tola 20.09.2006 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2006 Witam RW dziś jakoś mi tak po drodze, to zajrzałam, choć z tematu wypadłam dawno temu i nie wiem jak wrócić Olka gratki i muszę się do czegoś przyznać Twoje zdjęcie brzuszka i psa, który tak pięknie na Ciebie patrzy dodałam do ulubionych, mogę? Toluś , wystarczy włączyć komputer , wybrać z ulubionych Forum Muratora , w Klubie Budującym najechać na RW i już jesteś w domciu Cześć Teletubisiu od dziś zapamiętam swój adres domowy ul. Klub Budujących mieszkanie RW, dobre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 20.09.2006 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2006 A Żabę to chciałem udusić jak napisała, \ Za słabo dusiłeś jeszcze żyję Witam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 20.09.2006 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2006 ŻABA ZGŁOSZONA NA MISS FORUM Ja na nią będę glosować, i myśle że reszta RW też, no chyba , że Tola się zgłosi to będę miała zagwostkę http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?t=81020&postdays=0&postorder=asc&start=0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 20.09.2006 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2006 ŻABA ZGŁOSZONA NA MISS FORUM Ja na nią będę glosować, i myśle że reszta RW też, no chyba , że Tola się zgłosi to będę miała zagwostkę [/url]http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?t=81020&postdays=0&postorder=asc&start=0 Verunia bądź spokojną kobietą, głosuj na Zabę, ja wybory mam już za sobą w lata się wpędziłam i ewentualnie w Jury zasiądę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 20.09.2006 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2006 ŻABA ZGŁOSZONA NA MISS FORUM Ja na nią będę glosować, i myśle że reszta RW też, no chyba , że Tola się zgłosi to będę miała zagwostkę http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?t=81020&postdays=0&postorder=asc&start=0 Mam tylko nadzieję, że się Żaba nie obrazi Tolusia, o Tobie też myślałam, ale Ty już taki tytuł - zasłuzenie bardzo - masz A na Mistera to chyba Pafcia zgłoszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 20.09.2006 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2006 A mi to się chyba zdjęcie Kasiorka najbardziej podoba.. PS Mam nadzieję, że Zabcia nie obrazi sie na mnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 20.09.2006 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2006 ŻABA ZGŁOSZONA NA MISS FORUM Ja na nią będę glosować, i myśle że reszta RW też, no chyba , że Tola się zgłosi to będę miała zagwostkę [/url]http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?t=81020&postdays=0&postorder=asc&start=0 Verunia bądź spokojną kobietą, głosuj na Zabę, ja wybory mam już za sobą w lata się wpędziłam i ewentualnie w Jury zasiądę Tolusia a może pokaże jedno zdjęcie z Twych Włoskich wakacji .......gwarantowane I miejsce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 20.09.2006 15:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2006 ŻABA ZGŁOSZONA NA MISS FORUM Ja na nią będę glosować, i myśle że reszta RW też, no chyba , że Tola się zgłosi to będę miała zagwostkę http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?t=81020&postdays=0&postorder=asc&start=0 Verunia!!!! Ty przecież ładniejsza ode mnie Jaka tam ze mnie kandydatka Szczerze mówię.... Chyba wkleję jakieś swoje gorsze zdjęcie to się przekonasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 20.09.2006 15:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2006 ŻABA ZGŁOSZONA NA MISS FORUM Ja na nią będę glosować, i myśle że reszta RW też, no chyba , że Tola się zgłosi to będę miała zagwostkę http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?t=81020&postdays=0&postorder=asc&start=0 Verunia!!!! Ty przecież ładniejsza ode mnie Jaka tam ze mnie kandydatka Szczerze mówię.... Chyba wkleję jakieś swoje gorsze zdjęcie to się przekonasz Żaba, wlej to zdjęcie z ciemnymi okularami i palcem na ustach- I miejsce masz zagwarantowane , albo to na rowerze w powiększeniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolka 20.09.2006 16:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2006 Zginely dzieci PRZESLIJ DALEJ, PROSZE ROZESLIJCIE WSZEDZIE GDZIE MOZNA, SPRAWA JEST DRAMATYCZNA. ================================================================ Natalia (3 latka) i Nikola (2 latka) Krymel, z okolic Warszawyzaginely w lipcu, ktokolwiek wie gdzie przebywaja proszony jest o powiadomienie ich matki tel: 501 504 585 lub najblizsza jednostke policji,(poszukiwania prowadzi KP Warszawa Mokotow, nr poszukiwawczy KP-P-VI-6028/04) Prosze o przeslanie tej wiadomosci dalej. A.K.Krymel PS: chodzi o dzieci, wiec prosze przeslac gdzie tylko sie da, każdy z nas moze kiedys potrzebowac takiej pomocyWażne!!!! PROSZĘ ZACHOWAĆ CIĄGŁOŚĆ KORESPONDENCJI !! Dostałam to na gg i przesyłam gdzie się da Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolka 20.09.2006 16:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2006 ŻABA ZGŁOSZONA NA MISS FORUM Ja na nią będę glosować, i myśle że reszta RW też, no chyba , że Tola się zgłosi to będę miała zagwostkę http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?t=81020&postdays=0&postorder=asc&start=0 Verunia!!!! Ty przecież ładniejsza ode mnie Jaka tam ze mnie kandydatka Szczerze mówię.... Chyba wkleję jakieś swoje gorsze zdjęcie to się przekonasz Żaba, wlej to zdjęcie z ciemnymi okularami i palcem na ustach- I miejsce masz zagwarantowane , albo to na rowerze w powiększeniu Poproszę o fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolka 20.09.2006 16:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2006 i cio nikogo nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 20.09.2006 16:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2006 Nie złość się tak Karolka Zaraz przyjdą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolka 20.09.2006 16:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2006 Nie złość się tak Karolka Zaraz przyjdą nie złoszczę ale wiesz głupio być samej ale dobrze że Ty jesteś Aniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 20.09.2006 16:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2006 Zginely dzieci PRZESLIJ DALEJ, PROSZE ROZESLIJCIE WSZEDZIE GDZIE MOZNA, SPRAWA JEST DRAMATYCZNA. ================================================================ Natalia (3 latka) i Nikola (2 latka) Krymel, z okolic Warszawyzaginely w lipcu, ktokolwiek wie gdzie przebywaja proszony jest o powiadomienie ich matki tel: 501 504 585 lub najblizsza jednostke policji,(poszukiwania prowadzi KP Warszawa Mokotow, nr poszukiwawczy KP-P-VI-6028/04) Prosze o przeslanie tej wiadomosci dalej. A.K.Krymel PS: chodzi o dzieci, wiec prosze przeslac gdzie tylko sie da, każdy z nas moze kiedys potrzebowac takiej pomocyWażne!!!! PROSZĘ ZACHOWAĆ CIĄGŁOŚĆ KORESPONDENCJI !! Dostałam to na gg i przesyłam gdzie się da wierzycie w takie ogłoszenia? mam wątpliwości ......nie słyszałam o tym w mediach -takie maluszki -powinno być o tym bardzo głośno...... A dzwonił ktoś pod ten podany nr? bo ja mam komunikat ,że nieosiągalny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolka 20.09.2006 17:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2006 Zginely dzieci PRZESLIJ DALEJ, PROSZE ROZESLIJCIE WSZEDZIE GDZIE MOZNA, SPRAWA JEST DRAMATYCZNA. ================================================================ Natalia (3 latka) i Nikola (2 latka) Krymel, z okolic Warszawyzaginely w lipcu, ktokolwiek wie gdzie przebywaja proszony jest o powiadomienie ich matki tel: 501 504 585 lub najblizsza jednostke policji,(poszukiwania prowadzi KP Warszawa Mokotow, nr poszukiwawczy KP-P-VI-6028/04) Prosze o przeslanie tej wiadomosci dalej. A.K.Krymel PS: chodzi o dzieci, wiec prosze przeslac gdzie tylko sie da, każdy z nas moze kiedys potrzebowac takiej pomocyWażne!!!! PROSZĘ ZACHOWAĆ CIĄGŁOŚĆ KORESPONDENCJI !! a może chodzi o reakcję ludzi , i zainteresowanie sama nie wiem Dostałam to na gg i przesyłam gdzie się da wierzycie w takie ogłoszenia? mam wątpliwości ......nie słyszałam o tym w mediach -takie maluszki -powinno być o tym bardzo głośno...... A dzwonił ktoś pod ten podany nr? bo ja mam komunikat ,że nieosiągalny oki już ta sprawa jest nieaktualna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolka 20.09.2006 17:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2006 Zginely dzieci PRZESLIJ DALEJ, PROSZE ROZESLIJCIE WSZEDZIE GDZIE MOZNA, SPRAWA JEST DRAMATYCZNA. ================================================================ Natalia (3 latka) i Nikola (2 latka) Krymel, z okolic Warszawyzaginely w lipcu, ktokolwiek wie gdzie przebywaja proszony jest o powiadomienie ich matki tel: 501 504 585 lub najblizsza jednostke policji,(poszukiwania prowadzi KP Warszawa Mokotow, nr poszukiwawczy KP-P-VI-6028/04) Prosze o przeslanie tej wiadomosci dalej. A.K.Krymel PS: chodzi o dzieci, wiec prosze przeslac gdzie tylko sie da, każdy z nas moze kiedys potrzebowac takiej pomocyWażne!!!! PROSZĘ ZACHOWAĆ CIĄGŁOŚĆ KORESPONDENCJI !! a może chodzi o reakcję ludzi , i zainteresowanie sama nie wiem Dostałam to na gg i przesyłam gdzie się da wierzycie w takie ogłoszenia? mam wątpliwości ......nie słyszałam o tym w mediach -takie maluszki -powinno być o tym bardzo głośno...... A dzwonił ktoś pod ten podany nr? bo ja mam komunikat ,że nieosiągalny oki już ta sprawa jest nieaktualna ale narobiłam ale wiecie jak to jest człowiek ma miękkie serce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 20.09.2006 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2006 Dobry wieczór Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 20.09.2006 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2006 bry... zapraszam na nowe zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 20.09.2006 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2006 bry... zapraszam na nowe zdjęcia zdjęcia na miss? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts