Ślask zwiedzam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 15.09.2006 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2006 pochwlacie sie nimi nio ja też chcę zobaczyć Mamoń nie chce pokazać Mówi, że nie wypada Bo ja bym chętnie pokazała Dawaj coś! Co tam będziesz się woli Mamonia poddawać! Siedzi obok mnie i nie pozwala Przecież bic się z nim nie będę, bo i tak przegram A może Ty Aniu go przekonasz???? Musisz pobić Mamonia, żeby wcisnąć enter? Żaba miałaby mnie pobić???? taka pchła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 15.09.2006 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2006 Cześć Marcin Jak leci? Cześć Andre Dolny Ślask zwiedzam a o Górny czasem zawadzasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 15.09.2006 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2006 pochwlacie sie nimi nio ja też chcę zobaczyć Mamoń nie chce pokazać Mówi, że nie wypada Bo ja bym chętnie pokazała Dawaj coś! Co tam będziesz się woli Mamonia poddawać! Siedzi obok mnie i nie pozwala Przecież bic się z nim nie będę, bo i tak przegram A może Ty Aniu go przekonasz???? A z resztą Po co mamy ogladać Mamonia? Na pewno na tych zdjęciach nie ma NIC ciekawego! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 15.09.2006 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2006 pochwlacie sie nimi nio ja też chcę zobaczyć Mamoń nie chce pokazać Mówi, że nie wypada Bo ja bym chętnie pokazała Dawaj coś! Co tam będziesz się woli Mamonia poddawać! Siedzi obok mnie i nie pozwala Przecież bic się z nim nie będę, bo i tak przegram A może Ty Aniu go przekonasz???? Musisz pobić Mamonia, żeby wcisnąć enter? Żaba miałaby mnie pobić???? taka pchła normalnie zaraz go kopnę i za karę nie dopuszczę. .....do kompa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolka 15.09.2006 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2006 pochwlacie sie nimi nio ja też chcę zobaczyć Mamoń nie chce pokazać Mówi, że nie wypada Bo ja bym chętnie pokazała Dawaj coś! Co tam będziesz się woli Mamonia poddawać! Siedzi obok mnie i nie pozwala Przecież bic się z nim nie będę, bo i tak przegram A może Ty Aniu go przekonasz???? Musisz pobić Mamonia, żeby wcisnąć enter? Żaba miałaby mnie pobić???? taka pchła normalnie zaraz go kopnę i za karę nie dopuszczę. .....do kompa spokojnie tylko bez rękoczynów nie bij tylko tłumacz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 15.09.2006 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2006 pochwlacie sie nimi nio ja też chcę zobaczyć Mamoń nie chce pokazać Mówi, że nie wypada Bo ja bym chętnie pokazała Dawaj coś! Co tam będziesz się woli Mamonia poddawać! Siedzi obok mnie i nie pozwala Przecież bic się z nim nie będę, bo i tak przegram A może Ty Aniu go przekonasz???? Musisz pobić Mamonia, żeby wcisnąć enter? Żaba miałaby mnie pobić???? taka pchła normalnie zaraz go kopnę Jak pójdzie do łazienki to połóż mu pinezkę na krześle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 15.09.2006 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2006 A z resztą Po co mamy ogladać Mamonia? Na pewno na tych zdjęciach nie ma NIC ciekawego! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 15.09.2006 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2006 pochwlacie sie nimi nio ja też chcę zobaczyć Mamoń nie chce pokazać Mówi, że nie wypada Bo ja bym chętnie pokazała Dawaj coś! Co tam będziesz się woli Mamonia poddawać! Siedzi obok mnie i nie pozwala Przecież bic się z nim nie będę, bo i tak przegram A może Ty Aniu go przekonasz???? A z resztą Po co mamy ogladać Mamonia? Na pewno na tych zdjęciach nie ma NIC ciekawego! Jak zaśnie to coś wkleję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 15.09.2006 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2006 no to będą te foty czy mam iść spać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolka 15.09.2006 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2006 no to będą te foty czy mam iść spać? właśnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 15.09.2006 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2006 Normalnie zaraz go kopnę i za karę nie dopuszczę. Żaba Nie kop Mamonia bo się spocisz. Ale to drugie wymaga kontunuacji... więc... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ave 15.09.2006 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2006 [ Jak zaśnie to coś wkleję to może jakąś kołysankę? aaaaaaaaaa a... aaaaaaaaaa a.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 15.09.2006 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2006 Normalnie zaraz go kopnę i za karę nie dopuszczę. Żaba Nie kop Mamonia bo się spocisz. Ale to drugie wymaga kontunuacji... więc... Zabieram Żabę i idziemy spać Dobranoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts