frosch 06.10.2006 06:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2006 monka,skarbie mam zamowienie w przyszlym tygodniu na powtorke z rozrywki (zaczne robic wczesnym rankiem i podesle tobie ,jak leby beda jeszcze w szkole) czy to normalne?nie liczylam ile ich bylo (robilam z 1kg maki) ale nie ma juz nic to świadczy tylko o tym że jesteś świetną kucharzycą gdyby były niedobre to pewnie by zostały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 06.10.2006 06:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2006 Witam w ten zimny piątek i okropnie deszczowy oj bardzo, to prawda Dzieńdoberek Już lecę i trochę słoneczka Wam przynoszę U nas świeci od rana , było za to 7`C http://www.worldnewsstand.net/images/smile_sun.gif skad ty slonce wzielas? moze masz zwidy,goraczke i majaczysz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 06.10.2006 07:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2006 Witam w ten zimny piątek i okropnie deszczowy oj bardzo, to prawda Dzieńdoberek Już lecę i trochę słoneczka Wam przynoszę U nas świeci od rana , było za to 7`C http://www.worldnewsstand.net/images/smile_sun.gif U nas był stopień mniej zaczyna się zimnica Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 06.10.2006 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2006 witam witam słonecznie u mnie też piękne słoneczko chociaż zimno za oknem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 06.10.2006 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2006 Przyniosłam gorący żurek .......rano ugotowałam ...z grzybkami i boczuszkiem .....zapraszam http://img142.imageshack.us/img142/2936/urek1ec6.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 06.10.2006 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2006 Przyniosłam gorący żurek .......rano ugotowałam ...z grzybkami i boczuszkiem .....zapraszam http://img142.imageshack.us/img142/2936/urek1ec6.jpg Ewka jesteś boska biorę zanim ktoś drapnie sama robisz zakwas? czy kupujesz gotowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 06.10.2006 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2006 monka-bez krępacji .....mam cały gar ( moi uwielbiają żurek..mój żurek ) żurek gotuję najczęściej na rosole ...dzisiaj na wywarze z ......golonki ( przedwczoraj gotowałam ....z połowy zrobłam barsz biały ,a z reszty dzisiaj żurek .....niestety nie kwaszę żuru ... w kuchni lubię eksperymentować i robić po swojemu - żurek amino ( 2 torebki ) i do tego zakwas z butelki ,ale tylko niewielką ilość ( kupuję w sprawdzonym warzywniaku) , czosnek -wszystko zagotować -dodać dużo podsmażonego boczku i kiełbaski - ugotowane suszone grzyby z wywarem ....a na koniec śmietanę kremówkę podaję z jajkami na twardo lub ziemniakami pół godziny i gotowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 06.10.2006 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2006 mniam, mniam w sumie to podobnie lubię żurek tylko z białą kiełbasą też lubię kucharzenie szczególnie wtedy kiedy jedzenie tego co uwarzę sprawia roadość miom bliskim uwielbiam gorące, pyszne zupy kiedy na dworze szaruga. Nie ma nic lepszego jak wejść do ciepłego domku i zjeść talerz parującej zupki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 06.10.2006 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2006 A ja nie lubię żurku Za to zjadła bym sobie dobrą grochówkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zuzza 06.10.2006 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2006 Ale Wy zdolne jesteście dziewczyny Fajnie sobie pokucharzyć... Ale skąd ten czas wziąć??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 06.10.2006 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2006 Odważyłam sie i wyszłam na dwór. Pięknie jest, słonko świeci, świeżo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 06.10.2006 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2006 Ale Wy zdolne jesteście dziewczyny Fajnie sobie pokucharzyć... Ale skąd ten czas wziąć??? pół godziny zawsze znajdziesz ......albo wstaniesz o 5 ,oo i też zdążysz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zuzza 06.10.2006 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2006 Ewka- tylko ja leniwaaaaaa jestem strasznie. Wolę sobie posiedziec z ksiazką a rodzina je kanapki u mnie też dziś słońce swieci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 06.10.2006 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2006 Odważyłam sie i wyszłam na dwór. Pięknie jest, słonko świeci, świeżo. Słonko faktycznie ładnie świeci, ale nie odważę się wyjść i zobaczyć jak tam z temperaturą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 06.10.2006 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2006 Odważyłam sie i wyszłam na dwór. Pięknie jest, słonko świeci, świeżo. Słonko faktycznie ładnie świeci, ale nie odważę się wyjść i zobaczyć jak tam z temperaturą miałam na sobie sweter i polar 300 no i rzucałam Bezanowi patyk, potem za nim ganiałam żeby mi oddał, potem się z nim siłowałam zeby usiadł pewnie dlatego było mi ciepło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 06.10.2006 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2006 a u mnie mzawka bez konca musze wyjsc i szlag mnie trafia patrzac za okno ew-ka , zur u mnie zawsze w sobote (taka bytomska tradycja ).uwaga!!!!chwale sie!!! sama kisze dzisiaj mam rybke zapiekana w piekarniku z maxymalna iloscia ziol pozdrawiam,zycze zdrowka i ladnej pogody ciao!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 06.10.2006 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2006 uwaga!!!!chwale sie!!! sama kisze no to dawaj przepis! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 06.10.2006 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2006 uwaga!!!!chwale sie!!! sama kisze brawo szacuneczek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 06.10.2006 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2006 A my się dzisiaj na obiadek załapiemy u mamusi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 06.10.2006 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2006 Witam przelotnie Ja tylko tak pochwalic sie chcialem ze w moim albumiku juz sa fotki mojego domku Ale z Ciebie chwalipięta . super masz ten domek Dzieki ale top i tak pikus przy tym co ty odwalilas dla swojej pociechy, Olus ty masz talent i sie poprostu marnujesz Pokoj wyszedl Ci poprostu jak marzenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts