Olkalybowa 03.10.2006 06:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2006 Ale pyszności od rana . Heloł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 03.10.2006 07:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2006 Zbieram sie do malowania pokoju dla Glizda . Zostało nam trochę farby z łazienki, kupiłam szablony, zobaczymy co wyjdzie. Szablony ze Śnieżki http://www.sniezka.pl/disney. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 03.10.2006 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2006 Hejka wtorkowa jaka Monka pieęęęęęęęękna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 03.10.2006 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2006 Hejka wtorkowa jaka Monka pieęęęęęęęękna staram się http://avatarki.info/modules/dpGallery/gallery/zwierzeta/thumb/zyrafa.gif już myślałam że nikt nie zauważy cześć Aniu, Olu i Funiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 03.10.2006 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2006 Zbieram sie do malowania pokoju dla Glizda . Zostało nam trochę farby z łazienki, kupiłam szablony, zobaczymy co wyjdzie. Szablony ze Śnieżki http://www.sniezka.pl/disney. który szablon wybrałaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 03.10.2006 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2006 Dziś jadę do urzędu skarbowego złożyc wniosek o zwrot vatu . Mam nadzieję,że wszystko dobrze wypełniłam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 03.10.2006 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2006 Zbieram sie do malowania pokoju dla Glizda . Zostało nam trochę farby z łazienki, kupiłam szablony, zobaczymy co wyjdzie. Szablony ze Śnieżki http://www.sniezka.pl/disney. który szablon wybrałaś? z Kubusiem puchatkiem, jest balonik, jabłuszko, motyl, drzewo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 03.10.2006 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2006 Zbieram sie do malowania pokoju dla Glizda . Zostało nam trochę farby z łazienki, kupiłam szablony, zobaczymy co wyjdzie. Szablony ze Śnieżki http://www.sniezka.pl/disney. Ale fajne! Chyba też się skuszę jak będziemy Pawła eksmitować do osobnego pokoju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 03.10.2006 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2006 Zbieram sie do malowania pokoju dla Glizda . Zostało nam trochę farby z łazienki, kupiłam szablony, zobaczymy co wyjdzie. Szablony ze Śnieżki http://www.sniezka.pl/disney. który szablon wybrałaś? z Kubusiem puchatkiem, jest balonik, jabłuszko, motyl, drzewo Glizdowi na pewno się spodoba Moja ma w kaczuszki (żeby zaraz nie było nie jestem sympatykiem bliźniaczych kaczek tapetowane było z 8 lat wcześniej ) ale już jej się znudziły i nie może się doczekać przeprowadzki do nowego pokoju. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 03.10.2006 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2006 Zbieram sie do malowania pokoju dla Glizda . Zostało nam trochę farby z łazienki, kupiłam szablony, zobaczymy co wyjdzie. Szablony ze Śnieżki http://www.sniezka.pl/disney. który szablon wybrałaś? z Kubusiem puchatkiem, jest balonik, jabłuszko, motyl, drzewo Glizdowi na pewno się spodoba Moja ma w kaczuszki (żeby zaraz nie było nie jestem sympatykiem bliźniaczych kaczek tapetowane było z 8 lat wcześniej ) ale już jej się znudziły i nie może się doczekać przeprowadzki do nowego pokoju. nikt nie mógł przewidziec tej kaczej katastrofy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 03.10.2006 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2006 no nie...jajcek zwial Nie zwiał tylko stronkę otwiera ani nie zwial ani nie otwiera tylko cichutko czeka jak Teska strone otworzy a dzieki dobry czlowieku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 03.10.2006 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2006 moja znajoma zreszta forumowa Ulamach ma do zbycia wozek peg-perego.( malo co uzywany,spacerowka) i zaswiadczam nie zniszczony. jakby cos... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 03.10.2006 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2006 witam wszystkich..... kawka jest super.....a ciacha...no nic tylek rosnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ave 03.10.2006 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2006 wpadam na chwilkę... Cześć straszne pustki, Monka masz świetną żyrafę - Olka może zyrafki w dzieciecym pokoiku? szablony maluje się gąbką (mam wielbłady w łazience ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 03.10.2006 15:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2006 moja znajoma zreszta forumowa Ulamach ma do zbycia wozek peg-perego.( malo co uzywany,spacerowka) i zaswiadczam nie zniszczony. jakby cos... ja dziekuję, wózek już mamy zamówiony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 03.10.2006 16:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2006 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 03.10.2006 17:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2006 Dziś jadę do urzędu skarbowego złożyc wniosek o zwrot vatu . Mam nadzieję,że wszystko dobrze wypełniłam. Pani w urzędzie też ma taką nadzieję miałam wrazenie,ze ja wiem o tym vacie wiecej niż ona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 03.10.2006 17:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2006 Przychodzi Renata Beger do siedziby PiS i spotyka Lipinskiego. - O, to Renata Beger. Co pani tu robi ? - Przyszłam reklamować wasz nowy rząd. - A powie pani, że załatwiamy stołki ? - A załatwiacie ? - No tak. - Załatwiają! - I miejsca na listach wyborczych dla rodziny. - A załatwiacie ? - Załatwiamy. - Zalatwiają ! - I weksle spłacamy. - I weksle spłacają ! Prawo i Sprawiedliwośc. Jak mówią, tak robią ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 03.10.2006 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2006 Dziś jadę do urzędu skarbowego złożyc wniosek o zwrot vatu . Mam nadzieję,że wszystko dobrze wypełniłam. Pani w urzędzie też ma taką nadzieję miałam wrazenie,ze ja wiem o tym vacie wiecej niż ona Kurde, też się wziąłem za ten zwrot podatku i krew mnie zalewa, że w wykazie materiałów na które był zmieniony VAT takie duperele popisali. Boże, gdzie ja żyję... Cześć wszystkim.... nieobecnym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 03.10.2006 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2006 Ludzie, jest tu kto? Nie ma mnie kto z doła wyciągnąć.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts