Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Rekord wpisow....

Rysiu J

Recommended Posts

monka,skarbie mam zamowienie w przyszlym tygodniu na powtorke z rozrywki (zaczne robic wczesnym rankiem i podesle tobie ,jak leby beda jeszcze w szkole)

czy to normalne?nie liczylam ile ich bylo (robilam z 1kg maki) ale nie ma juz nic :evil:

:lol: :lol: :lol:

to świadczy tylko o tym że jesteś świetną kucharzycą :wink: gdyby były niedobre to pewnie by zostały :lol:

:oops: :oops: :oops: :D

• Odpowiedzi 302,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• ila66

12921

• Jajcek

11240

• andre59

10909

• stukpuk

10872

Najaktywniejsi w wątku

Witam w ten zimny piątek :o

i okropnie deszczowy :cry: :cry:

oj bardzo, to prawda :(

Dzieńdoberek :D

Już lecę i trochę słoneczka Wam przynoszę :D

U nas świeci od rana , było za to 7`C :o :-?

http://www.worldnewsstand.net/images/smile_sun.gif

skad ty slonce wzielas? :roll:

moze masz zwidy,goraczke i majaczysz? :wink:

monka-bez krępacji .....mam cały gar ( moi uwielbiają żurek..mój żurek :wink: )

żurek gotuję najczęściej na rosole ...dzisiaj na wywarze z ......golonki ( przedwczoraj gotowałam ....z połowy zrobłam barsz biały ,a z reszty dzisiaj żurek .....niestety nie kwaszę żuru ... w kuchni lubię eksperymentować i robić po swojemu - żurek amino ( 2 torebki ) i do tego zakwas z butelki ,ale tylko niewielką ilość ( kupuję w sprawdzonym warzywniaku) , czosnek -wszystko zagotować -dodać dużo podsmażonego boczku i kiełbaski - ugotowane suszone grzyby z wywarem ....a na koniec śmietanę kremówkę :D

podaję z jajkami na twardo lub ziemniakami :D pół godziny i gotowe

mniam, mniam :lol:

w sumie to podobnie lubię żurek :D tylko z białą kiełbasą

też lubię kucharzenie szczególnie wtedy kiedy jedzenie tego co uwarzę sprawia roadość miom bliskim :D uwielbiam gorące, pyszne zupy kiedy na dworze szaruga. Nie ma nic lepszego jak wejść do ciepłego domku i zjeść talerz parującej zupki :D

Odważyłam sie i wyszłam na dwór. Pięknie jest, słonko świeci, świeżo.

Słonko faktycznie ładnie świeci, ale nie odważę się wyjść i zobaczyć jak tam z temperaturą :wink:

miałam na sobie sweter i polar 300 no i rzucałam Bezanowi patyk, potem za nim ganiałam żeby mi oddał, potem się z nim siłowałam zeby usiadł :roll: pewnie dlatego było mi ciepło

a u mnie mzawka bez konca :(

musze wyjsc i szlag mnie trafia patrzac za okno :evil: :evil: :evil:

ew-ka , zur u mnie zawsze w sobote (taka bytomska tradycja :wink: ).uwaga!!!!chwale sie!!! :oops: sama kisze :)

dzisiaj mam rybke zapiekana w piekarniku z maxymalna iloscia ziol

pozdrawiam,zycze zdrowka i ladnej pogody

ciao!!!!

Witam przelotnie

Ja tylko tak pochwalic sie chcialem ze w moim albumiku juz sa fotki mojego domku :D

Ale z Ciebie chwalipięta :wink: .

:o super masz ten domek :D

Dzieki ale top i tak pikus przy tym co ty odwalilas dla swojej pociechy, Olus ty masz talent i sie poprostu marnujesz :D Pokoj wyszedl Ci poprostu jak marzenie :D