kze 06.10.2006 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2006 Witam. Wszyscy sobie już poszli? No ja już idę, a wolała bym akurat nie ... Dzisiaj 5 rocznica śmierci taty, dolina, pozostaje wyć i ew świeczkę palić... Kasia - czas goi rany... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 06.10.2006 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2006 Miłego weekendu życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 06.10.2006 13:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2006 Dzięki za życzenia Kasia. Widzę, że dziś zabójcze tempo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 06.10.2006 16:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2006 ale pusto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 06.10.2006 16:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2006 nie ma nikogo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 06.10.2006 16:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2006 no ....ni ma nikogo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 06.10.2006 16:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2006 ew-ka,jaki masz plan wycieczki po Krakowie? bylam w nim ostatni raz 20lat temu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 06.10.2006 17:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2006 ew-ka,jaki masz plan wycieczki po Krakowie? bylam w nim ostatni raz 20lat temu nie mam planu ....jedziemy do córki jest na studiach i zmieniła mieszkanie -koleżanka wyjechała i mieszkanie jest niekrępujące do niedzieli ......jedziemy zobaczyc jej nowe lokum a przy okazji połazić po Rynku poczuć klimacik Krakowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 06.10.2006 17:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2006 super zycze wspanialych chwil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 06.10.2006 17:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2006 a ja wstyd sie przyznac...raz tylko przejezdzalam przez Kraków... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 06.10.2006 17:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2006 super zycze wspanialych chwil i słońca bo jak będzie padać to kicha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 06.10.2006 17:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2006 a ja wstyd sie przyznac...raz tylko przejezdzalam przez Kraków... wiecie ,że moje dzieci wybrały Kraków przeze mnie ? zawsze chciałam studiować w Krakowie -nie spełniło sie i zawsze kiedy przejeżdżaliśmy przez Kraków opowiadałam moim dzieciakom bajki o smoku wawelskim i o Wandzie co Niemca nie chciała pamiętają to do dzisiaj ....Kaśka mówi ,że jako dziecko odbierała Kraków jako miejsce zaczarowane .....baśniowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 06.10.2006 17:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2006 jadąc do Krakowa czuję jakąś dziwną adrenalinę ,podniecenie ....uwielbiam ten stan Kiedyś będąc w Katowicach na szkoleniu ,które odwołano -nie wróciłam do domu -tylko pojechałam na 2-dniowe wagary do Krakowa trzeba mieć fantazję ......... i pieniądze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 06.10.2006 17:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2006 ew-ka,jaki masz plan wycieczki po Krakowie? bylam w nim ostatni raz 20lat temu nie mam planu ....jedziemy do córki jest na studiach i zmieniła mieszkanie -koleżanka wyjechała i mieszkanie jest niekrępujące do niedzieli ......jedziemy zobaczyc jej nowe lokum a przy okazji połazić po Rynku poczuć klimacik Krakowa Uwielbiam ten klimacik. Krakow ma dla mnie zapach precli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 06.10.2006 17:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2006 Jutro na 90 lecie szkoły (liceum) mam zjazd koleżeński. Oj będzie bal i to dosłownie. Marian Opania tez ma tam być podobno. Moze i książe Czartoryski 10 lat temu przedstawiono mnie jaśnie księciu i przybiłam z nim piątkę A przede wszystkim spotkam się z połową mojej byłej klasy Do byłych sorow nie tęsknię Dali nam nieźle w kość, to była niezła szkoła życia, ale z perspektywu czasu oceniam że nawet na dobre mi to wyszło, na studiach był już pełny luzik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 06.10.2006 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2006 ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 06.10.2006 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2006 A teraz pa, pa mam jeszcze dużo pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 06.10.2006 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2006 Coś tu dzisiaj pusto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 06.10.2006 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2006 Coś tu dzisiaj pusto Bo wekend ludziska maja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 06.10.2006 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2006 a Ty Jacek? czyżby duty service Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts