andre59 06.10.2006 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2006 Jutro na 90 lecie szkoły (liceum) mam zjazd koleżeński. Oj będzie bal i to dosłownie. Marian Opania tez ma tam być podobno. Moze i książe Czartoryski 10 lat temu przedstawiono mnie jaśnie księciu i przybiłam z nim piątkę A przede wszystkim spotkam się z połową mojej byłej klasy Do byłych sorow nie tęsknię Dali nam nieźle w kość, to była niezła szkoła życia, ale z perspektywu czasu oceniam że nawet na dobre mi to wyszło, na studiach był już pełny luzik Piękna sprawa. Ja dwa lata temu byłem na 50-leciu mojego liceum. Atmosfera była super. Wspomnienia, wspomnienia.... to były czasy... no i ten całonocny bal...... cudnie było Verunia, koniecznie napisz swoje wrażenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 06.10.2006 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2006 Jak mam chwilkę to tu takie pustki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 06.10.2006 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2006 Heloł! Drużyna Pierścienia na TVNie leci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 06.10.2006 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2006 Heloł! Drużyna Pierścienia na TVNie leci Własnie moze to w koncu obejrze takie mam postanowienie bo juz kilka razy zasnąłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 06.10.2006 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2006 Jajcuś Cudny dom! A jadalnia - boska! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 06.10.2006 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2006 a Ty Jacek? czyżby duty service siedze w domku i to jeszcze caly tydzien Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 06.10.2006 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2006 Jajcuś Cudny dom! A jadalnia - boska! Dzinki Aniu, jak znajde chwilke to swiezsze i dokladniejsze fotki dorzuce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 06.10.2006 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2006 Heloł! Drużyna Pierścienia na TVNie leci Własnie moze to w koncu obejrze takie mam postanowienie bo juz kilka razy zasnąłem A mnie się ta pierwsza część najbardziej podobała, zwłaszcza kraina elfów. Za to dziś jestem już śpiąca. Miałam taką szatkowaną noc i emocjonujący dzień, że zasypiam na stojąco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 06.10.2006 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2006 Jacku - o Ty niegrzeczny chłopczyku taki domek ładny ukrywałeś przed nami i wnętrza ? i taki ładny kominek? ti ti Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 06.10.2006 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2006 Jajcuś Cudny dom! A jadalnia - boska! Dzinki Aniu, jak znajde chwilke to swiezsze i dokladniejsze fotki dorzuce Super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 06.10.2006 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2006 Heloł! Drużyna Pierścienia na TVNie leci oglądam ....właściwie jestem zmuszona do oglądania bo synek ogląda po raz 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 06.10.2006 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2006 Cześć Ew-ka! Niesamowita jest muzyka we Władcy Pierścieni. Pierwszy raz oglądałam wszystkie trzy części w kinie. Tam to dopiero jest wrażenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 06.10.2006 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2006 Heloł! Drużyna Pierścienia na TVNie leci oglądam ....właściwie jestem zmuszona do oglądania bo synek ogląda po raz 10 Dobry synek, dobry Jak ja bym chciała obejrzeć do końca a już mi oczęta lecą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 06.10.2006 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2006 Jajcek bardzo fajna chatka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 06.10.2006 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2006 Jacku - o Ty niegrzeczny chłopczyku taki domek ładny ukrywałeś przed nami i wnętrza ? i taki ładny kominek? ti ti Twojemu on niestety jeszcze nie dorównuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 06.10.2006 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2006 a Ty Jacek? czyżby duty service siedze w domku i to jeszcze caly tydzien Gratuluje very luxusowe wnetrza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 06.10.2006 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2006 Cześć Ew-ka! Niesamowita jest muzyka we Władcy Pierścieni. Pierwszy raz oglądałam wszystkie trzy części w kinie. Tam to dopiero jest wrażenie oglądam przez kino domowe ......więc dźwięk mam naokoło głowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 06.10.2006 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2006 Cześć Aga! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 06.10.2006 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2006 Heloł! Drużyna Pierścienia na TVNie leci oglądam ....właściwie jestem zmuszona do oglądania bo synek ogląda po raz 10 A ja przezornie siedze przy wyłączonym TV Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 06.10.2006 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2006 A ja już prawie nie oglądam Tv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts