Ew-ka 29.09.2006 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2006 Krzysiu -powiedz Iwonce -jak zacznie coś szykować ,że ma robić tak samo, ale o połowę mniej wtedy nic nie będzie zostawać i nie będzie sie psuło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 29.09.2006 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2006 Kaśka jeszcze przekręcała słowo skra ...petki fajnie tak powspominać a podoba Wam sie mój kotek ??? bo mnie barrrrdzo Ostatnio rozmawiałam z pięciolatką, która ślicznie mówiła, że NITK nie siedzi pod jabłonką Kotek śliczny A jak zabawnie łebkiem kiwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 29.09.2006 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2006 kze , zal mi ciebie bardzo ew-unia , kotek jest super (gdy na niego patrze jas od razu mi sie buzka smieje)dzieciaki super przekrecaja slowka (choc dziewczynki chyba czesciej to robia) u mnie byl np kepucz i ......kto zgadnie co to : es-esy[/i] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 29.09.2006 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2006 Kze, no tak - chory chłop to kolejne dziecko do opieki Leżałem w łóżku, nic nie chciałem od innych.. Tylko że Zona musiała dalej zajmować się córką, a sądziła, że jak ja wrócę to ja się zajmę.. Babci nie lubi za bardzo "wykorzystywać".. Nie wiem czemu... Wiem kze, wiem Takie rzeczy się zdarzają Ja się prawie wściekłam jak Paweł miał około 1 m-ca a mój mąż się rozłożył na grypę. Myślałam, że go uduszę U mnie dziadkowie co mieszkają bardzo blisko zaraz po urodzeniu córci .. zaziębili się!! Wtedy kiedy przywiozłem Żonę ze szpitala i była potrzebna największa pomoc to .. Babcia nie mogła.. Też irytowaliśmy się, ale .. Ja uważam, że choroba nie wybiera. A że ja jakoś super okazem zdrowia nie jestem to może to i Żonę denerwuję... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 29.09.2006 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2006 Ew-ka bardzo ładny animopwany gif z kotkiem.. Krzysiu -powiedz Iwonce -jak zacznie coś szykować ,że ma robić tak samo, ale o połowę mniej wtedy nic nie będzie zostawać i nie będzie sie psuło No tak, ale ta sałatka była z grilla u rodziców. A grill był w niedzielę. Niemniej powiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 29.09.2006 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2006 Kaśka jeszcze przekręcała słowo skra ...petki fajnie tak powspominać a podoba Wam sie mój kotek ??? bo mnie barrrrdzo Ostatnio rozmawiałam z pięciolatką, która ślicznie mówiła, że NITK nie siedzi pod jabłonką Kotek śliczny A jak zabawnie łebkiem kiwa Gratki, gratki!! PS Dawno nikomu nie gratulowałem zdobycia punku.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 29.09.2006 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2006 Aniu zapraszam na śniadanko http://chlebdomowejroboty.blox.pl/resource/03.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 29.09.2006 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2006 kze , zal mi ciebie bardzo Dzięki! Od razu mi lepiej. Żona mi nic nie współczuła, jak ledwo żyłem. Chyba tego było mi trzeba. Miło się gada, ale musze do opracy wracać. W końcu trzeba na ten dom zarobić, a od września przeciez jestem w nowej pracy. A w nowej pracy trzeba się wykazać, nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 29.09.2006 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2006 gratki ania http://www.intymna.bptnet.pl/alles/melodybikini3.jpg ja mam bratanice 3,5-letnia i ostatnio sie sie dowiedzialam,ze ciocia Gosia ma hajny telehon z kabelem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 29.09.2006 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2006 kze , zal mi ciebie bardzo Dzięki! Od razu mi lepiej. Żona mi nic nie współczuła, jak ledwo żyłem. Chyba tego było mi trzeba. Miło się gada, ale musze do opracy wracać. W końcu trzeba na ten dom zarobić, a od września przeciez jestem w nowej pracy. A w nowej pracy trzeba się wykazać, nie? milego dnia wobec tego zycze (no i lepszego samopoczucia) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 29.09.2006 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2006 pączki dla wszystkich do kawki http://chlebdomowejroboty.blox.pl/resource/paczki_kathy.jpg spadam do pracy ......miłego dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 29.09.2006 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2006 dzieki ew-ka , milego ja tez zaraz ide do pracy (a mam dzisiaj wyjatkowo leniwy dzien ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 29.09.2006 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2006 sliczne te ciuszki ale Olka jak chcesz szalec to tak jak napisała Ania pajacyki są lepsze... no i nie kupuj rozmiaru 56 bo maluch bardzo szybko wyrośnie... To na samym początku ma byc odziany wyłacznie w kocyk?No przeciez muszę go w coś ubrać . Olka a wiesz jaki rozmiar będzie nosic? tzn jak duzy syn sie urodzi? kup z 2-3 body rozmiar 56, - 3-4sztuki rozmiaru 62 do tego pajacyki tez 62, zawsze za długie rękawki mozna podwinąć, a na dłuższe nogawki załozyc skarpetki.. uwierz nie piszę złośliwie tylko przemawia moje doświadczenie i moich koleżanek... miałam znajoma której rodizna i ona nakupowała rozmiaru 56 bo z usg nie wychodziło bardzo duże dziecko a tu po porodzie maluch miał 59 cm i 56 były za małe... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 29.09.2006 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2006 sliczne te ciuszki ale Olka jak chcesz szalec to tak jak napisała Ania pajacyki są lepsze... no i nie kupuj rozmiaru 56 bo maluch bardzo szybko wyrośnie... To na samym początku ma byc odziany wyłacznie w kocyk?No przeciez muszę go w coś ubrać . Olka a wiesz jaki rozmiar będzie nosic? tzn jak duzy syn sie urodzi? kup z 2-3 body rozmiar 56, - 3-4sztuki rozmiaru 62 do tego pajacyki tez 62, zawsze za długie rękawki mozna podwinąć, a na dłuższe nogawki załozyc skarpetki.. uwierz nie piszę złośliwie tylko przemawia moje doświadczenie i moich koleżanek... miałam znajoma której rodizna i ona nakupowała rozmiaru 56 bo z usg nie wychodziło bardzo duże dziecko a tu po porodzie maluch miał 59 cm i 56 były za małe... Sylvia ma rację Paweł miał 61 cm. Ciuszki w rozmiarze 56 pasowały na niego tylko w szpitalu Potem od razu się przerzuciłam na 62, które też posłużyły jedynie 2 tygodnie. Paweł na dłużej zatrzymał się dopiero przy 68 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 29.09.2006 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2006 Dzięki za gatki! RANKINGUM RECORDUM: 1. Jajcek - 296 2. inż. Mamoń - 246 3. SławekD-żonka - 187 4. Joanna i Janusz - 135 5. kze - 133 6. verunia - 127 7. Whisper -119 8. fizyk - 99 9. Olkalybowa - 95 10. kasztanka - 92 11. Majka - 85 12. maksiu - 80 13. Teska - 62 14. Sonika - 51 15. badi - 42 16. monka- 41 17. andrzejka- 38 18. Moniś, Aga J.G - 36 20. facio, Ania Wiśniewska - 35 22. zaba_gonia - 30 23. markus_gdynia - 29 24. Jezier - 28 25. Nefer - 25 26, andre59, marcel2000 - 23 28. Ew-ka - 21 29. Trini, Witos - 20 31. Funia - 18 32. Tola, Sylvia1 - 16 34. Agniesia - 14 35. joola - 13 36. Karolka - 11 37. Jane, Wojty, frosch - 10 40. kasia64, prymasek - 9 42. duende - 8 43. kolia, Zielonooka, Maxtorka- 7 46. Januszz, tabaluga1 - 6 48. ania, lafcadio, edzia, Paty, jamles, gawel- 5 54. Ewuś, Pawson - 4 56. damiangajda, Jańcek69, Daria, Agacka - 3 60. Baba_budowniczy, DARIO 2, Gryfpc, pp - 2 64. xrrr82, Dagi, Gość, Jolka, modulor, Olka, Molly, A-g-n-e-s, Osowa, jolana, Mychalina, Maluszek, Sloneczko - 1 STRESZCZENIE: Marne próby świntuszenia, zakupy maluśkich ciuszków na allegro, zatrucie pokarmowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 29.09.2006 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2006 Anula Gatulki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 29.09.2006 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2006 przy kawce witam.... a kto to tam marnie swintuszył???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 29.09.2006 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2006 Dzięki Jajcuś! Teska, no wiesz, ten... no... Właśnie wróciliśmy z Pawłem z dwugodzinnego spaceru. Paweł pierwszy raz siedział w spacerówce i majtał nóżkami Ale mu się podobało! Rechotał się pół drogi Czy u Was też jest tak cudnie? Cieplutko i słonecznie? Aż się nie chce do domu wchodzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 29.09.2006 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2006 Kaśka jeszcze przekręcała słowo skra ...petki fajnie tak powspominać a podoba Wam sie mój kotek ??? bo mnie barrrrdzo Ostatnio rozmawiałam z pięciolatką, która ślicznie mówiła, że NITK nie siedzi pod jabłonką Kotek śliczny A jak zabawnie łebkiem kiwa a moj synek kiedys mowil lefu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 29.09.2006 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2006 Dzięki Jajcuś! Teska, no wiesz, ten... no... Właśnie wróciliśmy z Pawłem z dwugodzinnego spaceru. Paweł pierwszy raz siedział w spacerówce i majtał nóżkami Ale mu się podobało! Rechotał się pół drogi Czy u Was też jest tak cudnie? Cieplutko i słonecznie? Aż się nie chce do domu wchodzić melduje w Szczecinie piękniasta pogoda....słonce...ani jednej chmurki na niebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts