Jajcek 27.09.2006 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2006 Gudiwnin zaczęłam świntuszyć to od razu się Andre pokazał uderz w stół anożyce sie odezwą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 27.09.2006 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2006 Dzięki Ewka, powoli te skóry zaczynam ściagać . jakoś to trzeba uczcić oj tak zażycze sobie delikatny masaż kremem przeciw rozstępom, dla Pawła bedzie to nie lada wyzwanie bo nie cierpi wszelakich mazideł To niech cię dobrze wymasuje i wszędzie Ale ty wymagająca jesteś i tu, i tam, i jeszcze tutaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 27.09.2006 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2006 Tak wogóle to doła mam strasznego,jak mi lepiej to se poklikam...a jak se poklikam to mi lepiej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 27.09.2006 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2006 Dzięki Ewka, powoli te skóry zaczynam ściagać . jakoś to trzeba uczcić oj tak zażycze sobie delikatny masaż kremem przeciw rozstępom, dla Pawła bedzie to nie lada wyzwanie bo nie cierpi wszelakich mazideł To niech cię dobrze wymasuje i wszędzie Ale ty wymagająca jesteś tak to prawda dbam o swoje ciało musi mi jeszcze trochę posłużyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 27.09.2006 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2006 Gudiwnin zaczęłam świntuszyć to od razu się Andre pokazał uderz w stół anożyce sie odezwą co to są "anożyce"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 27.09.2006 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2006 Dzięki Ewka, powoli te skóry zaczynam ściagać . jakoś to trzeba uczcić oj tak zażycze sobie delikatny masaż kremem przeciw rozstępom, dla Pawła bedzie to nie lada wyzwanie bo nie cierpi wszelakich mazideł To niech cię dobrze wymasuje i wszędzie Ale ty wymagająca jesteś i tu, i tam, i jeszcze tutaj wczuwasz się Andre? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 27.09.2006 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2006 Ola My też mieliśmy skórzaną w tym roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 27.09.2006 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2006 Dzięki Ewka, powoli te skóry zaczynam ściagać . jakoś to trzeba uczcić oj tak zażycze sobie delikatny masaż kremem przeciw rozstępom, dla Pawła bedzie to nie lada wyzwanie bo nie cierpi wszelakich mazideł To niech cię dobrze wymasuje i wszędzie Ale ty wymagająca jesteś i tu, i tam, i jeszcze tutaj wczuwasz się Andre? kiedyś to lubiłem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 27.09.2006 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2006 Dzięki Ewka, powoli te skóry zaczynam ściagać . jakoś to trzeba uczcić oj tak zażycze sobie delikatny masaż kremem przeciw rozstępom, dla Pawła bedzie to nie lada wyzwanie bo nie cierpi wszelakich mazideł To niech cię dobrze wymasuje i wszędzie Ale ty wymagająca jesteś i tu, i tam, i jeszcze tutaj wczuwasz się Andre? szybciej Andre, szybciej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 27.09.2006 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2006 Ola My też mieliśmy skórzaną w tym roku a dwudziesta to jaka jest? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 27.09.2006 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2006 Dzięki Ewka, powoli te skóry zaczynam ściagać . jakoś to trzeba uczcić oj tak zażycze sobie delikatny masaż kremem przeciw rozstępom, dla Pawła bedzie to nie lada wyzwanie bo nie cierpi wszelakich mazideł To niech cię dobrze wymasuje i wszędzie Ale ty wymagająca jesteś i tu, i tam, i jeszcze tutaj wczuwasz się Andre? szybciej Andre, szybciej powoli, podchoraży zawsze zdąży Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 27.09.2006 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2006 co jest, nie nadążacie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 27.09.2006 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2006 Ola My też mieliśmy skórzaną w tym roku a dwudziesta to jaka jest? 1 rok - wesele papierowe 2 lata - wesele bawełniane 3 lata - wesele skórzane 4 lata - wesele kwiatowe 5 lat - wesele drewniane 6 lat - wesele cukrowe 7 lat - wesele miedziane 8 lat - wesele blaszane 9 lat - wesele gliniane 10 lat - wesele cynowe 11 lat - wesele stalowe 12 lat - wesele jedwabne 13 lat - wesele koronkowe 14 lat - wesele kości słoniowej 15 lat - wesele szklane 20 lat - wesele porcelanowe 25 lat - wesele srebrne 30 lat - wesele perłowe 35 lat - wesele płócienne 40 lat - wesele rubinowe 45 lat - wesele platynowe 50 lat - wesele złote... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 27.09.2006 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2006 czajnikują, krucafuks Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 27.09.2006 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2006 Gudiwnin zaczęłam świntuszyć to od razu się Andre pokazał uderz w stół anożyce sie odezwą co to są "anożyce"? To chyba takie bardzo chude panie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 27.09.2006 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2006 15 to raczej kryształowe nie szklane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 27.09.2006 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2006 Ola My też mieliśmy skórzaną w tym roku a dwudziesta to jaka jest? 1 rok - wesele papierowe 2 lata - wesele bawełniane 3 lata - wesele skórzane 4 lata - wesele kwiatowe 5 lat - wesele drewniane 6 lat - wesele cukrowe 7 lat - wesele miedziane 8 lat - wesele blaszane 9 lat - wesele gliniane 10 lat - wesele cynowe 11 lat - wesele stalowe 12 lat - wesele jedwabne 13 lat - wesele koronkowe 14 lat - wesele kości słoniowej 15 lat - wesele szklane 20 lat - wesele porcelanowe 25 lat - wesele srebrne 30 lat - wesele perłowe 35 lat - wesele płócienne 40 lat - wesele rubinowe 45 lat - wesele platynowe 50 lat - wesele złote... porcelanowe, hmmm..... łatwo potłuc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 27.09.2006 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2006 Gudiwnin zaczęłam świntuszyć to od razu się Andre pokazał uderz w stół anożyce sie odezwą co to są "anożyce"? To chyba takie bardzo chude panie ano chyba tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 27.09.2006 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2006 Nowa stronka blisko? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 27.09.2006 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2006 czajnikują, krucafuks ja wyjątkowo nie czajnikuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts