andre59 17.09.2006 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2006 poczytałam ,przywitałam sie i pożegnam sie cichutko ...... ...muszę troszkę odespać wczorajszą nockę .............papa Miłego wieczoru Papatki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 17.09.2006 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2006 a kominek oczywiście posiadam i jestem bardzo szczęśliwa z tego powodu nie masz problemów z sadzą w kominie? pytam bo mi się nie podoba robota murarza i pewnie włożę w komin wkładkę stalową... nic mi nie wiadomo o sadzy w dużych ilościach , aczkolwiek czekamy na kominiarza -ma się zjawić w tym tygodniu ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 17.09.2006 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2006 heeeej szablę w dłoń, łuki w juki a łupy wziąć w troooki... A co z Verunia ? Verunię porwać trzeba no wiesz, jak to drzewiej bywało jużem ci ja zestrachana nie strachaj się dziewczę miłe, jam człek łagodny i krzywdy nijakiej Ci nie poczynię azaliż gwałtem porwać chcesz, jak twem słowom więc wiarę dać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 17.09.2006 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2006 no to spadam ..papa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 17.09.2006 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2006 "zawód wyuczony: sędzia" za 4 lata na Mundialu przyda się jak nic tylko z czego ja przez te 4 lata będe żyła zgłoś się do "Fryzjera" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 17.09.2006 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2006 cześć Jajcku która Ci sie najbardziej podobała w tańcach ? masz faworytkę ?? wszystkie fajne oj bardzo fajne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 17.09.2006 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2006 no to spadam ..papa ze spadochronem czy na materac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 17.09.2006 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2006 "zawód wyuczony: sędzia" za 4 lata na Mundialu przyda się jak nic tylko z czego ja przez te 4 lata będe żyła zgłoś się do "Fryzjera" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 17.09.2006 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2006 heeeej szablę w dłoń, łuki w juki a łupy wziąć w troooki... A co z Verunia ? Verunię porwać trzeba no wiesz, jak to drzewiej bywało jużem ci ja zestrachana nie strachaj się dziewczę miłe, jam człek łagodny i krzywdy nijakiej Ci nie poczynię azaliż gwałtem porwać chcesz, jak twem słowom więc wiarę dać nie gwałtem jeno po prośbie aby Ci subiekcji nie czynić i godności nie umniejszyć, wiedz tedy Panna, iż honory wszelakie oddane Ci będą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 17.09.2006 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2006 no to spadam ..papa ze spadochronem czy na materac na materac pod spadochron Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 17.09.2006 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2006 no to spadam ..papa ze spadochronem czy na materac na materac pod spadochron Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 17.09.2006 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2006 Muszę już zmykać Dobranoc Verunia Cześć Jacek. Cześć Jamles. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 17.09.2006 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2006 Muszę już zmykać Dobranoc Verunia Cześć Jacek. Cześć Jamles. Czesc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 18.09.2006 05:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2006 Pobudka!!!!!!!! Hello poniedziałkowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 18.09.2006 06:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2006 Witam Funia gdzie pędzisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 18.09.2006 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2006 Witam Funia gdzie pędzisz ten emblemat najlepiej odzwierciedla mój stan nosi mnie bo dziś mam wyniki z pisemnego i zobaczę czy jadę na ustny jutro. A tak w ogóle to jestem przerażona i wszytsko mi do gardła podchodzi, kurka jak na maturze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 18.09.2006 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2006 Funia Ale przyspieszenie Hej Kasiu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 18.09.2006 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2006 Mam pytanko dziewczyny. Kupowałyście swoim dzieciom zabawki Fisher Price'a? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 18.09.2006 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2006 Mam pytanko dziewczyny. Kupowałyście swoim dzieciom zabawki Fisher Price'a? Hanula ma kilka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 18.09.2006 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2006 Mam pytanko dziewczyny. Kupowałyście swoim dzieciom zabawki Fisher Price'a? Hanula ma kilka To poradź mi - chcę Pawłowi kupić sorter. I nie wiem - grającego ślimaka z tzrema rodzajami klocków, czy klasyczne wiaderko z czterema rodzajami klocków. I podoba mi się jeszcze piramidka z krążków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts