zaba_gonia 28.09.2006 17:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2006 i czasem ja reszta pewnie też , tylko nic nie gadają qm, qm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 28.09.2006 17:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2006 Od paru dni jestem na diecie bo chcę dobrze wypaść na zjeździe koleżeńskim z liceum. Wczoraj dostałam opakowanie ptasiego mleczka i nie wiem jakim cudem juz go nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolka 28.09.2006 17:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2006 i czasem ja reszta pewnie też , tylko nic nie gadają a dlaczego nic nie mówią ?????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 28.09.2006 17:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2006 i czasem ja reszta pewnie też , tylko nic nie gadają qm, qm najwyżej qumczą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 28.09.2006 17:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2006 i czasem ja reszta pewnie też , tylko nic nie gadają a dlaczego nic nie mówią ?????? bo się czają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolka 28.09.2006 17:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2006 i czasem ja reszta pewnie też , tylko nic nie gadają a dlaczego nic nie mówią ?????? bo się czają no tak czajnikowcy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolka 28.09.2006 17:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2006 a Jacuś gdzie się podziewa ????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 28.09.2006 17:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2006 a Jacuś gdzie się podziewa ????? Jajcuś przedawkował i jest na odwyku Ja też muszę o tym pomyślec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolka 28.09.2006 17:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2006 oki zmykam na kolację i pózniej pod prysznic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolka 28.09.2006 17:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2006 a Jacuś gdzie się podziewa ????? Jajcuś przedawkował i jest na odwyku Ja też muszę o tym pomyślec e tam marudzisz a ja skoczę po kolejną dawkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 28.09.2006 17:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2006 a Jacuś gdzie się podziewa ????? Jajcuś przedawkował i jest na odwyku Ja też muszę o tym pomyślec Verunia< nie rób nam tego!!! kto będzie wtedy świntuszyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolka 28.09.2006 17:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2006 a Jacuś gdzie się podziewa ????? Jajcuś przedawkował i jest na odwyku Ja też muszę o tym pomyślec Verunia< nie rób nam tego!!! kto będzie wtedy świntuszyć no właśnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 28.09.2006 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2006 czesc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ave 28.09.2006 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2006 cześć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 28.09.2006 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2006 sliczne te ciuszki ale Olka jak chcesz szalec to tak jak napisała Ania pajacyki są lepsze... no i nie kupuj rozmiaru 56 bo maluch bardzo szybko wyrośnie... To na samym początku ma byc odziany wyłacznie w kocyk?No przeciez muszę go w coś ubrać . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ave 28.09.2006 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2006 sliczne te ciuszki ale Olka jak chcesz szalec to tak jak napisała Ania pajacyki są lepsze... no i nie kupuj rozmiaru 56 bo maluch bardzo szybko wyrośnie... To na samym początku ma byc odziany wyłacznie w kocyk?No przeciez muszę go w coś ubrać . ale taki maluch strasznie szybko rośnie (mi zostało sporo ciuszków "niechodzonych"- mój syn ma 16 lat ) rzeczywiscie lepiej kupować troche większe - bo to jest rozmiar wyjsciowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 28.09.2006 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2006 a Jacuś gdzie się podziewa ????? Jajcuś przedawkował i jest na odwyku Ja też muszę o tym pomyślec Verunia< nie rób nam tego!!! kto będzie wtedy świntuszyć Jak to kto ? ZABA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 29.09.2006 03:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2006 sliczne te ciuszki ale Olka jak chcesz szalec to tak jak napisała Ania pajacyki są lepsze... no i nie kupuj rozmiaru 56 bo maluch bardzo szybko wyrośnie... To na samym początku ma byc odziany wyłacznie w kocyk?No przeciez muszę go w coś ubrać . Nie, nie w sam kocyk Ale jak bedziesz miała dwa ciuszki 56 i od razu kilka 62 to chyba będzie najlepiej. I niestety nawet nie zauważysz (to kwestia 3 tygodni) kiedy 56 będą już za małe Paweł nosi już 86... A tak w ogóle to wstawać śpiochy! Boki Was nie bola od tego wylegiwania sie do południa?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 29.09.2006 05:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2006 Ale Wy jesteście śpiochy, no naprawdę A ja już dom poodkurzałam i w sklepie byłam Tylko Pafcio wciąż nie śpiący Ale czas na jego pierwszą drzemkę juz się zbliża Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 29.09.2006 05:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2006 czesc wszystkim no ja tez nie spię....ide zaraz do banku ....niestety zaniesc kaske Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts