Olkalybowa 22.09.2006 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2006 Olkalybowa - do której godziny imprezowałś? odpadłam o 22:47 A co tak wczesnie? Przeciez pewnie nie piłaś... Szybko męczysz się? Moja Żona podobnie... Odpadłam bo jeszcze miałam wiele rzeczy do zrobienia przed spaniem. Wysmarowac brzuszysko i mleczarnię kremem, pozabijac komary i wstac o 6 rano. No to myslę, że nie powinna Cię boleć głowa po imprezie... Chyba, że z powodu rosnącego brzuszka... głowa to mnie boli jak liczę ile nas będzie kosztować wyprawka dla maluszka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 22.09.2006 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2006 Olkalybowa - do której godziny imprezowałś? odpadłam o 22:47 A co tak wczesnie? Przeciez pewnie nie piłaś... Szybko męczysz się? Moja Żona podobnie... Odpadłam bo jeszcze miałam wiele rzeczy do zrobienia przed spaniem. Wysmarowac brzuszysko i mleczarnię kremem, pozabijac komary i wstac o 6 rano. po co o szóstej ja wstałem o 4.50 takie tam obowiazki domowe posiadam ja miałem kartofelki zalane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 22.09.2006 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2006 Olkalybowa - do której godziny imprezowałś? odpadłam o 22:47 A co tak wczesnie? Przeciez pewnie nie piłaś... Szybko męczysz się? Moja Żona podobnie... Odpadłam bo jeszcze miałam wiele rzeczy do zrobienia przed spaniem. Wysmarowac brzuszysko i mleczarnię kremem, pozabijac komary i wstac o 6 rano. No to myslę, że nie powinna Cię boleć głowa po imprezie... Chyba, że z powodu rosnącego brzuszka... głowa to mnie boli jak liczę ile nas będzie kosztować wyprawka dla maluszka No ile? Myślę, że 2-3tyś wystarczy. Ale trzeba kupować sukcesywnie, najlpeiej na wyprzedażach i promocjach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 22.09.2006 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2006 Olkalybowa - do której godziny imprezowałś? odpadłam o 22:47 A co tak wczesnie? Przeciez pewnie nie piłaś... Szybko męczysz się? Moja Żona podobnie... Odpadłam bo jeszcze miałam wiele rzeczy do zrobienia przed spaniem. Wysmarowac brzuszysko i mleczarnię kremem, pozabijac komary i wstac o 6 rano. No to myslę, że nie powinna Cię boleć głowa po imprezie... Chyba, że z powodu rosnącego brzuszka... głowa to mnie boli jak liczę ile nas będzie kosztować wyprawka dla maluszka No ile? Myślę, że 2-3tyś wystarczy. Ale trzeba kupować sukcesywnie, najlpeiej na wyprzedażach i promocjach... jeszcze sie nie odważyłam i nie zsumowałam,nastawiam sie na zakupy przez allegro, najchętniej u jednego sprzedawcy aby koszt przesyłki był jak najmniejszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 22.09.2006 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2006 A może w ramach posiadanych jeszcze możliwości ruszania się pochodzić po dużych marketach? Moja Żona tak robi i zawsze coś do domu przyniesie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 22.09.2006 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2006 A może w ramach posiadanych jeszcze możliwości ruszania się pochodzić po dużych marketach? Moja Żona tak robi i zawsze coś do domu przyniesie.. W zwiazku z tym,ze mieszkamy na wsi z dala od takich dobrodziejstw nie mam zbyt wiele okazji. Jutro się jednak taka nadarzy . Biorę listę z domu i porównywać będę ceny. Mamy debet na koncie wiec każda zaoszczędzona złotóweczka cieszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 22.09.2006 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2006 Debet to pewnie mają wszyscy na koniec budowy.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 22.09.2006 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2006 Debet to pewnie mają wszyscy na koniec budowy.. od razu człowiekowi raźniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 22.09.2006 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2006 Myślę, że nalezy po prostu pomysleć o dodatkowych źródłach dochodu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 22.09.2006 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2006 witajcie. Olka, a nie myslałaś, aby rozejrzec sie po rodzinie lub koleżankach? Dzieci szybko ze wszystkiego wyrastają, może ktos ma po swoich /koszulki, kaftaniki, spiochy, czapeczki, sweterki itp/. My mamy taka zasadę, że wszystkie rzeczy przekazujemy nastepnęmu niemowlakowi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 22.09.2006 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2006 Cześć Majka! Downo Cie nie "widziałem".. Co u Ciebie słychać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 22.09.2006 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2006 troche zarobiona byłam. Ale juz koniec sezonu, więc oddech łapię. Teraz zimę sprzedajemy A na rw tak szybko leca stronki, że nie miałam cierpliwości wszystkiego czytać A u nas, zostały wybudowane słupy pod taras i sa juz oblozone kamieniem /takim samym jak cokół/ Będzie to najdroższy taras na świecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 22.09.2006 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2006 taras może najdroższy, ale za to jaki elegancki.. Ja też zarobiony jestem, więc mam już takie zaległości na RW, że nie próbuję icg nadrabiać.. Stawiam, że kilkaset stron w plecy mam.. Nieralne do nadrobienia.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 22.09.2006 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2006 elegancja to moje drugie imię gorzej, że związane jest to z ograbieniem konta. Ale sama chciałam /mąż początkowo stawał okoniem, a potem przyjął mój pomysł za swój projekt / Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 22.09.2006 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2006 Najważniejsze, że doszliście z mężem do konsensusu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 22.09.2006 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2006 co najlepsze, że chyba nie Ale nie będewyprowadzac go z błędu Jedyna rzecz co sie nie udała, to wymurowanie w narożnym słupie grila Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 22.09.2006 14:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2006 Nie wszystko musi się udać. To do poniedziałku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 22.09.2006 14:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2006 witam! sto lat juz sie nie widzielismy czytalismy;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 22.09.2006 14:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2006 Olkalybowa nie przejmuj sie!wyprawke mozna kupic tanio na allegro!naprawde zdarzaja sie czeso super okazje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 22.09.2006 14:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2006 cio to?kasztanka przychodzi wszyscy wychodza? ;( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts