Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Rekord wpisow....

Rysiu J

Recommended Posts

• Odpowiedzi 302,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• ila66

12921

• Jajcek

11240

• andre59

10909

• stukpuk

10872

Najaktywniejsi w wątku

Chetnie się poczęstuję . Dzieki Ewo :D Trzymasz sie jakoś??? :-?

jakoś ......to dobre określenie ......rozmawialiśmy wczoraj z Ulą -żoną Jurka -rozkleiliśmy się strasznie :cry:

Wiecie ,że życie toczy sie dalej ......świat ani na moment nie przystanął .....jak my odejdziemy będzie dokładnie tak samo 8)

Chetnie się poczęstuję . Dzieki Ewo :D Trzymasz sie jakoś??? :-?

jakoś ......to dobre określenie ......rozmawialiśmy wczoraj z Ulą -żoną Jurka -rozkleiliśmy się strasznie :cry:

Wiecie ,że życie toczy sie dalej ......świat ani na moment nie przystanął .....jak my odejdziemy będzie dokładnie tak samo 8)

Właśnie to uświadamia nam jakie nasze życie jest ulotne i kruche...

Trzeba robic wszystko, żeby czerpać z życia jak najwięcej i cieszyć sie drobiazgami.

Ty Ewo doskonale to potrafisz, az mnie czasem zadziwiasz swoją pogodą ducha. Naprawdę, zazdroszczę Ci tego

Właśnie to uświadamia nam jakie nasze życie jest ulotne i kruche...

Trzeba robic wszystko, żeby czerpać z życia jak najwięcej i cieszyć sie drobiazgami.

Ty Ewo doskonale to potrafisz, az mnie czasem zadziwiasz swoją pogodą ducha. Naprawdę, zazdroszczę Ci tego

nie znasz mnie -dlatego tak piszesz .....biore wszystko do siebie -przeżywam każdy problem ,nawet jak mnie nie dotyczy ....Henio wciąż mi tłumaczy ,że mam wrzucić na luz ,olać -brzydko mówiąc pewne rzeczy ,bo i tak nie mam na nie wpływu ,ale ja jak ta wiedźma wciąż i wciąz z uporem maniaka rozmyślam ,nie śpię ,modlę się .....Zazdroszczę mojemu Mężowi ,że potrafi wsiąść na rower i zmęczyć sie na nim do upadłego zapominając o problemach ....