Olkalybowa 05.10.2006 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2006 Ola, tak już zostanie czy dołożysz więcej kolorów? bazowałam na farbach które miałam w domu, jesli ktoś użyczy szklaneczki innej farby może coś domaluję troszkę mi brakuje żółtego słoneczka... gratuluję pomysłu, fajne są te drzewa w narożnikach brat malował salon na żółto moze sie zlituje nad biedną siostrą i da troche farby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 05.10.2006 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2006 Ola, tak już zostanie czy dołożysz więcej kolorów? bazowałam na farbach które miałam w domu, jesli ktoś użyczy szklaneczki innej farby może coś domaluję troszkę mi brakuje żółtego słoneczka... gratuluję pomysłu, fajne są te drzewa w narożnikach brat malował salon na żółto moze sie zlituje nad biedną siostrą i da troche farby jaki jest telefon do brata? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 05.10.2006 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2006 Ola, tak już zostanie czy dołożysz więcej kolorów? bazowałam na farbach które miałam w domu, jesli ktoś użyczy szklaneczki innej farby może coś domaluję troszkę mi brakuje żółtego słoneczka... gratuluję pomysłu, fajne są te drzewa w narożnikach O tym samym pomyślałam . Słoneczko albo słoneczniki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 05.10.2006 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2006 Ola, tak już zostanie czy dołożysz więcej kolorów? bazowałam na farbach które miałam w domu, jesli ktoś użyczy szklaneczki innej farby może coś domaluję troszkę mi brakuje żółtego słoneczka... gratuluję pomysłu, fajne są te drzewa w narożnikach brat malował salon na żółto moze sie zlituje nad biedną siostrą i da troche farby jaki jest telefon do brata? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 05.10.2006 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2006 Ola, tak już zostanie czy dołożysz więcej kolorów? bazowałam na farbach które miałam w domu, jesli ktoś użyczy szklaneczki innej farby może coś domaluję troszkę mi brakuje żółtego słoneczka... gratuluję pomysłu, fajne są te drzewa w narożnikach brat malował salon na żółto moze sie zlituje nad biedną siostrą i da troche farby jaki jest telefon do brata? Jak to dobrze mieć brata , nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 05.10.2006 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2006 Dobranoc A mi się marzą gwiazdy na suficcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 05.10.2006 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2006 Ola, tak już zostanie czy dołożysz więcej kolorów? bazowałam na farbach które miałam w domu, jesli ktoś użyczy szklaneczki innej farby może coś domaluję troszkę mi brakuje żółtego słoneczka... gratuluję pomysłu, fajne są te drzewa w narożnikach brat malował salon na żółto moze sie zlituje nad biedną siostrą i da troche farby jaki jest telefon do brata? Jak to dobrze mieć brata , nie to się okaże Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 05.10.2006 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2006 Ola Ładnie współpracujesz z Bezanem Napisałam Ci w komentarzach i powtórzę - mnie się podoba. I nic bym nie dodawała, kolory dojdą jak staną mebelki, a jak na podłodze wylądują kolorowe zabawki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 05.10.2006 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2006 Dobranoc A mi się marzą gwiazdy na suficcie kup albo zerwij ze ściany ewakuacyjne plansze, wytnij z nich gwiazdki i przyklej do sufitu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 05.10.2006 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2006 Ja kcem soneczko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 05.10.2006 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2006 Ola Ładnie współpracujesz z Bezanem Napisałam Ci w komentarzach i powtórzę - mnie się podoba. I nic bym nie dodawała, kolory dojdą jak staną mebelki, a jak na podłodze wylądują kolorowe zabawki... i ta wersja podoba mi sie najbardziej bo już mi sie z tymi farbami nie chce bawić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 05.10.2006 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2006 Ja kcem soneczko To sobie namaluj w sypialni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 05.10.2006 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2006 oddalam się w objęcia papatki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 05.10.2006 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2006 Ola Ładnie współpracujesz z Bezanem Napisałam Ci w komentarzach i powtórzę - mnie się podoba. I nic bym nie dodawała, kolory dojdą jak staną mebelki, a jak na podłodze wylądują kolorowe zabawki... i ta wersja podoba mi sie najbardziej bo już mi sie z tymi farbami nie chce bawić A tak na marginesie - to chyba nie powinnaś żadnych chemikaliów zbyt długo wąchać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 05.10.2006 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2006 Ja kcem soneczko To sobie namaluj w sypialni hihihihiiiihhhiii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 05.10.2006 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2006 oddalam się w objęcia papatki Takiemu to dobrze! To miłego okładania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 05.10.2006 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2006 Ola Ładnie współpracujesz z Bezanem Napisałam Ci w komentarzach i powtórzę - mnie się podoba. I nic bym nie dodawała, kolory dojdą jak staną mebelki, a jak na podłodze wylądują kolorowe zabawki... i ta wersja podoba mi sie najbardziej bo już mi sie z tymi farbami nie chce bawić A tak na marginesie - to chyba nie powinnaś żadnych chemikaliów zbyt długo wąchać szybko sie uwinełam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 05.10.2006 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2006 Ola, chyba same zostałyśmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 05.10.2006 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2006 Ola Ładnie współpracujesz z Bezanem Napisałam Ci w komentarzach i powtórzę - mnie się podoba. I nic bym nie dodawała, kolory dojdą jak staną mebelki, a jak na podłodze wylądują kolorowe zabawki... i ta wersja podoba mi sie najbardziej bo już mi sie z tymi farbami nie chce bawić A tak na marginesie - to chyba nie powinnaś żadnych chemikaliów zbyt długo wąchać szybko sie uwinełam Ja się tak samo tłumaczyłam jak mnie przyłapali na pryskaniu róż No bo jak tu patrzeć jak Ci mszyce ukochane kwiaty wcinają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 05.10.2006 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2006 Ola, chyba same zostałyśmy ile do końca? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts