Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Rekord wpisow....

Rysiu J

Recommended Posts

• Odpowiedzi 302,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• ila66

12921

• Jajcek

11240

• andre59

10909

• stukpuk

10872

Najaktywniejsi w wątku

witam wszystkich :D

wczoraj przeszła nad Opolskiem straszna burza ......co prawda krążyła obok mnie ,ale tylko mocno sie błyskało i grzmiało kilka godzin :-?

a u mnie błyskało, grzmiało trochę z daleka, ale laaałłłłłłłłłłłłłłłłłłłłooooooooo :o :o :o

Streszczenium.

Stronkę ustrzelił najedzony Andre;wpadła Żaba w cudownym nastroju;verunia napędza sprzedaż Muratora ładnym nazwiskiem;Funia została sędziną;Mamoń się nad nami zlitował i wreszcie wrócił z wojaży.

RANKINGUM REKORDUM

1. Jajcek - 296

2. inż. Mamoń - 246

3. SławekD-żonka - 187

4. Joanna i Janusz - 135

5. kze - 133

6. verunia - 125

7. Whisper -119

8. fizyk - 98

9. Kasztanka - 92

10. Olkalybowa - 90

11. Majka, - 84

12. maksiu, - 80

13. Teska - 62

14. Sonika - 51

15. badi - 42

16. monka- 41

17. andrzejka- 38

18. Moniś, Aga J.G - 36

20. facio -35

21. Ania Wiśniewska - 32

22. zaba_gonia -30

23. markus_gdynia - 29

24. Jezier - 28

25. Nefer - 25

26, andre59 - 23

27. marcel2000, Ew-ka - 21

29. Trini, Witos - 20

31. Funia - 18

32. Tola, Sylvia1 - 16

34. Agniesia - 14

35. joola - 13

36. Karolka - 11

37. Jane, Wojty, frosch - 10

40. kasia64- 9

41. duende, prymasek - 8

43. kolia, Zielonooka- 7

45. Januszz, tabaluga1,Maxtorka - 6

48. ania, lafcadio, edzia, Paty, jamles, gawel- 5

54. Ewuś, Pawson - 4

56. damiangajda, Jańcek69, Daria, Agacka, - 3

60. Baba_budowniczy, DARIO 2, Gryfpc, , pp - 2

64. xrrr82, Dagi, Gość, Jolka, modulor, Olka, Molly, A-g-n-e-s, Osowa, jolana, Mychalina, Maluszek, Sloneczko - 1

Mam pytanko.

Jak zostaje wam trochę farby po malowaniu to wyrzucacie ją czy magazynujecie? Chcę namalować w pokoju dziecka "Wodny świat" : parę rybek, ślimaków itp. Takie resztki przydałyby mi się i nie wiem czy zapytać na grupie wielkopolskiej czy nie. Znając moich ziomali to oni pewnie magazynują :roll: .

Mam pytanko.

Jak zostaje wam trochę farby po malowaniu to wyrzucacie ją czy magazynujecie? Chcę namalować w pokoju dziecka "Wodny świat" : parę rybek, ślimaków itp. Takie resztki przydałyby mi się i nie wiem czy zapytać na grupie wielkopolskiej czy nie. Znając moich ziomali to oni pewnie magazynują :roll: .

Ale forba po jakimś czasie jest już niezdatna do użycia.. Nie wiem, czy jest palna, czy nie.. :oops: Ja postanowiłem, że nie będę odpadków magazynwał.. Ale jak będzie w rzeczywistości to się okarze..

Witam RW

dziś jakoś mi tak po drodze, to zajrzałam, choć z tematu wypadłam dawno temu i nie wiem jak wrócić :wink:

Olka gratki i muszę się do czegoś przyznać :oops: Twoje zdjęcie brzuszka i psa, który tak pięknie na Ciebie patrzy dodałam do ulubionych, mogę?

Dzień dobry - witam już z domu :( :-? :D

Jak stópki?

HelołOlka - giry mam OK w końcu nie jestem mięczak. Czasem mam problemy z trzecim i czwartym palcem u obu nóg. Chyba najlepiej od razu wszystkie cztery owinąć plastrem wokoło i tyle :D :D :D A Żabę to chciałem udusić jak napisała, że przeszedłem 11 km i zrobiły mi się bąble. 8) 8) 8) 8) Tak naprawdę to było to 11 ale godzin a nie kilometrów :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kilometrów to było pewnie 25 albo 30 i do tego minimum 1300 metrów podejść :D

Witam RW

dziś jakoś mi tak po drodze, to zajrzałam, choć z tematu wypadłam dawno temu i nie wiem jak wrócić :wink:

Olka gratki i muszę się do czegoś przyznać :oops: Twoje zdjęcie brzuszka i psa, który tak pięknie na Ciebie patrzy dodałam do ulubionych, mogę?

Toluś , wystarczy włączyć komputer , wybrać z ulubionych Forum Muratora , w Klubie Budującym najechać na RW i już jesteś w domciu :D :D

:D :D pewnie, cała przyjemność po mojej stronie :D :D

no po mojej też, bo zdjęcie ma to coś, tak jak piosenka z dobrym tekstem :D

Inżynierze szczerze podziwiam, ja góry kocham oglądać.

Chodziłam tylko po Bieszczadach i sprawiałam kłopoty wlokąc się gdzieś na końcu. Słaba jestem w tym sporcie, nad czym ubolewam, wiedząc co tracę :roll: