andre59 16.09.2006 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2006 ja też bardzo lubię grzyby jutro robię "czarcie żarcie " ...polędwiczki z grzybami a do tego kluski śląskie panierowane i smażone w tłuszczu rewelacja o której podajesz obiad? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 16.09.2006 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2006 I ja lubię jeść i zbierać grzybki Wczoraj na drugie śniadanko zjadłam z tatą smażone rydze z bagietką. Pyyycha! A jakie przednie są borowiki w sosie śmietanowym na pizzy! Mniam! Albo potrawka z grzybów (kozaki, borowiki i podgrzybki) z pomidorami i cebulką. Hmmm. A kanie smażone... Cholibka, za późno juz na kolację Aaaa! A mój hit na cały rok to kopytka albi kotlety z gotowanych ziemniaków z sosem z suszonych borowików! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 16.09.2006 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2006 ja też bardzo lubię grzyby jutro robię "czarcie żarcie " ...polędwiczki z grzybami a do tego kluski śląskie panierowane i smażone w tłuszczu rewelacja o rany jakie zawiłe to jest Ja tam raczej proste rzeczy gotuje po czym stwierdzasz ,że zawiłe ??? taki obiad robie conajwyżej godzinę w kuchni Szybki Bil jezdem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 16.09.2006 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2006 ja tam się na grzybach nie znam, ale zjeść lubię... To wierzysz zbieraczom że dobre zbieraja Oj nie wiem czy to dobrze lubię jeść, ale dawno nie jadłem czyli przestałeś wierzyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 16.09.2006 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2006 u mnie tylko pieczarki w jadłospisie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 16.09.2006 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2006 ja też bardzo lubię grzyby jutro robię "czarcie żarcie " ...polędwiczki z grzybami a do tego kluski śląskie panierowane i smażone w tłuszczu rewelacja o rany jakie zawiłe to jest Ja tam raczej proste rzeczy gotuje po czym stwierdzasz ,że zawiłe ??? taki obiad robie conajwyżej godzinę w kuchni Szybki Bil jezdem po nazwaniu tych dań godzina powiadasz ale to dla zawansowanych ten czas chyba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 16.09.2006 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2006 ja też bardzo lubię grzyby jutro robię "czarcie żarcie " ...polędwiczki z grzybami a do tego kluski śląskie panierowane i smażone w tłuszczu rewelacja o której podajesz obiad? zawsze ok 13,00 ale jutro to zależy o której się położymy spać ....przecież córcia przybywa po 2 miesiącach .....jak znam życie będzie świtało jak pójdziemy spać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 16.09.2006 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2006 u mnie tylko pieczarki w jadłospisie czyżby w Centrum grzybów brakowało w lasach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 16.09.2006 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2006 to ja się z Wami pożegnam .... pa pa ....DOBRANOC ...... idę się szykować na wyjazd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 16.09.2006 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2006 u mnie tylko pieczarki w jadłospisie czyżby w Centrum grzybów brakowało w lasach do lasu to ja raczej winnych celach jeżdżę grzybki są tylko ja ich nie widzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 16.09.2006 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2006 u mnie tylko pieczarki w jadłospisie Andre nie przesadzaj czasami masz kiełbaske, chlebek i herbatę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 16.09.2006 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2006 to ja się z Wami pożegnam .... pa pa ....DOBRANOC ...... idę się szykować na wyjazd pozdrowienia dla córci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 16.09.2006 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2006 Andre Pewnie na żurawinę i borówkę jeździsz do lasu Pa Ew-ka! Tylko się nie rozpłacz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 16.09.2006 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2006 u mnie tylko pieczarki w jadłospisie Andre nie przesadzaj czasami masz kiełbaske, chlebek i herbatę spośród grzybów to tylko pieczarki z kiełbaską i innymi rzeczami jako farsz na pizzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 16.09.2006 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2006 będę zmykał, Dobranoc dziewczyny Miłych snów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 16.09.2006 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2006 Andre Pewnie na żurawinę i borówkę jeździsz do lasu Pa Ew-ka! Tylko się nie rozpłacz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 16.09.2006 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2006 będę zmykał, Dobranoc dziewczyny Miłych snów Andre, tak wcześnie w sobotę? Dobranoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 16.09.2006 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2006 to ja się z Wami pożegnam .... pa pa ....DOBRANOC ...... idę się szykować na wyjazd papappaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 16.09.2006 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2006 A ja sobie jeszcze tu posiedzę. Na męża czekam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 16.09.2006 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2006 dobrywiezor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts