andre59 23.09.2006 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2006 już mi siem łocka klejom Dobranoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 23.09.2006 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2006 tzn.położe sie jak go już przywiozę ale która to będzie to nie wiadomo Papatki Ewka a gdzież on baluje i kobietę samą zostawia Gdzieś w pubie na Starym Rynku. jest nie lada okazja. Kolega postanowił,ze przez rok nie będzie pił i własnie dziś mija rok o 24.00. Kazdy chciał przy tym być, aby zobaczyć jego radość jak zaczerpnie pierwszego łyka po tak długim czasie. Nie chciałam wdychać dymu papierochów którego w pubach pełno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 23.09.2006 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2006 My tu gadu gadu a północ się zbliża Dobrej nocy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 23.09.2006 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2006 My tu gadu gadu a północ się zbliża co prawda to prawda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 23.09.2006 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2006 No dobra to i ja przymknę oko . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 23.09.2006 22:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2006 I ja też przymknę Męzulek juz w łózku, trzeba dołączyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 24.09.2006 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2006 Dzieńdoberek O , widzę że pierwsza wstałam Piękny dzień sie zapowiada , trzeba go uczciwie na powietrzu spędzić Idę kawkę zaparzyć , może jeszcze ktoś jest chętny ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 24.09.2006 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2006 Ja poprosze. Z mleczkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 24.09.2006 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2006 Ooo kawusia zawsze . Dziś o godz.3:40 nad ranem byłam na Starym Rynku w Poznaniu. Na naszej wsi juz dawno wszyscy spali a tam imprezy i życie towarzystkie na całego . Poczułam sie tak jakby obok mnie toczyło sie zupełnie inne zycie i jakaś taka przykrość ogarneła,że w nim nie uczestniczę . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 24.09.2006 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2006 Do pana Zdzicha Kwiatkowskiego, który od dłuższego czasu nie opłacał rachunków za gaz, przyszło upomnienie w dość ostrym tonie, podpisane przez kierownika działu windykacji Zakładu Gazowniczego.Pan Zdzich wziął kartkę papieru, usiadł przy biurku i odpisał co następuje:Szanowny Panie,pragnę Pana poinformować, iż raz na miesiąc gdy otrzymuję rentę, zbieramwszystkie rachunki dotyczące opłat za mieszkanie i resztę mediów. Wrzucam jedo dużego dzbana, mieszam i losuję trzy, z którymi idę na pocztę i opłacam.Jeżeli pańska Instytucja pozwoli sobie choćby jeszcze raz przysłać do mnielist utrzymany w podobnym tonie, to jej faktury na rok zostaną wykluczone zloterii.Z poważaniemZdzisław Kwiatkowski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolka 24.09.2006 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2006 Witam w ten piękny , słoneczny dzień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolka 24.09.2006 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2006 Do pana Zdzicha Kwiatkowskiego, który od dłuższego czasu nie opłacał rachunków za gaz, przyszło upomnienie w dość ostrym tonie, podpisane przez kierownika działu windykacji Zakładu Gazowniczego. Pan Zdzich wziął kartkę papieru, usiadł przy biurku i odpisał co następuje: Szanowny Panie, pragnę Pana poinformować, iż raz na miesiąc gdy otrzymuję rentę, zbieram wszystkie rachunki dotyczące opłat za mieszkanie i resztę mediów. Wrzucam je do dużego dzbana, mieszam i losuję trzy, z którymi idę na pocztę i opłacam. Jeżeli pańska Instytucja pozwoli sobie choćby jeszcze raz przysłać do mnie list utrzymany w podobnym tonie, to jej faktury na rok zostaną wykluczone z loterii. Z poważaniem Zdzisław Kwiatkowski Ola świetne ciekawe co mu odpisali ????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolka 24.09.2006 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2006 Byliśmy dziś na usg, mam zdjęcie twarzy obcego który siedzi w moim brzuchu. Oto on http://www.olkalybowa.republika.pl/glizda/21tydz.jpg Olunia śliczne maleństwo a znasz płeć ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolka 24.09.2006 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2006 i co nie ma nikogo ??????? pewnie albo jedzą albo spacerują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolka 24.09.2006 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2006 dobra znikam wybieram się w plener na słoneczko , na powietrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 24.09.2006 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2006 i co nie ma nikogo ??????? pewnie albo jedzą albo spacerują ja tm siedze od switu tylko jakos tak cichutko dzis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 24.09.2006 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2006 Obiad zjedzony, dzień zaliczony Pozdrawiam RW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 24.09.2006 14:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2006 Ale tu dziś spokojnie Idę dalej się tarasować Wpadnę za czas jakiś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ave 24.09.2006 14:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2006 witam wszystkich! spacer w lesie , pogoda cudna, mąż znalazł tyle grzybów, że na sos starczyło a teraz... kawusia i ulubione rialiti szoł czyli doktorzy z Lesnej Góry..... (na razie nie mogę się zorientować, czy to nowe odcinki, czy jeszcze powtórki) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 24.09.2006 14:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2006 Ale tu dziś spokojnie Idę dalej się tarasować Wpadnę za czas jakiś Cześć Maxi Możesz teraz? Później mnie nie będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts