Olkalybowa 01.10.2006 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2006 A jak mam widzieć jak zamknięte oczy mam? Notojakjużpanituleży to niechsiępaniposunie wszyscy wiemy, że Żaba bardzo utalentowana, ale, że się sama ma posunąć fiu fiu niezła z niej akrobatka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 01.10.2006 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2006 Pijemy??? co pijemy, co pijemy? Witam witam miłe Panie Niestety mi się już piwko kończy Otwieramy drugie Inżynierze???? Żabko - myślałem, że już uciekłaś a tutaj - niespodzianka No więc pijemy, a nawet natrąbiamy się jestem za Za oknem ciemność, zimność, mokrość jak w listopadzie. A mi już w głowie szumi. Zamykam oczy i nadal mi szumi. To drzewa szumią nade mną. Gdzieś na łące jestem. Jest ciepło i słonecznie. Leżę sobie, jest piwko, obłoki sobie płyną na niebie ... ... zaraz...zaraz...gdzieś to słyszałam.... A co - rozmarzyłaś się? Ale przypominam - to MOJE marzenie jest No ewentualnie jak troszkę piwka przyniesiesz to zapraszam na moją łąkę Mamoń, ja dawno już tam leżę... Nie widzisz???? zielone na zielonym jest niewidoczne[/quote:4a491e0c3a] pewnie za wysoka trawa[/quote:4a491e0c3a] żaba, to nie leż na wznak tylko trochę poskacz, to cię zauważy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 01.10.2006 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2006 Pijemy??? co pijemy, co pijemy? Witam witam miłe Panie Niestety mi się już piwko kończy Otwieramy drugie Inżynierze???? Żabko - myślałem, że już uciekłaś a tutaj - niespodzianka No więc pijemy, a nawet natrąbiamy się jestem za Za oknem ciemność, zimność, mokrość jak w listopadzie. A mi już w głowie szumi. Zamykam oczy i nadal mi szumi. To drzewa szumią nade mną. Gdzieś na łące jestem. Jest ciepło i słonecznie. Leżę sobie, jest piwko, obłoki sobie płyną na niebie ... ... zaraz...zaraz...gdzieś to słyszałam.... A co - rozmarzyłaś się? Ale przypominam - to MOJE marzenie jest No ewentualnie jak troszkę piwka przyniesiesz to zapraszam na moją łąkę Mamoń, ja dawno już tam leżę... Nie widzisz???? A jak mam widzieć jak zamknięte oczy mam? Notojakjużpanituleży to niechsiępaniposunie [/quote:01b90e19e9] niemogębopanmnieprzygniótłswoimciężarem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 01.10.2006 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2006 A jak mam widzieć jak zamknięte oczy mam? Notojakjużpanituleży to niechsiępaniposunie wszyscy wiemy, że Żaba bardzo utalentowana, ale, że się sama ma posunąć fiu fiu niezła z niej akrobatka świntuszysz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 01.10.2006 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2006 A jak mam widzieć jak zamknięte oczy mam? Notojakjużpanituleży to niechsiępaniposunie wszyscy wiemy, że Żaba bardzo utalentowana, ale, że się sama ma posunąć fiu fiu niezła z niej akrobatka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 01.10.2006 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2006 A jak mam widzieć jak zamknięte oczy mam? Notojakjużpanituleży to niechsiępaniposunie wszyscy wiemy, że Żaba bardzo utalentowana, ale, że się sama ma posunąć fiu fiu niezła z niej akrobatka Eeeeeee...... na gimnastyce korekcyjnej uczą jeszcze lepszych akrobacji: natenprzykład palcami stóp złapać swój woreczek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 01.10.2006 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2006 A jak mam widzieć jak zamknięte oczy mam? Notojakjużpanituleży to niechsiępaniposunie wszyscy wiemy, że Żaba bardzo utalentowana, ale, że się sama ma posunąć fiu fiu niezła z niej akrobatka świntuszysz? świntuszę http://img82.imageshack.us/img82/157/00030111na3.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 01.10.2006 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2006 Jak Wy okropnie świntuszycie!!!!! To takie nieprzyzwoite Pomodle się za Was Jestem oburzona i w związku z tym oddalam się .. Dobranoc wszystkim!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 01.10.2006 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2006 A jak mam widzieć jak zamknięte oczy mam? Notojakjużpanituleży to niechsiępaniposunie wszyscy wiemy, że Żaba bardzo utalentowana, ale, że się sama ma posunąć fiu fiu niezła z niej akrobatka Eeeeeee...... na gimnastyce korekcyjnej uczą jeszcze lepszych akrobacji: natenprzykład palcami stóp złapać swój woreczek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 01.10.2006 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2006 Jak Wy okropnie świntuszycie!!!!! To takie nieprzyzwoite Pomodle się za Was Jestem oburzona i w związku z tym oddalam się .. Dobranoc wszystkim!!! muszisz już isć, nie ić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 01.10.2006 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2006 Ach jak ja Was lubię . Dobra Olka - jaki masz interes? Olka to kobitka przecież Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 01.10.2006 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2006 Jak Wy okropnie świntuszycie!!!!! To takie nieprzyzwoite Pomodle się za Was Jestem oburzona i w związku z tym oddalam się .. Dobranoc wszystkim!!! muszisz już isć, nie ić musi się długo pomodlić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 01.10.2006 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2006 Pijemy??? co pijemy, co pijemy? Witam witam miłe Panie Niestety mi się już piwko kończy Otwieramy drugie Inżynierze???? Żabko - myślałem, że już uciekłaś a tutaj - niespodzianka No więc pijemy, a nawet natrąbiamy się jestem za Za oknem ciemność, zimność, mokrość jak w listopadzie. A mi już w głowie szumi. Zamykam oczy i nadal mi szumi. To drzewa szumią nade mną. Gdzieś na łące jestem. Jest ciepło i słonecznie. Leżę sobie, jest piwko, obłoki sobie płyną na niebie ... ... zaraz...zaraz...gdzieś to słyszałam.... A co - rozmarzyłaś się? Ale przypominam - to MOJE marzenie jest No ewentualnie jak troszkę piwka przyniesiesz to zapraszam na moją łąkę Mamoń, ja dawno już tam leżę... Nie widzisz???? A jak mam widzieć jak zamknięte oczy mam? Notojakjużpanituleży to niechsiępaniposunie [/quote:1638c3abc1] niemogębopanmnieprzygniótłswoimciężarem [/quote:1638c3abc1] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 01.10.2006 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2006 Ach jak ja Was lubię . Dobra Olka - jaki masz interes? Olka to kobitka przecież Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 01.10.2006 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2006 Ach jak ja Was lubię . Dobra Olka - jaki masz interes? Olka to kobitka przecież Niemożliwe - nie wkręcaj mnie!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 01.10.2006 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2006 A jak mam widzieć jak zamknięte oczy mam? Notojakjużpanituleży to niechsiępaniposunie wszyscy wiemy, że Żaba bardzo utalentowana, ale, że się sama ma posunąć fiu fiu niezła z niej akrobatka świntuszysz? świntuszę http://img82.imageshack.us/img82/157/00030111na3.jpg Błeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 01.10.2006 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2006 Ach jak ja Was lubię . Dobra Olka - jaki masz interes? Olka to kobitka przecież po chwili namysłu.....ja mam siusiaka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 01.10.2006 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2006 Ach jak ja Was lubię . Dobra Olka - jaki masz interes? Olka to kobitka przecież po chwili namysłu.....ja mam siusiaka To zaszłeś w ciąże Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 01.10.2006 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2006 Ach jak ja Was lubię . Dobra Olka - jaki masz interes? Olka to kobitka przecież po chwili namysłu.....ja mam siusiaka To zaszłeś w ciąże po zajściu sie ujawnił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ave 01.10.2006 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2006 A jak mam widzieć jak zamknięte oczy mam? Notojakjużpanituleży to niechsiępaniposunie wszyscy wiemy, że Żaba bardzo utalentowana, ale, że się sama ma posunąć fiu fiu niezła z niej akrobatka Eeeeeee...... na gimnastyce korekcyjnej uczą jeszcze lepszych akrobacji: natenprzykład palcami stóp złapać swój woreczek tak przypadkiem na chwilę zajrzałam a tu cwiczenia z jogi!!!!!! bry wieczór! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts