zaba_gonia 21.09.2006 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2006 Dobry wieczór Paniom i Panom Przepraszam, że trochę nie na temat, ale dzisiaj zażyczyłem sobie kolację (to do mnie niepodobne bo normalnie nie jadam). a to dlatego z Ciebie taki szczuplaszek Tak, tak Olciu Ty wiesz co dobre Figura jak Apollo 185/73, nóżki jak u sarenki no i to uwodzicielskie spojrzenie do tego, a ta szarmancja i te maniery wszystko się zgadza mamońku Ty po prostu jesteś boski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 21.09.2006 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2006 Olaboga. 18-tka Toli ???? !!!!!!!!!!!!!!!!! Toluś - STO LAT STO LAT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 21.09.2006 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2006 Olka podbiła wysoko poprzeczkę , czy ta suknia się nada na dzisiejsze balety? http://sukienki.megasam.net/images/carlen/018.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 21.09.2006 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2006 Ale niestety - póki coobowiązki wzywają.Muszę pozabawiać dzidziusia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 21.09.2006 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2006 Olka podbiła wysoko poprzeczkę , czy ta suknia się nada na dzisiejsze balety? http://sukienki.megasam.net/images/carlen/018.jpg Powiem krótko: BOSKA!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 21.09.2006 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2006 Olka podbiła wysoko poprzeczkę , czy ta suknia się nada na dzisiejsze balety? http://sukienki.megasam.net/images/carlen/018.jpg Verunia - a czemu ona taka poszarpana??? Jakaś psina Cię goniła jak biegłaś na imprezkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 21.09.2006 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2006 Andre - to nie szata zdobi człowieka. Nasze dziewczęta są piękne nawet bez szat!!! A w zasadzie to bez szat są piękne szczególnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 21.09.2006 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2006 verunia bombowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 21.09.2006 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2006 A ja moge przyjść?? TAKA NIEUBRANA Ty się nie pytaj tylko kieckę zakładaj chociaż niekoniecznie Okejas! Wpadnę nago SUPER Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 21.09.2006 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2006 Taka esencja kobiecości ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 21.09.2006 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2006 Olka podbiła wysoko poprzeczkę , czy ta suknia się nada na dzisiejsze balety? http://sukienki.megasam.net/images/carlen/018.jpg Verunia - a czemu ona taka poszarpana??? Jakaś psina Cię goniła jak biegłaś na imprezkę Przez płot przelazłam bo nie chcieli mnie tu wpuścić, troszkę się poszarpała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 21.09.2006 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2006 Żaba wie o czym piszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 21.09.2006 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2006 To co Ty Mychalinie zrobiłeś, że Cię tak obdarowała? Hmmmmm..... nic zupełnie Ale Andre Ty jako bardziej doświadczony powiedz mi czy ta kolacyjka, którą dostałem od Żoneczki to nie jest przypadkiem jakaś gra wstępna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 21.09.2006 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2006 Andre - to nie szata zdobi człowieka. Nasze dziewczęta są piękne nawet bez szat!!! A w zasadzie to bez szat są piękne szczególnie no pewnie, mnie nie musisz tego przypominać od dawna zachwycam się naszymi dziewczynami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 21.09.2006 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2006 Oj dawno mnie nie było, dawno ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 21.09.2006 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2006 To ja idę do dzidziusia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 21.09.2006 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2006 To co Ty Mychalinie zrobiłeś, że Cię tak obdarowała? Hmmmmm..... nic zupełnie Ale Andre Ty jako bardziej doświadczony powiedz mi czy ta kolacyjka, którą dostałem od Żoneczki to nie jest przypadkiem jakaś gra wstępna? jest, trzeba będzie jej to wynagrodzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 21.09.2006 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2006 To co Ty Mychalinie zrobiłeś, że Cię tak obdarowała? Hmmmmm..... nic zupełnie Ale Andre Ty jako bardziej doświadczony powiedz mi czy ta kolacyjka, którą dostałem od Żoneczki to nie jest przypadkiem jakaś gra wstępna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 21.09.2006 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2006 Dobry wieczór Paniom i Panom Przepraszam, że trochę nie na temat, ale dzisiaj zażyczyłem sobie kolację (to do mnie niepodobne bo normalnie nie jadam). A to chyba po powrocie z gór muszę trochę uzupełnić kalorie i zapasik tłuszczu. Dostałem od żoneczki 2 rozkoszne połóweczki skibeczki chlebka z serkiem zółciutkim i pomidorkiem doprawione pieprzykiem i solcią. Do tego 3/2 paróweczki berlinki morlinki z musztardką no i do tego 1/2l piweczka Żubr co powstaje z jęczmienia. Jak Wam się to podoba? Gdyby nie ten atavarek to pomyslałabym że to Andre pisał leżę...i sikam Ależ Żabko - czy leżenie i sikanie przystoi takiej damie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 21.09.2006 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2006 Trzebna nawiązywać kontakt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts