Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Rekord wpisow....

Rysiu J

Recommended Posts

• Odpowiedzi 302,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• ila66

12921

• Jajcek

11240

• andre59

10909

• stukpuk

10872

Najaktywniejsi w wątku

ew-ka,jaki masz plan wycieczki po Krakowie?

bylam w nim ostatni raz 20lat temu :oops:

nie mam planu ....jedziemy do córki :D

jest na studiach i zmieniła mieszkanie -koleżanka wyjechała i mieszkanie jest niekrępujące do niedzieli ......jedziemy zobaczyc jej nowe lokum a przy okazji połazić po Rynku :D poczuć klimacik Krakowa :D

a ja wstyd sie przyznac...raz tylko przejezdzalam przez Kraków... :cry: :oops:

wiecie ,że moje dzieci wybrały Kraków przeze mnie ? zawsze chciałam studiować w Krakowie -nie spełniło sie :-?

i zawsze kiedy przejeżdżaliśmy przez Kraków opowiadałam moim dzieciakom bajki o smoku wawelskim i o Wandzie co Niemca nie chciała :D

pamiętają to do dzisiaj ....Kaśka mówi ,że jako dziecko odbierała Kraków jako miejsce zaczarowane .....baśniowe :D

jadąc do Krakowa czuję jakąś dziwną adrenalinę ,podniecenie ....uwielbiam ten stan :wink:

Kiedyś będąc w Katowicach na szkoleniu ,które odwołano -nie wróciłam do domu -tylko pojechałam na 2-dniowe wagary do Krakowa :D

trzeba mieć fantazję :wink: ......... i pieniądze 8)

ew-ka,jaki masz plan wycieczki po Krakowie?

bylam w nim ostatni raz 20lat temu :oops:

nie mam planu ....jedziemy do córki :D

jest na studiach i zmieniła mieszkanie -koleżanka wyjechała i mieszkanie jest niekrępujące do niedzieli ......jedziemy zobaczyc jej nowe lokum a przy okazji połazić po Rynku :D poczuć klimacik Krakowa :D

Uwielbiam ten klimacik. Krakow ma dla mnie zapach precli :D

Jutro na 90 lecie szkoły (liceum) mam zjazd koleżeński. Oj będzie bal i to dosłownie. Marian Opania tez ma tam być podobno. Moze i książe Czartoryski :roll:

10 lat temu przedstawiono mnie jaśnie księciu i przybiłam z nim piątkę :lol:

A przede wszystkim spotkam się z połową mojej byłej klasy :D

Do byłych sorow nie tęsknię :roll: Dali nam nieźle w kość, to była niezła szkoła życia, ale z perspektywu czasu oceniam że nawet na dobre mi to wyszło, na studiach był już pełny luzik