Anna Wiśniewska 29.09.2006 05:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2006 czesc wszystkim no ja tez nie spię....ide zaraz do banku ....niestety zaniesc kaske Cześć Teska! Masz tę gorsza opcję Brać od nich kaskę jest zdecydowanie przyjemniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 29.09.2006 06:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2006 dzien dobry kochani Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 29.09.2006 06:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2006 witam. Co słychać? Czy ktoś wie co się stało z Kasią Sławkowną?? PS Ale się wczoraj strułem... Dobrze, że dziś już wszystko jest OK. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 29.09.2006 06:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2006 kze , witaj co ci zaszkodzilo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 29.09.2006 07:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2006 Chyba sałatka z majonezem... W niedzielę była zrobiona i we środę zjadłem by nie zmarnowało się.. Więcej nie będę słuchał Żony, co mówi, "jedz sałatki bo zrobiłam. Następny raz nie zrobię, bo widzę, że nie jesz..." Od wczoraj na diecie jestem.. Ale może przez to troszkę schudnę. W każdej sytuacji trzeba znaleźć jak najwięcej pozytywów... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 29.09.2006 07:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2006 Hej frosch! Hej kze! Kze, ale jedna sałatka, która Ci zaszkodziła to nie powód, zeby ich wcale nie jeść. Wiesz, sałatki są bardzo zdrowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 29.09.2006 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2006 Dzień dobry piątkowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 29.09.2006 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2006 Cześć Ania. Nie twierdzę, że sałatki sa niezdrowe, lecz.. nie można dawać się podpuszczać Żonie. Trzeba być twardym. Bo inaczej to ja jestem struty, a Żona .. i tak wkurzona bo jak Mąż chory to nie ma z niego żadnego pożytku tzn. po moim poworcie musi dalej zajmować się Madzią, a nie zrobić coś w domu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 29.09.2006 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2006 witam wszystkich mgliście migła - tak mówiła moja Kaśka jak była malutka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 29.09.2006 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2006 hallo ania i funia kze , salatke trzeba zjadac szybciej .Zycze ci szybiego powrotu do formy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 29.09.2006 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2006 Cześć Ania. Nie twierdzę, że sałatki sa niezdrowe, lecz.. nie można dawać się podpuszczać Żonie. Trzeba być twardym. Bo inaczej to ja jestem struty, a Żona .. i tak wkurzona bo jak Mąż chory to nie ma z niego żadnego pożytku tzn. po moim poworcie musi dalej zajmować się Madzią, a nie zrobić coś w domu... Heniek zawsze zjada resztki ( mimo mojego sprzeciwu )mówiąc .....lepiej zjeść i odchorować niż by się miało zmarnować ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 29.09.2006 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2006 Dzień dobry Pani Sędzio Hej Ew-ka! Ja mówiłam gmła Kze, no tak - chory chłop to kolejne dziecko do opieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 29.09.2006 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2006 hejka ewunia troche mnie nie bylo , widze ,ze pozmienialiscie sobie co niektorzy avatarki (bardzo fajne) ja nie mam weny ostatnio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 29.09.2006 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2006 moja Olusia mowila mgyla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 29.09.2006 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2006 Kze, no tak - chory chłop to kolejne dziecko do opieki Leżałem w łóżku, nic nie chciałem od innych.. Tylko że Zona musiała dalej zajmować się córką, a sądziła, że jak ja wrócę to ja się zajmę.. Babci nie lubi za bardzo "wykorzystywać".. Nie wiem czemu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 29.09.2006 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2006 Kaśka jeszcze przekręcała słowo skra ...petki fajnie tak powspominać a podoba Wam sie mój kotek ??? bo mnie barrrrdzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 29.09.2006 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2006 musze sie wzmocnic , bo jakas mulasta dzisiaj jestem http://www.kawa-online.com/images/cache/phpThumb_cache_kawa-online.com_src87bd948143520a6293db1ea8e01647b6_par445307d8307cf986b4e11309a8ae6bad_dat1146522225.jpeg zaraszam na kaffke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 29.09.2006 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2006 Kze, no tak - chory chłop to kolejne dziecko do opieki Leżałem w łóżku, nic nie chciałem od innych.. Tylko że Zona musiała dalej zajmować się córką, a sądziła, że jak ja wrócę to ja się zajmę.. Babci nie lubi za bardzo "wykorzystywać".. Nie wiem czemu... Wiem kze, wiem Takie rzeczy się zdarzają Ja się prawie wściekłam jak Paweł miał około 1 m-ca a mój mąż się rozłożył na grypę. Myślałam, że go uduszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 29.09.2006 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2006 Cześć Ew-ka! Cześć Ania. Nie twierdzę, że sałatki sa niezdrowe, lecz.. nie można dawać się podpuszczać Żonie. Trzeba być twardym. Bo inaczej to ja jestem struty, a Żona .. i tak wkurzona bo jak Mąż chory to nie ma z niego żadnego pożytku tzn. po moim poworcie musi dalej zajmować się Madzią, a nie zrobić coś w domu... Heniek zawsze zjada resztki ( mimo mojego sprzeciwu )mówiąc .....lepiej zjeść i odchorować niż by się miało zmarnować ..... Już nie zamierzam jadać sałatek, co maja więcej niż 2 dni. Miałęm podobne podejście do Heńka, ale przeszło mi.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 29.09.2006 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2006 dobra kawa nie jest zła od kilku dni słodzę kawę ....miodem ...pycha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts