Ew-ka 29.09.2006 15:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2006 Nie wiem, czy to storczyk Wiem, że na kwiatku zwisa niemowlak A storczyki są chyba bardzo trudne w uprawie. Tym większe gratulacje! storczyki nie są trudne w uprawie ....one rosną same bez pielęgnacji .....zamiast ziemi maja śmieci -jakaś kora ,kamyki czy inne i należy rzadko je podlewać ten storczyk jest mi niezwykle bliski .....dostałam go od Jurka w ubiegłym roku ..... .....kwitł od września do stycznia ....potem miał okres uśpienia ,tzn nic z nim nie robiłam -odstawiłam na okno w sypialni i raz na m-c podlałam .....aż w czerwcu zauważyłam,że zaczął wypuszczać nowe kwiaty...i tak kwitnie sobie przypominając mi http://img242.imageshack.us/img242/1720/storczyknz2.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolka 29.09.2006 15:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2006 Nie wiem, czy to storczyk Wiem, że na kwiatku zwisa niemowlak A storczyki są chyba bardzo trudne w uprawie. Tym większe gratulacje! storczyki nie są trudne w uprawie ....one rosną same bez pielęgnacji .....zamiast ziemi maja śmieci -jakaś kora ,kamyki czy inne i należy rzadko je podlewać ten storczyk jest mi niezwykle bliski .....dostałam go od Jurka w ubiegłym roku ..... .....kwitł od września do stycznia ....potem miał okres uśpienia ,tzn nic z nim nie robiłam -odstawiłam na okno w sypialni i raz na m-c podlałam .....aż w czerwcu zauważyłam,że zaczął wypuszczać nowe kwiaty...i tak kwitnie sobie przypominając mi http://img242.imageshack.us/img242/1720/storczyknz2.jpg wow śliczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 29.09.2006 17:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2006 Witajcie nalogowcy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ave 29.09.2006 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2006 storczyki nie są trudne w uprawie ....one rosną same bez pielęgnacji .....zamiast ziemi maja śmieci -jakaś kora ,kamyki czy inne i należy rzadko je podlewać ten storczyk jest mi niezwykle bliski .....dostałam go od Jurka w ubiegłym roku ..... .....kwitł od września do stycznia ....potem miał okres uśpienia ,tzn nic z nim nie robiłam -odstawiłam na okno w sypialni i raz na m-c podlałam .....aż w czerwcu zauważyłam,że zaczął wypuszczać nowe kwiaty...i tak kwitnie sobie przypominając mi http://img242.imageshack.us/img242/1720/storczyknz2.jpg łoł cześć - chyba znalazłam rośliny, które i ja mogłabym pielegnować! widzę Jacka - cześć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 29.09.2006 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2006 Halo, halooo! Wszyscy Shreka oglądają? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 29.09.2006 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2006 Halo, halooo! Wszyscy Shreka oglądają? ja nie , a gdzie jest? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 29.09.2006 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2006 Halo, halooo! Wszyscy Shreka oglądają? ja nie , a gdzie jest? Na TVNie ale już go mało zostało. (Teraz będzie noc podczas której Fiona się przepoczwarzy w jaskini.) Aktualnie reklamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 29.09.2006 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2006 Halo, halooo! Wszyscy Shreka oglądają? ja nie , a gdzie jest? Na TVNie ale już go mało zostało. (Teraz będzie noc podczas której Fiona się przepoczwarzy w jaskini.) Aktualnie reklamy aaaa, reklamy to ja lecę oglądać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 29.09.2006 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2006 Wewnętrzne pfsie - cudna reklama I znowu Shrek. Ja jednak wymiękam. Nie da się wstawać o 5 i jeszcze mieć siłę wieczorem Obrazki mi się rozjeżdżają Chyba dobranoc - o ile prysznic mnie nie rozbudzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 29.09.2006 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2006 nie zostawiaj mnie samej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 29.09.2006 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2006 Gdzie Olka, gdzie Andre, żaba, Jajcek Mamoń i cała reszta? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 29.09.2006 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2006 http://www.fotopolis.pl/galeria/thumbs/cztery-1.jpghttp://www.fotopolis.pl/galeria/thumbs/cztery-1.jpghttp://www.fotopolis.pl/galeria/thumbs/cztery-1.jpghttp://www.fotopolis.pl/galeria/thumbs/cztery-1.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 29.09.2006 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2006 nie zostawiaj mnie samej To jeszcze zostanę. Do nastepnej stronki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 29.09.2006 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2006 Gdzie Olka, gdzie Andre, żaba, Jajcek Mamoń i cała reszta? Karolka obiecała wpaść koło 10 Ale zaraz będziesz miała cudnego posta (albo juz miałaś, gdy ja to piszę ). O numerek chodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 29.09.2006 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2006 No i gdzie jesteś Verunia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 29.09.2006 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2006 jestem, sprawdzałam ile do końca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 29.09.2006 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2006 No nie czaj się, Verunia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 29.09.2006 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2006 ja czaję? nie czaję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 29.09.2006 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2006 No w każdym bądź razie jakaś Anka stronkę pyknie Chyba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 29.09.2006 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2006 jak ty to popraw ranking, bo jest błąd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts