Ew-ka 06.10.2006 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2006 ew-ka , zur u mnie zawsze w sobote (taka bytomska tradycja ).uwaga!!!!chwale sie!!! sama kisze u mnie też żur zawsze w sobotę ale jutro wyjeżdżamy i jest dzisiaj też kisiłam sama -kiedyś ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 06.10.2006 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2006 Witam przelotnie Ja tylko tak pochwalic sie chcialem ze w moim albumiku juz sa fotki mojego domku Ale z Ciebie chwalipięta . super masz ten domek Dzieki ale top i tak pikus przy tym co ty odwalilas dla swojej pociechy, Olus ty masz talent i sie poprostu marnujesz Pokoj wyszedl Ci poprostu jak marzenie dziekuję jestem zachwycona przestrzenią w Twoim domku suuper Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 06.10.2006 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2006 Jajcek - domek faktycznie bomba no i malowidła Olki rewelka - ciekawe co na to pierworodny jak kredki dorwie no ale to jeszcze chwila zanim to zrobi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 06.10.2006 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2006 A umnie slonko od rana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 06.10.2006 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2006 ja robie zakwas tak: zawsze zostawiam sobie troche (tak ok 2cm) zakwasu z poprzedniego razu na dnie kamiennego 1l-owego naczynia (moze byc tez sloik) , wsypuje 6 lyzek stolowych maki zytniej na zur (taka ze srutami,na Slasku nie ma problem z kupnem jej w kazdym sklepie spoz.),dodaje obrane zabki czosnku (daje niemal cala glowke,ale my lubimy czosnek), poczym zalewam calosc przegotowana ostudzona woda,odstawiamy w miare cieple miejsce,od czasu do czasu mieszamy gdy nie posiadamy reszty zaczynu z poprzedniego kiszenia , kupujemy zur(taki w woreczku lub butelce),gotujemy na obiad,pamietamy o zostawieniu malej ilosci.mozemy tez wrzucic zamiast tego skorke razowego chleba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 06.10.2006 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2006 Jajcek - domek faktycznie bomba no i malowidła Olki rewelka - ciekawe co na to pierworodny jak kredki dorwie no ale to jeszcze chwila zanim to zrobi Jesli talent po mamusi odziedziczy to niech maluje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 06.10.2006 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2006 Witam przelotnie Ja tylko tak pochwalic sie chcialem ze w moim albumiku juz sa fotki mojego domku Ale z Ciebie chwalipięta . super masz ten domek Dzieki ale top i tak pikus przy tym co ty odwalilas dla swojej pociechy, Olus ty masz talent i sie poprostu marnujesz Pokoj wyszedl Ci poprostu jak marzenie dziekuję jestem zachwycona przestrzenią w Twoim domku suuper przez te przestrzen to tak jakos pusto i zimno, w mieszkanku to przytulnie bylo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 06.10.2006 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2006 Jajcek - domek faktycznie bomba no i malowidła Olki rewelka - ciekawe co na to pierworodny jak kredki dorwie no ale to jeszcze chwila zanim to zrobi jak już zamaluje wszystko będzie można nowy projekt wcielić w zycie tzn. na ściany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 06.10.2006 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2006 Olcia gatki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 06.10.2006 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2006 ew-ka , zur u mnie zawsze w sobote (taka bytomska tradycja ).uwaga!!!!chwale sie!!! sama kisze u mnie też żur zawsze w sobotę ale jutro wyjeżdżamy i jest dzisiaj też kisiłam sama -kiedyś ..... uwielbiam zapach kiszacego sie zuru (dzieciaki tez ,kiedy otwieraja spizarke,mowia ,ze ten zapach to raj) ciesze sie ,ze jedziecie ,bawcie sie dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 06.10.2006 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2006 olka,gratulki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 06.10.2006 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2006 Streszczenium:Gatki wywalczyła Ania. Można zobaczyć jakie Jajcek ma cudnie zagospodarowane przestrzenie. Były narzekania pogodowe. O jedzeniu i bytomskiej tradycji tez było. RANKINGUM RECORDUM: 1. Jajcek - 296 2. inż. Mamoń - 248 3. SławekD-żonka - 187 4. Joanna i Janusz - 135 5. kze - 133 6. verunia - 130 7. Whisper -119 8. fizyk - 99 9. Olkalybowa - 95 10. kasztanka - 92 11. Majka - 85 12. maksiu - 80 13. Teska - 63 14. Sonika - 51 15. badi - 42 16. monka- 41 17. andrzejka- 38 18. Ania Wiśniewska - 37 19. Moniś, Aga J.G. - 36 21. facio - 35 22. zaba_gonia - 30 23. markus_gdynia - 29 24. Jezier - 28 25. Nefer - 25 26. andre59 - 24 27. marcel2000 Ew-ka - 23 29. Trini, Witos - 20 31. Funia - 18 32. Tola, Sylvia1 - 16 34. Agniesia - 14 35. joola - 13 36. Karolka , Láska nebeská- 11 38. Jane, Wojty -10 40. kasia64, prymasek - 9 42. duende - 8 43. kolia, Zielonooka, Maxtorka- 7 46. Januszz, tabaluga1 - 6 48. ania, lafcadio, edzia, Paty, jamles, gawel- 5 54. Ewuś, Pawson - 4 56. damiangajda, Jańcek69, Daria, Agacka - 3 60. Baba_budowniczy, DARIO 2, Gryfpc, pp - 2 64. xrrr82, Dagi, Gość, Jolka, modulor, Olka, Molly, A-g-n-e-s, Osowa, jolana, Mychalina, Maluszek, Sloneczko - 1, ave!-1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 06.10.2006 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2006 frosch, dziękuję już drukuję przepis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 06.10.2006 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2006 Jajcek - domek faktycznie bomba no i malowidła Olki rewelka - ciekawe co na to pierworodny jak kredki dorwie no ale to jeszcze chwila zanim to zrobi jak już zamaluje wszystko będzie można nowy projekt wcielić w zycie tzn. na ściany Hihihi PS: Gatki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 06.10.2006 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2006 Witam przelotnie Ja tylko tak pochwalic sie chcialem ze w moim albumiku juz sa fotki mojego domku Ale z Ciebie chwalipięta . super masz ten domek Dzieki ale top i tak pikus przy tym co ty odwalilas dla swojej pociechy, Olus ty masz talent i sie poprostu marnujesz Pokoj wyszedl Ci poprostu jak marzenie dziekuję jestem zachwycona przestrzenią w Twoim domku suuper przez te przestrzen to tak jakos pusto i zimno, w mieszkanku to przytulnie bylo ale można sie ganiać i jeżdzić na rowerze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 06.10.2006 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2006 Dzięki za gratki . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 06.10.2006 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2006 Pasożyt znowu domaga się jedzenia . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 06.10.2006 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2006 Pasożyt znowu domaga się jedzenia . Mój gagatek ciągle się domaga, teraz ja do pracy biorę pół chleba i Sławek drugie pół Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 06.10.2006 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2006 Pasożyt znowu domaga się jedzenia . Mój gagatek ciągle się domaga, teraz ja do pracy biorę pół chleba i Sławek drugie pół i dobrze przynajmniej sie nie marnuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 06.10.2006 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2006 Witam przelotnie Ja tylko tak pochwalic sie chcialem ze w moim albumiku juz sa fotki mojego domku Ale z Ciebie chwalipięta . super masz ten domek Dzieki ale top i tak pikus przy tym co ty odwalilas dla swojej pociechy, Olus ty masz talent i sie poprostu marnujesz Pokoj wyszedl Ci poprostu jak marzenie dziekuję jestem zachwycona przestrzenią w Twoim domku suuper przez te przestrzen to tak jakos pusto i zimno, w mieszkanku to przytulnie bylo ale można sie ganiać i jeżdzić na rowerze oj tak najmlodsza pociecha ma najwiecej radosci bo swoimi samochodami i rowerkiem i o meble sie nie obija Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts