Maxtorka 15.09.2006 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2006 Witam wieczornie Ale jestem zmachana , dopiero teraz skończyłam prace kulinarne Wrzućcie Mamoniu jakieś ładne zdjątka , tak dla relaksu Aniu gaciorki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolka 15.09.2006 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2006 Normalnie zaraz go kopnę i za karę nie dopuszczę. Żaba Nie kop Mamonia bo się spocisz. Ale to drugie wymaga kontunuacji... więc... Zabieram Żabę i idziemy spać Dobranoc teraz to dobranoc tak narobią apetytu i sobie idą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolka 15.09.2006 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2006 Witam wieczornie Ale jestem zmachana , dopiero teraz skończyłam prace kulinarne Wrzućcie Mamoniu jakieś ładne zdjątka , tak dla relaksu Aniu gaciorki Witaj Maxtorka a co robiłaś za pyszności ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 15.09.2006 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2006 Ja mam wprawę Ekhm, ekhm... Na Mamonia z popielnika iskiereczka mruga. Choć opowiem Ci bajeczkę, bajka będzie długa. Była sobie raz królewna, co kochała grajka Król wyprawił im wesele i skończona bajka. Była sobie Baba Jaga, miała chatkę z masła. A w tej chatce same dziwy... Cyt... iskierka zgasła. Śpi już? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 15.09.2006 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2006 Normalnie zaraz go kopnę i za karę nie dopuszczę. Żaba Nie kop Mamonia bo się spocisz. Ale to drugie wymaga kontunuacji... więc... Zabieram Żabę i idziemy spać Dobranoc poszedł do lazienki a ja w tym czasie....zdjątka wkleję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 15.09.2006 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2006 Normalnie zaraz go kopnę i za karę nie dopuszczę. Żaba Nie kop Mamonia bo się spocisz. Ale to drugie wymaga kontunuacji... więc... Zabieram Żabę i idziemy spać Dobranoc Zaraz, zaraz, chyba nam sie coś należy... tyle godzin wyczekiwania... domysłów... niepewności... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 15.09.2006 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2006 Cześć Maxi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 15.09.2006 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2006 Normalnie zaraz go kopnę i za karę nie dopuszczę. Żaba Nie kop Mamonia bo się spocisz. Ale to drugie wymaga kontunuacji... więc... Zabieram Żabę i idziemy spać Dobranoc hmmmmm milych snow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 15.09.2006 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2006 Normalnie zaraz go kopnę i za karę nie dopuszczę. Żaba Nie kop Mamonia bo się spocisz. Ale to drugie wymaga kontunuacji... więc... Zabieram Żabę i idziemy spać Dobranoc poszedł do lazienki a ja w tym czasie....zdjątka wkleję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 15.09.2006 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2006 Żaba pośpiesz się, póki Mamonia nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 15.09.2006 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2006 Normalnie zaraz go kopnę i za karę nie dopuszczę. Żaba Nie kop Mamonia bo się spocisz. Ale to drugie wymaga kontunuacji... więc... Zabieram Żabę i idziemy spać Dobranoc hmmmmm milych snow Taaaa, snów... Ja też uciekam. Bo ja - w przeciwnieństwie - mam w nocy obowiązki Branoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolka 15.09.2006 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2006 Normalnie zaraz go kopnę i za karę nie dopuszczę. Żaba Nie kop Mamonia bo się spocisz. Ale to drugie wymaga kontunuacji... więc... Zabieram Żabę i idziemy spać Dobranoc poszedł do lazienki a ja w tym czasie....zdjątka wkleję czekamy czekamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolka 15.09.2006 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2006 Normalnie zaraz go kopnę i za karę nie dopuszczę. Żaba Nie kop Mamonia bo się spocisz. Ale to drugie wymaga kontunuacji... więc... Zabieram Żabę i idziemy spać Dobranoc hmmmmm milych snow Taaaa, snów... Ja też uciekam. Bo ja - w przeciwnieństwie - mam w nocy obowiązki Branoc. stosunkowo udanej nocy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 15.09.2006 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2006 Cześć andre Karolka , czego to ja dziś nie robiłam Najpierw praca , szybkie zakupy i do domciu . Potem obiadek , krótki wypad do lasu i już mam zajęcie . Grzybki wyczyścić , częśc do suszenia , część do octu a reszta musi wytrzymac do jutra W tzw. międzyczasie zaprawiałam ogórki , ale tak śmiesznie w zalewie musztardowej no i narobiłam pysznego smaluszku A teraz sączę sobie drineczka i odpoczywam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolka 15.09.2006 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2006 Cześć andre Karolka , czego to ja dziś nie robiłam Najpierw praca , szybkie zakupy i do domciu . Potem obiadek , krótki wypad do lasu i już mam zajęcie . Grzybki wyczyścić , częśc do suszenia , część do octu a reszta musi wytrzymac do jutra W tzw. międzyczasie zaprawiałam ogórki , ale tak śmiesznie w zalewie musztardowej no i narobiłam pysznego smaluszku A teraz sączę sobie drineczka i odpoczywam wow to się napracowałaś ale pyszności na zimę jak znalazł i relaks przy RW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolka 15.09.2006 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2006 i cio zostałam sama Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolka 15.09.2006 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2006 chyba tak poszli spać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 15.09.2006 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2006 Cześć andre Karolka , czego to ja dziś nie robiłam Najpierw praca , szybkie zakupy i do domciu . Potem obiadek , krótki wypad do lasu i już mam zajęcie . Grzybki wyczyścić , częśc do suszenia , część do octu a reszta musi wytrzymac do jutra W tzw. międzyczasie zaprawiałam ogórki , ale tak śmiesznie w zalewie musztardowej no i narobiłam pysznego smaluszku A teraz sączę sobie drineczka i odpoczywam Jak będziesz jechać do mnie to zabierz trochę ze sobą, bardzo lubię domowy smalec ze skwareczkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 15.09.2006 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2006 i cio zostałam sama alez skad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 15.09.2006 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2006 i cio zostałam sama Niee, na pewno sie czają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts