SławekD-żonka 05.10.2006 06:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2006 03.05.07 - nieparzyste co 2 czyli byk najlepszy znak jam to napisała się nie chwaląc Nie myślałam o znaku zodiaku, wychodzi na to, że będę bycza matka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 05.10.2006 06:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2006 Witam Cześć Kasia Miło znowu Cię widzieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 05.10.2006 06:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2006 witam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 05.10.2006 06:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2006 monka.....spoznione.ale bardzo szczere zyczenia http://www.jutrzenka.com.pl/cms/upload/sliwki-d755.gifhttp://www.supersampolonia.com/images/prod/B002.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 05.10.2006 06:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2006 Dzień dobry! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 05.10.2006 07:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2006 Witam! Co słychać? Jak tam Ew-ka z przekonywaniem meża? I jak się czuje bycza mamuśka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 05.10.2006 07:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2006 witam wszystkich ja też życzę wszystkiego co naj w życiu Monka STO LAT MONKA dla Ciebie dużo słonka http://www.twojekwiaty.pl/photo/751.jpg dziewczyny dziękuję za życzenia szczególnie te rymowane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 05.10.2006 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2006 monka.....spoznione.ale bardzo szczere zyczenia http://www.jutrzenka.com.pl/cms/upload/sliwki-d755.gif http://www.supersampolonia.com/images/prod/B002.jpg froszku wybaczone ...za te śliwki uwielbiam, mnnnniam i dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 05.10.2006 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2006 Jak tam Ew-ka z przekonywaniem meża? bryndza ..... dzisiaj powiedziałam ,że jadę sama ........poprosiłam aby wpłacił na konto kasę bo mam zamiar polatać po centrach handlowych i sobie bele co kupić nie skomentował ......spytał tylko ile chcę .kasy.....powiedziałam ,że dużo ......zobaczymy .....ja naprawdę chciałam spędzić z nim ten weekend w Krakowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 05.10.2006 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2006 kurcze ale jestem zakatarzona kinol mam czerwony jak amator taniego wina sprzed sklepu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 05.10.2006 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2006 kurcze ale jestem zakatarzona kinol mam czerwony jak amator taniego wina sprzed sklepu wapno ....pij dużo wapna musującego w dawce uderzeniowej ......( 5-6 razy dziennie po 2 tab ....wapna musującego ) jutro masz katar z głowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 05.10.2006 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2006 kurcze ale jestem zakatarzona kinol mam czerwony jak amator taniego wina sprzed sklepu wapno ....pij dużo wapna musującego w dawce uderzeniowej ......( 5-6 razy dziennie po 2 tab ....wapna musującego ) jutro masz katar z głowy dzięki Ewka zaraz polecę do apteki zrobię wszystko żeby tego draństwa się pozbyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 05.10.2006 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2006 moniu , nie cierpie,ale pije w takich przypadkach i szczerze polecam Upsarin C (uderzeniowa dawka wit.C) wapna nie pije,mam odruch wymiotny niestety Ew-ka,moze maz ma jakies szczegolne powody (moze ma lepsze plany ),moze pojdziecie na jakis kompromisik? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 05.10.2006 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2006 Ew-ka,moze maz ma jakies szczegolne powody (moze ma lepsze plany ),moze pojdziecie na jakis kompromisik? uparty ...i tyle dla niego najważniejszy w weekend jest rower Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 05.10.2006 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2006 a jakby tak rowerkiem do Krakowa? rowery mozna zapakowac na auto lub do pociagu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 05.10.2006 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2006 Ew-ka,moze maz ma jakies szczegolne powody (moze ma lepsze plany ),moze pojdziecie na jakis kompromisik? uparty ...i tyle dla niego najważniejszy w weekend jest rower ...ci faceci... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 05.10.2006 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2006 Hejka czwartkowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 05.10.2006 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2006 witaj funia a to dzisiaj czwartek? dzieki,ze mi przypomnialas andre,tez witaj naturalnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 05.10.2006 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2006 moniu , nie cierpie,ale pije w takich przypadkach i szczerze polecam Upsarin C (uderzeniowa dawka wit.C) wapna nie pije,mam odruch wymiotny niestety dzięki wapno mi nie przeszkadza a wit. C nałykałam się pod postacią tabletek i soku z cytryny. Najwyżej wieczorem zapodam sobie jeszcze Upsarin. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 05.10.2006 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2006 Ew-ka,moze maz ma jakies szczegolne powody (moze ma lepsze plany ),moze pojdziecie na jakis kompromisik? uparty ...i tyle dla niego najważniejszy w weekend jest rower Ewcia, może jeszcze zmięknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts