forum_user 01.10.2006 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2006 Ach jak ja Was lubię . Dobra Olka - jaki masz interes? Olka to kobitka przecież po chwili namysłu.....ja mam siusiaka To zaszłeś w ciąże po zajściu sie ujawnił no jaki ten interes? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 01.10.2006 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2006 Ach jak ja Was lubię . Dobra Olka - jaki masz interes? Olka to kobitka przecież po chwili namysłu.....ja mam siusiaka To zaszłeś w ciąże po zajściu sie ujawnił Ale końkretnie gdzie ? Cześć ave Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 01.10.2006 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2006 Ach jak ja Was lubię . Dobra Olka - jaki masz interes? Olka to kobitka przecież po chwili namysłu.....ja mam siusiaka To zaszłeś w ciąże po zajściu sie ujawnił Myślisz o Małym Ślicznym Ktosiu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 01.10.2006 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2006 Dobranoc świntuszkom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ave 01.10.2006 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2006 cześć! Ach jak ja Was lubię . Dobra Olka - jaki masz interes? Olka to kobitka przecież po chwili namysłu.....ja mam siusiaka To zaszłeś w ciąże po zajściu sie ujawnił Myślisz o Małym Ślicznym Ktosiu ? na tę sama myśl wpadłam (bo tez mam synka, co prawda dawno urodzony) bra noc! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 01.10.2006 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2006 Ach jak ja Was lubię . Dobra Olka - jaki masz interes? Olka to kobitka przecież po chwili namysłu.....ja mam siusiaka To zaszłeś w ciąże po zajściu sie ujawnił Ale końkretnie gdzie ? Cześć ave w brzuchu mam w różnych miejscach przemieszcza się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 01.10.2006 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2006 Ach jak ja Was lubię . Dobra Olka - jaki masz interes? Olka to kobitka przecież po chwili namysłu.....ja mam siusiaka To zaszłeś w ciąże po zajściu sie ujawnił Ale końkretnie gdzie ? Cześć ave w brzuchu mam w różnych miejscach przemieszcza się Jasiu Wędrowniczek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 01.10.2006 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2006 Dobranoc świntuszkom papatki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 01.10.2006 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2006 wieczór dobry?? campari przyniesłam http://img171.imageshack.us/img171/9681/camparisn6.jpg przed snem ....po świntuszeniu ...jak znalazł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 01.10.2006 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2006 wieczór dobry?? campari przyniesłam http://img171.imageshack.us/img171/9681/camparisn6.jpg przed snem ....po świntuszeniu ...jak znalazł Witaj Ewcia , dobra kobieto , dzięki Z limonką jeszcze nie piłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 01.10.2006 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2006 cześć Maxi ..... ......Twój poprzedni awatarek jest w tle campari z limonką i listkiem mięty .......jestem niepokorna i zawsze ...dodaję coś od siebie ....zawsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 01.10.2006 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2006 cześć Maxi ..... ......Twój poprzedni awatarek jest w tle campari z limonką i listkiem mięty .......jestem niepokorna i zawsze ...dodaję coś od siebie ....zawsze Ojej , mój avatarek Trochę mi go szkoda , ale trudno . Muszę wobec tego Twojego Campari spróbować Chociaż limonka to mi się z mojito kojarzy ( i to bardzo smacznie , tylko trzeba umieć liczyć żeby nie przedawkować ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 01.10.2006 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2006 mojito .....drugi na liście zaraz po campari ..... a limonkę dodaję do herbaty , gałązkę mięty ( wersja na dzbanek) sok z czarnej porzeczki i cukier do smaku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 01.10.2006 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2006 mojito .....drugi na liście zaraz po campari ..... a limonkę dodaję do herbaty , gałązkę mięty ( wersja na dzbanek) sok z czarnej porzeczki i cukier do smaku Mmmmm ale pyszności serwujesz Muszę już lecieć , jestem piekielnie zmęczona . Dzięki za drineczka i miłe towarzystwo Dobrej nocy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 01.10.2006 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2006 dobrej nocy Maxi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 02.10.2006 05:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2006 Hejka poniedziałkowa aleeee miałam fajny weeeekend, tra la la tra la la Dźwirzyno jest super - polecam i pogoda jak na poczatek października boskaa moja Hanula uwiebia piaseczek i muszelki Ps. takie ma sobie poniedziałkowe postanowienie, ze to bedzie baaaardzo dobry tydzień i już! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 02.10.2006 05:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2006 Wstawać śpiochy!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 02.10.2006 06:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2006 wszyscy spią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 02.10.2006 06:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2006 witam wszystkich ktorzy bedą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 02.10.2006 06:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2006 Heloł . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts