zaba_gonia 01.10.2006 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2006 Pijemy??? co pijemy, co pijemy? herbatkę z cytrynką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 01.10.2006 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2006 Pijemy??? co pijemy, co pijemy? Witam witam miłe Panie Niestety mi się już piwko kończy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 01.10.2006 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2006 Pijemy??? co pijemy, co pijemy? Witam witam miłe Panie Niestety mi się już piwko kończy Otwieramy drugie Inżynierze???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 01.10.2006 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2006 Pijemy??? co pijemy, co pijemy? Witam witam miłe Panie Niestety mi się już piwko kończy Otwieramy drugie Inżynierze???? Drugie skrzynkie mam nadzieję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 01.10.2006 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2006 Pijemy??? co pijemy, co pijemy? Witam witam miłe Panie Niestety mi się już piwko kończy Otwieramy drugie Inżynierze???? Żabko - myślałem, że już uciekłaś a tutaj - niespodzianka No więc pijemy, a nawet natrąbiamy się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 01.10.2006 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2006 Pijemy??? co pijemy, co pijemy? Witam witam miłe Panie Niestety mi się już piwko kończy Otwieramy drugie Inżynierze???? Drugie skrzynkie mam nadzieję Maxtorko - dobrze zgadujesz. Żaba i ja zawsze operujemy całymi skrzynkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 01.10.2006 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2006 Pijemy??? co pijemy, co pijemy? herbatkę z cytrynką Błe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 01.10.2006 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2006 Pijemy??? co pijemy, co pijemy? Witam witam miłe Panie Niestety mi się już piwko kończy Otwieramy drugie Inżynierze???? Drugie skrzynkie mam nadzieję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 01.10.2006 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2006 Pijemy??? co pijemy, co pijemy? Witam witam miłe Panie Niestety mi się już piwko kończy Otwieramy drugie Inżynierze???? Żabko - myślałem, że już uciekłaś a tutaj - niespodzianka No więc pijemy, a nawet natrąbiamy się jestem za Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 01.10.2006 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2006 To ile piwek zostało do końca? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 01.10.2006 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2006 mnie wychodzi jakieś 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 01.10.2006 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2006 szybko, ....bo sama wypiję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 01.10.2006 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2006 To ile piwek zostało do końca? Ja piję dwunaste więc zostanie 11 Ale sądząc po tym jak forum zamula szybko je wypijemy I może ktoś do nas dołączy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 01.10.2006 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2006 no to następne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 01.10.2006 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2006 Pijemy??? co pijemy, co pijemy? Witam witam miłe Panie Niestety mi się już piwko kończy Otwieramy drugie Inżynierze???? Żabko - myślałem, że już uciekłaś a tutaj - niespodzianka No więc pijemy, a nawet natrąbiamy się jestem za Za oknem ciemność, zimność, mokrość jak w listopadzie. A mi już w głowie szumi. Zamykam oczy i nadal mi szumi. To drzewa szumią nade mną. Gdzieś na łące jestem. Jest ciepło i słonecznie. Leżę sobie, jest piwko, obłoki sobie płyną na niebie ... ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 01.10.2006 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2006 zapraszam na piwo http://www.icpnet.pl/~ohla/5l/tyskie_2002_a.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 01.10.2006 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2006 Pijemy??? co pijemy, co pijemy? Witam witam miłe Panie Niestety mi się już piwko kończy Otwieramy drugie Inżynierze???? Żabko - myślałem, że już uciekłaś a tutaj - niespodzianka No więc pijemy, a nawet natrąbiamy się jestem za Za oknem ciemność, zimność, mokrość jak w listopadzie. A mi już w głowie szumi. Zamykam oczy i nadal mi szumi. To drzewa szumią nade mną. Gdzieś na łące jestem. Jest ciepło i słonecznie. Leżę sobie, jest piwko, obłoki sobie płyną na niebie ... ... ale się nawaliłeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 01.10.2006 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2006 szybko, szybko bo już parę ostatnich zostało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 01.10.2006 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2006 Pijemy??? co pijemy, co pijemy? Witam witam miłe Panie Niestety mi się już piwko kończy Otwieramy drugie Inżynierze???? Żabko - myślałem, że już uciekłaś a tutaj - niespodzianka No więc pijemy, a nawet natrąbiamy się jestem za Za oknem ciemność, zimność, mokrość jak w listopadzie. A mi już w głowie szumi. Zamykam oczy i nadal mi szumi. To drzewa szumią nade mną. Gdzieś na łące jestem. Jest ciepło i słonecznie. Leżę sobie, jest piwko, obłoki sobie płyną na niebie ... ... zaraz...zaraz...gdzieś to słyszałam.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 01.10.2006 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2006 zapraszam na piwo http://www.icpnet.pl/~ohla/5l/tyskie_2002_a.jpg A pipę za przeproszeniem masz czy się jakoś inaczej z tej puszeczki nalewa ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts