Maxtorka 01.10.2006 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2006 Moje gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 01.10.2006 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2006 i następne, o kurczę siusiu mi się chce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 01.10.2006 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2006 A pipę za przeproszeniem masz czy się jakoś inaczej z tej puszeczki nalewa ? pipę???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 01.10.2006 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2006 i następne, o kurczę siusiu mi się chce Gaciorki Leć już leć , ino butków nie zamocz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 01.10.2006 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2006 A pipę za przeproszeniem masz czy się jakoś inaczej z tej puszeczki nalewa ? pipę???? Noooo , ten kranik co się go wkręca z góry tak się sympatycznie nazywa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 01.10.2006 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2006 A pipę za przeproszeniem masz czy się jakoś inaczej z tej puszeczki nalewa ? pipę???? Pipę czyli rurkę wbrew pozorom Żaba - a co Ty miałaś na myśli? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 01.10.2006 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2006 Heloł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 01.10.2006 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2006 i następne, o kurczę siusiu mi się chce Gaciorki Leć już leć , ino butków nie zamocz utrzymałam STRESZCZENIE (będzie długie bo Mamoń czyta) -Poprzednią stronę, jeszcze w sobotę otworzyła ave i tym samym wpisała się na listę -Nocne czuwanie Gawła -Perypetie zębowe ciąg dalszy -Rozważania co tygryski lubią najbardziej -niedzielno-wieczorne chlańsko piwa pod przewodnictwem żaby i Mamonia RANKINGUM RECORDUM: 1. Jajcek - 296 2. inż. Mamoń - 248 3. SławekD-żonka - 187 4. Joanna i Janusz - 135 5. kze - 133 6. verunia - 129 7. Whisper -119 8. fizyk - 99 9. Olkalybowa - 93 10. kasztanka - 92 11. Majka - 85 12. maksiu - 80 13. Teska - 62 14. Sonika - 51 15. badi - 42 16. monka- 41 17. andrzejka- 38 18. Moniś, Aga J.G - 36 20. facio, Ania Wiśniewska - 35 22. zaba_gonia - 30 23. markus_gdynia - 29 24. Jezier - 28 25. Nefer - 25 26, andre59, marcel2000 - 23 28. Ew-ka - 21 29. Trini, Witos - 20 31. Funia - 18 32. Tola, Sylvia1 - 16 34. Agniesia - 14 35. joola - 13 36. Karolka - 11 37. Jane, Wojty, frosch - 10 40. kasia64, prymasek - 9 42. duende - 8 43. kolia, Zielonooka, Maxtorka- 7 46. Januszz, tabaluga1 - 6 48. ania, lafcadio, edzia, Paty, jamles, gawel- 5 54. Ewuś, Pawson - 4 56. damiangajda, Jańcek69, Daria, Agacka - 3 60. Baba_budowniczy, DARIO 2, Gryfpc, pp - 2 64. xrrr82, Dagi, Gość, Jolka, modulor, Olka, Molly, A-g-n-e-s, Osowa, jolana, Mychalina, Maluszek, Sloneczko - 1, ave!-1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 01.10.2006 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2006 Pijemy??? co pijemy, co pijemy? Witam witam miłe Panie Niestety mi się już piwko kończy Otwieramy drugie Inżynierze???? Żabko - myślałem, że już uciekłaś a tutaj - niespodzianka No więc pijemy, a nawet natrąbiamy się jestem za Za oknem ciemność, zimność, mokrość jak w listopadzie. A mi już w głowie szumi. Zamykam oczy i nadal mi szumi. To drzewa szumią nade mną. Gdzieś na łące jestem. Jest ciepło i słonecznie. Leżę sobie, jest piwko, obłoki sobie płyną na niebie ... ... zaraz...zaraz...gdzieś to słyszałam.... A co - rozmarzyłaś się? Ale przypominam - to MOJE marzenie jest No ewentualnie jak troszkę piwka przyniesiesz to zapraszam na moją łąkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 01.10.2006 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2006 Heloł. Haaaaaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 01.10.2006 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2006 A pipę za przeproszeniem masz czy się jakoś inaczej z tej puszeczki nalewa ? pipę???? Pipę czyli rurkę wbrew pozorom Żaba - a co Ty miałaś na myśli? ja?????? Niczupełnienic.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 01.10.2006 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2006 Heloł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 01.10.2006 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2006 Heloł. o! Ciężarówkeczka przyszła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 01.10.2006 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2006 Heloł. Hiolka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 01.10.2006 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2006 Pijemy??? co pijemy, co pijemy? Witam witam miłe Panie Niestety mi się już piwko kończy Otwieramy drugie Inżynierze???? Żabko - myślałem, że już uciekłaś a tutaj - niespodzianka No więc pijemy, a nawet natrąbiamy się jestem za Za oknem ciemność, zimność, mokrość jak w listopadzie. A mi już w głowie szumi. Zamykam oczy i nadal mi szumi. To drzewa szumią nade mną. Gdzieś na łące jestem. Jest ciepło i słonecznie. Leżę sobie, jest piwko, obłoki sobie płyną na niebie ... ... zaraz...zaraz...gdzieś to słyszałam.... A co - rozmarzyłaś się? Ale przypominam - to MOJE marzenie jest No ewentualnie jak troszkę piwka przyniesiesz to zapraszam na moją łąkę Mamoń, ja dawno już tam leżę... Nie widzisz???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 01.10.2006 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2006 Ach jak ja Was lubię . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 01.10.2006 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2006 Pijemy??? co pijemy, co pijemy? Witam witam miłe Panie Niestety mi się już piwko kończy Otwieramy drugie Inżynierze???? Żabko - myślałem, że już uciekłaś a tutaj - niespodzianka No więc pijemy, a nawet natrąbiamy się jestem za Za oknem ciemność, zimność, mokrość jak w listopadzie. A mi już w głowie szumi. Zamykam oczy i nadal mi szumi. To drzewa szumią nade mną. Gdzieś na łące jestem. Jest ciepło i słonecznie. Leżę sobie, jest piwko, obłoki sobie płyną na niebie ... ... zaraz...zaraz...gdzieś to słyszałam.... A co - rozmarzyłaś się? Ale przypominam - to MOJE marzenie jest No ewentualnie jak troszkę piwka przyniesiesz to zapraszam na moją łąkę Mamoń, ja dawno już tam leżę... Nie widzisz???? zielone na zielonym jest niewidoczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 01.10.2006 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2006 Pijemy??? co pijemy, co pijemy? Witam witam miłe Panie Niestety mi się już piwko kończy Otwieramy drugie Inżynierze???? Żabko - myślałem, że już uciekłaś a tutaj - niespodzianka No więc pijemy, a nawet natrąbiamy się jestem za Za oknem ciemność, zimność, mokrość jak w listopadzie. A mi już w głowie szumi. Zamykam oczy i nadal mi szumi. To drzewa szumią nade mną. Gdzieś na łące jestem. Jest ciepło i słonecznie. Leżę sobie, jest piwko, obłoki sobie płyną na niebie ... ... zaraz...zaraz...gdzieś to słyszałam.... A co - rozmarzyłaś się? Ale przypominam - to MOJE marzenie jest No ewentualnie jak troszkę piwka przyniesiesz to zapraszam na moją łąkę Mamoń, ja dawno już tam leżę... Nie widzisz???? zielone na zielonym jest niewidoczne[/quote:b39bb75658] pewnie za wysoka trawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 01.10.2006 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2006 Pijemy??? co pijemy, co pijemy? Witam witam miłe Panie Niestety mi się już piwko kończy Otwieramy drugie Inżynierze???? Żabko - myślałem, że już uciekłaś a tutaj - niespodzianka No więc pijemy, a nawet natrąbiamy się jestem za Za oknem ciemność, zimność, mokrość jak w listopadzie. A mi już w głowie szumi. Zamykam oczy i nadal mi szumi. To drzewa szumią nade mną. Gdzieś na łące jestem. Jest ciepło i słonecznie. Leżę sobie, jest piwko, obłoki sobie płyną na niebie ... ... zaraz...zaraz...gdzieś to słyszałam.... A co - rozmarzyłaś się? Ale przypominam - to MOJE marzenie jest No ewentualnie jak troszkę piwka przyniesiesz to zapraszam na moją łąkę Mamoń, ja dawno już tam leżę... Nie widzisz???? A jak mam widzieć jak zamknięte oczy mam? Notojakjużpanituleży to niechsiępaniposunie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 01.10.2006 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2006 Ach jak ja Was lubię . Dobra Olka - jaki masz interes? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts