Zuzza 05.10.2006 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2006 to tych pirogów chyba nalepisz całą furę zanim tu wszystkie zdrowe będą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 05.10.2006 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2006 wracajac do avatarow rozczulil mnie w zeszlym tygodniu ew-uni,ale monka rozwalila dzisiaj me pantofle a czyz mój awatarek nie jest słodki dzieci rozklejaja mnie totalnie wszystkie macie takie sliczne malenstwa,coniektore rowniez w drodze a moje juz takie duuuze.... slodziutka jest twoja coreczka funiu,nie podlega zadnym komentarzom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 05.10.2006 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2006 Dzieńdoberek Klikacze Mówią że katar się przenosi drogą kropelkową ale cosik mi się zdaje że internetową również , bo i u mnie się pojawiły pierwsze objawy . Spróbuję z nimi powalczyć tym bardziej że w łikend mam zjazd koleżeński ze studiów i muszę być w formie Gacioszki dla nebeskiej Froszki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zuzza 05.10.2006 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2006 znowu się głodna zrobiłam.... a tu do lunchu 42 minuty.... chyba se soli poiję jeszcze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zuzza 05.10.2006 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2006 Funia - bardzo słodki - bardzo zazdroszczę...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 05.10.2006 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2006 Żabko gacioszki a avatarek śliczny, PS: Ja też mam katar podzielam i też zakatarzona Hmm, czy ktoś na RW nie ma kataru? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 05.10.2006 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2006 Żabko gacioszki a avatarek śliczny, PS: Ja też mam katar podzielam i też zakatarzona Hmm, czy ktoś na RW nie ma kataru? ja.... ide zanim mnie zarazicie ,pa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 05.10.2006 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2006 wracajac do avatarow rozczulil mnie w zeszlym tygodniu ew-uni,ale monka rozwalila dzisiaj me pantofle ja też się w nim zakochałam od pierwszego wejrzenia froszka miłego lepienia! a jakie robisz? za mną chodzą z kapustą i grzybami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 05.10.2006 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2006 wracajac do avatarow rozczulil mnie w zeszlym tygodniu ew-uni,ale monka rozwalila dzisiaj me pantofle a czyz mój awatarek nie jest słodki Hanulka jest poza wszelką konkurencją :D:D wyściskaj ją od ciotek forumowych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 05.10.2006 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2006 znowu się głodna zrobiłam.... a tu do lunchu 42 minuty.... chyba se soli poiję jeszcze... mniam, mniam masz chociaż bułę za zakąskę http://www.oskroba.pl/produkty/kajzerka.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 05.10.2006 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2006 slodziutka jest twoja coreczka funiu,nie podlega zadnym komentarzom nie dość, ze śliczna jesteś żabko, to jeszcze takie mądrości wypisujesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zuzza 05.10.2006 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2006 dzięki za tem bułem. dobrze ze juz prawie piatek.... bo cięzko mi się w tej robocie siedzi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 05.10.2006 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2006 dzięki za tem bułem. dobrze ze juz prawie piatek.... bo cięzko mi się w tej robocie siedzi... Mi też się ciężko siedzi, a dzisiejszy dzień będzie wyjątkowo długi i wyjątkowo paskudny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 05.10.2006 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2006 dzięki za tem bułem. dobrze ze juz prawie piatek.... bo cięzko mi się w tej robocie siedzi... Mi też się ciężko siedzi, a dzisiejszy dzień będzie wyjątkowo długi i wyjątkowo paskudny a jak w ogóle samopoczucie bo pewnie to już powoli ten czas kiedy sedzenie w jednej pozycji przez kilka godzin nie słuzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 05.10.2006 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2006 dzięki za tem bułem. dobrze ze juz prawie piatek.... bo cięzko mi się w tej robocie siedzi... Mi też się ciężko siedzi, a dzisiejszy dzień będzie wyjątkowo długi i wyjątkowo paskudny a jak w ogóle samopoczucie bo pewnie to już powoli ten czas kiedy sedzenie w jednej pozycji przez kilka godzin nie słuzy Dzisiaj mam ochotę sobie głowę odstrzelić, miałam 2,5h przerwy w śnie i właśnie to czuję, nawet kawa nie pomogła, a jeszcze tyle czasu do końca dnia, masakra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zuzza 05.10.2006 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2006 Do końca dnia jeszcze bardzooo dużo.Najgorsze jest jak się człowiekooo nuuuuuuudzi. Jak mam dużo do zrobienia to jakoś dzień mi szybko umyka.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 05.10.2006 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2006 Do końca dnia jeszcze bardzooo dużo. Najgorsze jest jak się człowiekooo nuuuuuuudzi. Jak mam dużo do zrobienia to jakoś dzień mi szybko umyka.... Zuzza nie bluźnij - jakie nudzi - ja nie mam kiedy kanapki wtrząchnąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zuzza 05.10.2006 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2006 eee ja też zapracowaaaaaana jestem.od południa to już dwa długie spotkania odbyłam, napisałam dwa zapytania, uaktualniłam jeden algorytm, napisałam kilka maili, przejrzałam kilka dokumentów, zjadłam obiad, wypiłam resztkę soli, zrobiłam sobie deser, przeczytałam parę artykułów.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 05.10.2006 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2006 Do jutra rekordowicze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 05.10.2006 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2006 Jak tam Ew-ka z przekonywaniem meża? bryndza ..... dzisiaj powiedziałam ,że jadę sama ........poprosiłam aby wpłacił na konto kasę bo mam zamiar polatać po centrach handlowych i sobie bele co kupić nie skomentował ......spytał tylko ile chcę .kasy.....powiedziałam ,że dużo ......zobaczymy .....ja naprawdę chciałam spędzić z nim ten weekend w Krakowie Będziesz mogła przekonać się o hojnosci męża... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts