SławekD-żonka 06.10.2006 05:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2006 Witam w ten zimny piątek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 06.10.2006 05:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2006 Witam przelotnie Ja tylko tak pochwalic sie chcialem ze w moim albumiku juz sa fotki mojego domku Ale z Ciebie chwalipięta . super masz ten domek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 06.10.2006 05:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2006 Heloł . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 06.10.2006 05:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2006 witam wszystkich brrrr.......ale paskudnie jest na dworze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 06.10.2006 06:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2006 witam wszystkich brrrr.......ale paskudnie jest na dworze oj to nie wychodzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 06.10.2006 06:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2006 ew-ka,twoj waz to jednak madry facet (a ty masz widac dar przekonywania ).ciesze sie ,ze jedziecie do Krakowa jajcek,sliczna chatka olka,zdolniacha jestes wszystkim chorym zycze szybkiego powrotu do formy ania,gratki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 06.10.2006 06:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2006 witam wszystkich brrrr.......ale paskudnie jest na dworze oj to nie wychodzę nie wychodz olunia,musisz uwazac na siebie jak cos ze sklepu potrzebujesz,daj mi znac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 06.10.2006 06:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2006 cześć wam wszystkim chorym zycze szybkiego powrotu do formy melduję że u mnie już lepiej zastosowałam końskie dawki wit. C, wapna i inhalacje i jest znośnie. Tylko nadal nos obolały Froschka jak pierogi? Olka śliczny pokoik wyszedł, Glizd ma zdolną Mamę Jajcek, fajnie wam wyszła ta chatka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 06.10.2006 06:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2006 witam wszystkich brrrr.......ale paskudnie jest na dworze oj to nie wychodzę nie wychodz olunia,musisz uwazac na siebie jak cos ze sklepu potrzebujesz,daj mi znac na razie nie jestem głodna, ale to może zaraz sie zmienić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 06.10.2006 06:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2006 To mówicie,że zdolna jestem hmmm fajnie, dzięki . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 06.10.2006 06:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2006 Witam w ten zimny piątek i okropnie deszczowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 06.10.2006 06:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2006 witam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 06.10.2006 06:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2006 monka,pierogi bylysmakowite (z kapusta i grzybami )nie podesle wam jednak ,poniewaz jak wyzej nadmienilam byly Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 06.10.2006 06:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2006 monka,pierogi bylysmakowite (z kapusta i grzybami ) nie podesle wam jednak ,poniewaz jak wyzej nadmienilam byly No nie rób mi tego od kilku dni chodzą za mną pierogi z kapustą i grzybami....najlepiej pieczone i do tego barszczyk mnnnniam jak nie chcesz podesłać to trudno będę musiała sama zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 06.10.2006 06:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2006 czesc teska,ale szalejesz w ogrodzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 06.10.2006 06:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2006 Witam w ten zimny piątek i okropnie deszczowy oj bardzo, to prawda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 06.10.2006 06:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2006 monka,pierogi bylysmakowite (z kapusta i grzybami ) nie podesle wam jednak ,poniewaz jak wyzej nadmienilam byly No nie rób mi tego od kilku dni chodzą za mną pierogi z kapustą i grzybami....najlepiej pieczone i do tego barszczyk mnnnniam jak nie chcesz podesłać to trudno będę musiała sama zrobić monka,skarbie mam zamowienie w przyszlym tygodniu na powtorke z rozrywki (zaczne robic wczesnym rankiem i podesle tobie ,jak leby beda jeszcze w szkole) czy to normalne?nie liczylam ile ich bylo (robilam z 1kg maki) ale nie ma juz nic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 06.10.2006 06:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2006 monka,skarbie mam zamowienie w przyszlym tygodniu na powtorke z rozrywki (zaczne robic wczesnym rankiem i podesle tobie ,jak leby beda jeszcze w szkole) czy to normalne?nie liczylam ile ich bylo (robilam z 1kg maki) ale nie ma juz nic to świadczy tylko o tym że jesteś świetną kucharzycą gdyby były niedobre to pewnie by zostały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 06.10.2006 06:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2006 Witam w ten zimny piątek i okropnie deszczowy oj bardzo, to prawda Dzieńdoberek Już lecę i trochę słoneczka Wam przynoszę U nas świeci od rana , było za to 7`C http://www.worldnewsstand.net/images/smile_sun.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 06.10.2006 06:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2006 Dzieńdoberek Już lecę i trochę słoneczka Wam przynoszę U nas świeci od rana , było za to 7`C http://www.worldnewsstand.net/images/smile_sun.gif kochana jesteś Maxtorko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts